Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Bazi seylerden vazgec artik, kac yasoma geldin direkt 1ci mac'ta tribune gonderilicektin, hakem'in oturma organi yetmedi alakasiz Koray'a sari kart gosterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu düşünceyi de anlamıyorum.Sevinmesin mi insanlar?
Ne bok olduğu belli olmayan bi başakşehir.Çekirge gibi sıçrıyorlar
Sidik zoruyla maç kazanan fener falan.
Galatasaray hepsinden iyi bu takımların.Tek eksiği çekimser oynamaktı. (Sen de bu söyleminle çekimser olmaya yönlendiriyorsun)
Bu eksiği de kaldırmaya yönelik oynadık.
Fatih Hocayla derbi oynamadık daha ya da zor deplasman.Karamsarlığa düşmek için de erken.
Renkdaş rahat ol, Terim ile içerdeki derbilerin hepsi bizim, deplasmanlarda da öyle silik takım olmaz, puan kaybı olsada baskılı oynarız.göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken
sende hosgeldın reysHoş geldin İmparator
sende hosgeldın reys
göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken
24 aralık 2017 galatasaray göztepe maç sonu açıklamalarında ısrarla, üzerine basa basa türk telekom yerine ali sami yen demiştir.
Eray'a şu kare içinde bile tahammül edemiyorum.