Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani hakan sukurle bunu oynamak futbol taktik bilgisi olmadigini mi gosteriyor ? Tuttu mu ? Tuttu. Dogrumuydu? Dogruydu. Demek ki biliyor.

Tudorun aklina gelmedi koca 16 macta gomisin onune top atiyorlardi.

:asd22: guleyimde bir bok zannedeyim kendimi

Etme muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla kestirirsin dedirtiyorsun :)

Selçuk,hakan ve dejong'u kadroda düşünüyormuş.
Tam da kendisinden beklediğim hareketler.

Gün yüzü görme DURSUN!

Olumsuzluk bir yana artık kafanda ki sistem olmayınca başarısız olalım ister gibi yazıyorsun. Ya da bende ki algısı bu yönde olmaya başladı. Türkiye'de ne yaparsan yap sistem oturtamazsın izin vermezler. En az 20 yıl çok ciddi eğitimden geçmeli 2-3 jenerasyon insan. Sonra bir de bunu futbolda yapmak lazım. 4. Fatih Terim dönemini kısaltmak adına muhalefet yapmak da 5. dönemi hazırlar bu düzende en fazla. (Bunu senin için değil, yetkisi olup da muhalefet yapacaklar için diyorum tabi ki).

Bu arada Bielsa gelsin 2. saat istifa eder. Lazio da yaptı bunu zaten.

Olumsuzluk bir yana artık kafanda ki sistem olmayınca başarısız olalım ister gibi yazıyorsun. Ya da bende ki algısı bu yönde olmaya başladı. Türkiye'de ne yaparsan yap sistem oturtamazsın izin vermezler. En az 20 yıl çok ciddi eğitimden geçmeli 2-3 jenerasyon insan. Sonra bir de bunu futbolda yapmak lazım. 4. Fatih Terim dönemini kısaltmak adına muhalefet yapmak da 5. dönemi hazırlar bu düzende en fazla. (Bunu senin için değil, yetkisi olup da muhalefet yapacaklar için diyorum tabi ki).

Bu arada Bielsa gelsin 2. saat istifa eder. Lazio da yaptı bunu zaten.
Ne diye başarısızlık isteyeyim.
Tudor derbileri kaybedince benim kadar kimse uzulmemistir.
Keşke kaZansaydı da ben rezil olsaydım.

Terimin gelmesi beni ne kadar üzdü ise dün kazanması beni en az o kadar sevindirdi.

Benim Aklımda ki çok ütopik bir GALATASARAY.
Umarım HER GEÇEN gün o seviyeye azda olsa yaklasiriz.

Gün yüzü görme DURSUN!

Imparator vuracak (mala) kadikoyden duyulacak

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne diye başarısızlık isteyeyim.
Tudor derbileri kaybedince benim kadar kimse uzulmemistir.
Keşke kaZansaydı da ben rezil olsaydım.

Terimin gelmesi beni ne kadar üzdü ise dün kazanması beni en az o kadar sevindirdi.

Benim Aklımda ki çok ütopik bir GALATASARAY.
Umarım HER GEÇEN gün o seviyeye azda olsa yaklasiriz.

Gün yüzü görme DURSUN!

Görürsek yaşarken senin kulakları çınlatırım abi bol bol.

DR1vsVaXkAEBFYk.jpg:large

Yardimcilari dogru secmekte fayda var

2 yardimci ve kaleci antrenoru disinda takimla birlikte calisacak yardimcilarda ariyor milli takimda oldugu gibi (tuncay-tumer-nihat)

Hocam sopayı almış :d

DR5o5TkXkAAqMvc.jpg

Bunu suraya birakiyim da, Tudora yapilan teknik disi haksizliklari savundugum icin nefret besleyenler dislike atsin.

Yanlis anlamayin, Terimin gelmesini yanlis bulmuyorum.

Ama bakiyorum da, taraftar birden yapilan art niyetli hakem hatalarinin farkinda ve buna karsi tepki verilmesini konusuyor. Yaklasik 2 senedir hakemler ince ince dogruyor, sezon basindan beri bu devam ediyor ama orda taraftar pek göremiyordu bu yapilanlari?

Sebep? Terim gelince mi sira yapilan haksizliklara geliyor? Yani takimin basinda zaten istenmeyen adam vardi, birakin hakemler vursunda kurtulalim mantigi, bknz Tudor.

Türk toplumu adalet konusunda hep sinifta kalmistir.

Hocam tekmükleyeceği futbolcuları bu maçla beraber listeleyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt