Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi seylerden vazgec artik, kac yasoma geldin direkt 1ci mac'ta tribune gonderilicektin, hakem'in oturma organi yetmedi alakasiz Koray'a sari kart gosterdim

Bu düşünceyi de anlamıyorum.Sevinmesin mi insanlar?

Ne bok olduğu belli olmayan bi başakşehir.Çekirge gibi sıçrıyorlar
Sidik zoruyla maç kazanan fener falan.

Galatasaray hepsinden iyi bu takımların.Tek eksiği çekimser oynamaktı. (Sen de bu söyleminle çekimser olmaya yönlendiriyorsun)
Bu eksiği de kaldırmaya yönelik oynadık.
Fatih Hocayla derbi oynamadık daha ya da zor deplasman.Karamsarlığa düşmek için de erken.

Ekleme yapmak istiyorum... Fatih hocalı Galatasaray son 22 derbinin sadece 3.nu kaybetmiş. Daha fazla söze gerek yok.

Fatih hocanın mac sonu toplantisini dinledikçe futbola olan bilgim dahada artıyor

göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken
Renkdaş rahat ol, Terim ile içerdeki derbilerin hepsi bizim, deplasmanlarda da öyle silik takım olmaz, puan kaybı olsada baskılı oynarız.
Terim Gomis gibi bir adam olduğu sürece atak oynatır takımı, topu gomise at takımı ileri sür, bu takiği yıllarca hşükürle uyguladı, sobra drogbayla. Şimdi tam aradığı adamı buldu diyelim :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın hocamm :bid:

Bizi uzun bir aradan sonra güzel bir sabaha uyandırdın teşekkür ederim.

Biz içerde kazanıyorduk ama bu sefer oyun olarakta ilk defa ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada.

göztepe galibiyeti sonrası forumdan bazıları adeta kendını kaybetti. . terim yeni döneminde daha zor deplasman görmedi derbi görmedi. alt tarafı göztepe'yi iç sahada yendik. konuşmak için henüz çok erken

BESİKTASA koyana kadar konusmayalım mı yani renkdaş.

Yense de yenilse de kulubede bir GÜVEN, bir KARAKTER var.
Başkanda olması beklenen duruş eksikliğini Fatih Terim inşallah dolduracaktır.

DR3v45JWkAA9sDC.jpg

Hocanın ne yapacağını merak ettiğim 3 konu var. Bunlardan biri soruldu hocaya toplantılarında ama diğer ikisi sorulmadı.

1. Yardımcı konusu soruldu ama hocadan anladığım daha çok sayıda eski Galatasaraylı getirip farklı bir sistem deneyecek. Taffarel, Elmander, Hasan Şaş, Davala filan hep birlikte gelip farklı roller alabilirler gibi geldi bana. Hatta Drogba bile. Belki altyapıya çalıştırıcı olmasa da rol model sistemi veya dünyada takımın yüzü olacak bir pozisyon düşünüyor olabilir. DÜn de toplantıda farklı projelerim var demişti.

2. Yabancı konusunda soru sormadılar adama. Bu sene ligin kalitesi, çekişmesi arttıysa hocanın getirdiği bu yabancı serbestisinin de payı büyük. Sınırlama konusunda mücadele edecek misiniz diye sorardım ben gazeteci olsam.

3. Hocaya sorulmayan diğer çok önemli konu da 2000 jenerasyonu. Emre B., Sabri, Çolak, Semih gibi adamları altyapıdan alıp oynatan hocaya bunu sormamak da ayıp bence.

Selçuk,hakan ve dejong'u kadroda düşünüyormuş.
Tam da kendisinden beklediğim hareketler.

Gün yüzü görme DURSUN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt