Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra Yıldırım Demirören'i arıyor ve 'Başkan, Fatih Hoca çık konuş dediği için konuştum, kusura bakma' diyor." (Spor Gecesi-TV 360)

dostunu düşmanını iyi bil hocam.
Eğer bu gerçekse büyük skandal

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra Yıldırım Demirören'i arıyor ve 'Başkan, Fatih Hoca çık konuş dediği için konuştum, kusura bakma' diyor." (Spor Gecesi-TV 360)

dostunu düşmanını iyi bil hocam.
Bırak şu şerefsizleri. Dün gece az dinledim, neymiş hoca hakeme ana avrat küfür etmiş. Geçen böyle konuşmuş bu arkadaşlar. Ezik oğlu ezik hepsi. Dedikleri tek kelimeye inanmam

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bırak şu şerefsizleri. Dün gece az dinledim, neymiş hoca hakeme ana avrat küfür etmiş. Geçen böyle konuşmuş bu arkadaşlar. Ezik oğlu ezik hepsi. Dedikleri tek kelimeye inanmam

Terim'i yiyemeyeceklerini anladıklarından bu sefer yönetimi yemeye çalışıyorlar.Buna da bizimkiler çanak tutuyor.Yönetim gittiği an sonraki hedef hoca olacak zaten.

Terim'i yiyemeyeceklerini anladıklarından bu sefer yönetimi yemeye çalışıyorlar.Buna da bizimkiler çanak tutuyor.Yönetim gittiği an sonraki hedef hoca olacak zaten.
Hocanın çalışma ortamı bozulursa bırakıp gider zaten ki onun peşinde şerefsizler. Albayrak yalaka mıdır değil midir orası beni ilgilendirmez ama hocanın ortamını bozmayacak tipte birisidir. Amaç zaten bunları hocanın yanından tasviye edip yerlerine ego savaşına girecek adamları getirmek ki bizi iyice karıştırsınlar

medyaya bak hepsi telekulakçı çıktı. Yok o onu aramış şunu söylemiş o onu yapmış. Geçin bunları hepsi birer oyun. Anlaşılan düğmeye basılmış bu sene bizi başarısızlığa uğratmak için herşey yapılacak

Fatih Terim'in iktidarla ve tff'yle ters düştüğü zaten herkesin bildiği bir gerçek. Uğraştıkları bu kadar ortadayken hoca neden bu hareketlere, açıklamalara devam ediyor?

Fenerbahçe maçı bittiğinde Fatih Terim Fırat Aydınus'a saydırmaya başladı suratına parmak sallayarak. Sanıyorum o an haklı ya da haksız tribündeki çoğu kişinin yapmak istediği şeydi bu. Muhtemelen daha ağırları. Ben ekran başında bunu hissediyordum en azından diğer arkadaşlarımla beraber. Peki bütün bu gelişmelerden uzun süredir haberdar olan hoca neden bunu yapıyordu? Cevabı aslında basit çünkü bu adam her şeyden önce bir taraftar, Galatasaraylı. Profesyonelce mi? Hayır. Zekice mi? Uzun vadeli sonuçları düşünülmüş bir hareket mi? Hayır. Ama o an hoca tribündeki, ekran başındaki milyonlarca Galatasaraylının yapmak istediği şeyi yapıyordu. Bu kısmı beğenmedik. Ve soralım: Neden profesyonelce davranmıyor?

Galatasaray Hagi ile görüşmeleri sürdürürken menajerinin ve Hagi'nin isteklerinden bıkan Faruk Süren transferden vazgeçer. Dönemin bütün transferlerini(Emre, Popescu, Hagi vs.) yapan İrfan Kurtoğlu'nun anlatımına göre hoca ona bir kağıt uzatır. Kağıtta "ben bu sene hiç para almayacağım" yazmaktadır. Bu da pek profesyonelce gelmedi bana. O sene para almayacak Galatasaray Hagi'yi alabilsin diye. Burada da sorar mıyız "Neden profesyonelce davranmıyor?" diye. Florya'nın kapısına dayanan tüpçü(gerçek tüpçü)nün parasını ödeyip gönderen de bu adamdır, alt yapı oyuncularına harçlık veren de. Rijkaard ya da cocu'nun bunları yapacağını mu sanıyorsunuz?

Şimdi ilk olaya tekrar bakalım; örneğin cocu takımının haksızlığa uğradığını düşünse terim gibi sorumsuz hareketlerde bulunur mu? O şekilde hakemin üzerine yürür mü? Maç sonunda hatta 4 gün sonraki maç sonrasında da saydırmaya devam eder mi? Muhtemelen hayır.

Olaya baktığınız açı bütün sonuçları değiştirir. Ama her yönüyle baktığımızda Fatih Terim budur arkadaşlar. Hocada bir tutarsızlık yok. Tutarsız olan sizlersiniz. İşinize gelince imparator gelmeyince parator. Bu arada parator diye saçmalayanlar da 10 sene Galatasaray'da görev yapmış(Futbolculuğu hariç) 4 kez gelip 3 kez gönderilen(henüz) bu adamın kulübümüzden kaç lira tazminat aldığını da yazarlarsa sevinirim.

Fatih Terim'in iktidarla ve tff'yle ters düştüğü zaten herkesin bildiği bir gerçek. Uğraştıkları bu kadar ortadayken hoca neden bu hareketlere, açıklamalara devam ediyor?

Fenerbahçe maçı bittiğinde Fatih Terim Fırat Aydınus'a saydırmaya başladı suratına parmak sallayarak. Sanıyorum o an haklı ya da haksız tribündeki çoğu kişinin yapmak istediği şeydi bu. Muhtemelen daha ağırları. Ben ekran başında bunu hissediyordum en azından diğer arkadaşlarımla beraber. Peki bütün bu gelişmelerden uzun süredir haberdar olan hoca neden bunu yapıyordu? Cevabı aslında basit çünkü bu adam her şeyden önce bir taraftar, Galatasaraylı. Profesyonelce mi? Hayır. Zekice mi? Uzun vadeli sonuçları düşünülmüş bir hareket mi? Hayır. Ama o an hoca tribündeki, ekran başındaki milyonlarca Galatasaraylının yapmak istediği şeyi yapıyordu. Bu kısmı beğenmedik. Ve soralım: Neden profesyonelce davranmıyor?

Galatasaray Hagi ile görüşmeleri sürdürürken menajerinin ve Hagi'nin isteklerinden bıkan Faruk Süren transferden vazgeçer. Dönemin bütün transferlerini(Emre, Popescu, Hagi vs.) yapan İrfan Kurtoğlu'nun anlatımına göre hoca ona bir kağıt uzatır. Kağıtta "ben bu sene hiç para almayacağım" yazmaktadır. Bu da pek profesyonelce gelmedi bana. O sene para almayacak Galatasaray Hagi'yi alabilsin diye. Burada da sorar mıyız "Neden profesyonelce davranmıyor?" diye. Florya'nın kapısına dayanan tüpçü(gerçek tüpçü)nün parasını ödeyip gönderen de bu adamdır, alt yapı oyuncularına harçlık veren de. Rijkaard ya da cocu'nun bunları yapacağını mu sanıyorsunuz?

Şimdi ilk olaya tekrar bakalım; örneğin cocu takımının haksızlığa uğradığını düşünse terim gibi sorumsuz hareketlerde bulunur mu? O şekilde hakemin üzerine yürür mü? Maç sonunda hatta 4 gün sonraki maç sonrasında da saydırmaya devam eder mi? Muhtemelen hayır.

Olaya baktığınız açı bütün sonuçları değiştirir. Ama her yönüyle baktığımızda Fatih Terim budur arkadaşlar. Hocada bir tutarsızlık yok. Tutarsız olan sizlersiniz. İşinize gelince imparator gelmeyince parator. Bu arada parator diye saçmalayanlar da 10 sene Galatasaray'da görev yapmış(Futbolculuğu hariç) 4 kez gelip 3 kez gönderilen(henüz) bu adamın kulübümüzden kaç lira tazminat aldığını da yazarlarsa sevinirim.
HG Rentas

FT hocamızın saffina bir kişi daha yazmanı rica edeceğim. @Gökhan Sancak
Hg

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son donemde Terimcilerin kalitesi cok dusmustu diger forum uyelerine sovuyorlardi sizin gibi neferleri aramizda gormek bizi gururlandirir

Pilav normal bence siz gerizekalısınız'ı çok naif bir şekilde dile getirmiş arkadaşımız, tebrik ettim kendisini. Olaylar patlak verdiğinden beri eski üyelerin aktif olmaya başlaması güzel.

Erman ve TT gibi üyeleri sepetledik mi bu iş tamamdır.

%100 katılmakla beraber 'Fatih Terim' yazan yerleri 'Abdurrahim Albayrak' olarak da değiştirerek okunması gereken de bir yazı.

Bu yapılanlar sırf "EVET" videosu çekmediği için, başka bir argüman mantığıma oturmuyor.

evet videosuna cevap vermedi ahmet çakar sende evet diyormusun fatih hocam dedi yanıt gelmedi işte orda hocanın bileti kestiler

gerçi hocanında kabahati büyük o evet videosuna kadar reisi pek bir seviyordu reisle ilgili belgeselde bile konusmustu

yani hoca bazen 18lik ergen gibi dengesiz davranıyor tutarlı olamıyor zararı ise en cok ailesine ve tabi galatasaraya oluyor

evet videosuna cevap vermedi ahmet çakar sende evet diyormusun fatih hocam dedi yanıt gelmedi işte orda hocanın bileti kestiler

gerçi hocanında kabahati büyük o evet videosuna kadar reisi pek bir seviyordu reisle ilgili belgeselde bile konusmustu

yani hoca bazen 18lik ergen gibi dengesiz davranıyor tutarlı olamıyor zararı ise en cok ailesine ve tabi galatasaraya oluyor

Nasil yani, acikca siyasi gorusunu belirtmeyince dengesiz ergen gibi mi davranmis oluyor?

Kafanda fazla romantize ediyorsun Albayrak'i bu kadar onemli bir karakter degil sadece cok sansli ayrica tutarsiz bir adam oldugu da cok belli, ne zaman konussa batiyor

Tam kastettiğim bu zaten.Florya'da oldu mu iyi deniyor beğenilmeyen bir şey oldu mu Magiruscu Rizeli bilmemne.O adam da tümüyle o.Yönetimde o kadar adam var basın sözcülüğü Albayrak'a mı kaldı yani,burada suçlu olan Albayrak değil bu işi ona bırakanda.Koca yönetim kurulunda hitabeti iyi olan bir tane adam yok mu yani?

Romantize ettiğim falan da yok,o olmayınca Florya çiftliğe dönüyor bildiğin.Bu olay için demiyorum genel konuşuyorum 1-2 kez olan bir olaya şans dersin de 5 kez olan 6.'ya giden bir olaya şans diyemezsin.

Şunu mutlaka izlemeni tavsiye ederim 21.50'den sonra.O zaman anlayacaksın dediğimi.

Nasil yani, acikca siyasi gorusunu belirtmeyince dengesiz ergen gibi mi davranmis oluyor?

siyasi görüşü sebebiyle degil tüpçüye küfr ediyor tffyi bombalıyor ama sonra ünal aysala kızıyor araya erdognın girmesiyle tüpçüyle sözlesme imzalıyor
bırak taraftarı bunu hoca bile hazmedemiyordur eminim kac yasında adam böyle dengesizlik yapılırmı

reisle arası niye sogudu bilmiyorum ama ceremesini dedigim gibi ailesi ve galatasaray cekiyor hoca bundan sonra önce yaptıgı gibi dengesizlikler yapmadıgı sürece bu taraftar kimseye yedirmez onu sonuna kadar ardında olur

ama sen kendi baskanına kızıp daha düne kadar sövdügün düzenle öpüşüp imzalar atarsan bu taraftar seni kolay kolay affetmez efsane bile olsan

şahsi fikrim hoca yanlıslarını gördü artık

%100 katılmakla beraber 'Fatih Terim' yazan yerleri 'Abdurrahim Albayrak' olarak da değiştirerek okunması gereken de bir yazı.
Albayrak'ın tff ya da hükümetle problemli olduğunu söylemek pek mümkün değil. Yine de kastettiğinizi anladım. O kısımda kesinlikle hak veriyorum ki şöyle bir olay kalmış aklımda; Albayrak seçim sonrası ilk kez floryaya girdiğinde, muslera yabancı oyuncuları toplayıp, 'Baba geldi, baba. Artık problem yok" diyor. Zaten yerli, yabancı bütün futbolcuların maddi manevi bütün problemleriyle ilgilenen bir adam. Ama bana göre en önemli görevi hoca ve yönetim arasındaki köprü işlevi. Çünkü Terim bir anda ipleri koparan bir adam. Albayrak orada tampon bölge her iki taraf için de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt