Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir sorumsuz davranışları???
Hakemin gırtlağına mı yapışmış?
Anasına mı küfretmiş?
Rakip oyuncuya mı vurmuş?
Galatasaray’ın menfaatlerini korumak dışında ne yapmış hoca???
Terim nefretiniz yüzünden tüpçüyle koçu yalayacaksınız neredeyse.. yazıklar olsun sizin gibi Galatasaray taraftarı geçinenlere! Yazıklar olsun!!!
Koc ne alaka

Tupcu mu :)

Sinirlenemedim bile bu yoruma

Galatasaray cok koklu bir turk futbol kulubu ve fatih terim de turkiye'de basarili bir teknik direktor. Sinirlenmemek icin daha onemli meselelerle mesgul olmani oneririm.

Hic penguenlerin hayatta kalmak ve saglikli nesiller uretmek icin katettigi yolu biliyor musun? Peki bu yolculukta baslarina gelenleri? Arastir gorunce hipnotize olacaksin.

Koc ne alaka

Tupcu mu :)

Sinirlenemedim bile bu yoruma

Galatasaray cok koklu bir turk futbol kulubu ve fatih terim de turkiye'de basarili bir teknik direktor. Sinirlenmemek icin daha onemli meselelerle mesgul olmani oneririm.

Hic penguenlerin hayatta kalmak ve saglikli nesiller uretmek icin katettigi yolu biliyor musun? Peki bu yolculukta baslarina gelenleri? Arastir gorunce hipnotize olacaksin.
Hakaret ederek saptırma konuyu.. “kıvırmadan” sorularıma net cevap ver..
Hocanın bu süreçteki sorumsuzluğu nedir?

Hakaret ederek saptırma konuyu.. “kıvırmadan” sorularıma net cevap ver..
Hocanın bu süreçteki sorumsuzluğu nedir?
Hakaret ettigim yeri goster de bana ceza versin yetkililer, rica ediyorum.

Schalke maci oncesi yaptigi aciklamalar amatorlugun otesinde bir sorumsuzluktu.

Oynanan futboldaki tercihlerini surekli konusuyoruz zaten deginmiyorum.

Bazen iyice dis mihraklar olayina benziyor hocanin olayi. Herkes suclu ama bir tek hoca suclu degil.

Bazilari bu kafadan arinmali artik. Ek olarak biraz sert elestiride bulunan kisi hemen düsman ilan ediliyor, noluyoruz yav.

Not: Genel olarak konusuyorum, ceza konusuna yönelik falan yapmadim yorumumu.

Sevdigim insanlarla ters dusmekten yoruldum.
Terim konusunda fikir beyan etmeyecegim bundan sonra.

Hakaret ettigim yeri goster de bana ceza versin yetkililer, rica ediyorum.

Schalke maci oncesi yaptigi aciklamalar amatorlugun otesinde bir sorumsuzluktu.

Oynanan futboldaki tercihlerini surekli konusuyoruz zaten deginmiyorum.
TFF nin tüm pisliklerine rağmen “bari Schalke yi tebrik etseydiniz “ demiştir..
Bu mu sorumsuzluk?
Fb maçında sahaya girmesi desen hadi neyse diyecektim.. ama Schalke maçındaki söylemleri örnek vererek hocaya sorumsuz diyen adamla hakaret etmeden tartışamam.. O yüzden burada bırakıyorum..

TFF nin tüm pisliklerine rağmen “bari Schalke yi tebrik etseydiniz “ demiştir..
Bu mu sorumsuzluk?
Fb maçında sahaya girmesi desen hadi neyse diyecektim.. ama Schalke maçındaki söylemleri örnek vererek hocaya sorumsuz diyen adamla hakaret etmeden tartışamam.. O yüzden burada bırakıyorum..
Bakin lutfen sakin olun

Sizin icin ben de yazmayacagim bir daha

Sakin kafayla sonra yazdigimi tekrar okursunuz

İyi geceler

tff seçilirken açık açık bi bursa karşı çıkmıştı sanırım zamanında onun dısında hep destek vardı. o dönem forumda da baya konusulmustu bu muhabbet.

[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/1014375611513688064/up3mwEkU_bigger.jpg[/IMG][B]ϜϓſϞ[/B]‏ @[B]_TahaTaylan_[/B]
Takip et@_TahaTaylan_ adlı kişiyi takip et
Daha fazla
@[B]Ra9naR[/B] @[B]Husnucan06[/B] ve 3 diğer kişiye yanıt olarak
Bence her gün karakola gidip imza vermeli. Maç günleri zincire vurulup kodese atılmalı....

1542194162232.webp

[B]TUGAY KOLAŞ[/B]‏ @[B]Ra9naR[/B] 3 sa.3 saat önce
Daha fazla
@[B]_TahaTaylan_[/B] @[B]Husnucan06[/B] ve 3 diğer kişiye yanıt olarak
Farkeder mi
1f928.png

1542194138629.webp

Hocaya verilen ceza maddelere bakıldığında normal gibi görünüyor. Ama soruyorum bu tüpçüye; geçen sene aykut bizi şampiyon yapmazlar bütğn taraftarlar bilsin dediğinde neden kılını bile kıpırdatmadın? Bu söylemin terimin dedikleriyle farkı ne? Veya şenol pfdkya sevkedildiğinde alavere dalavere çevirip neden verilmesi gereken cezalar verilmeyip de en ufak cezayla geçiştirildi?

İçinizdeki Gs ve terim düşmanlığı bu kadar çok tarafsız! Tff. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Bu yapılanlar sırf "EVET" videosu çekmediği için, başka bir argüman mantığıma oturmuyor.

Bu yapılanlar sırf "EVET" videosu çekmediği için, başka bir argüman mantığıma oturmuyor.

O değil direkt Gs düşmanlığı hocayı da sevmiyorlar zaten o da araya kaynıyor yıllardır bize yapılanlar ortada biz hala kişiler yüzünden oluyor diyoruz alakası yok düşmanlıkları direkt olarak kulübe.

Şenol da çekmedi. Hoca bahane GS düşmanlığı şahane
Şenol'a bir çağrı gitmemişti. Alenen hükumet'in medyasından ismi zikredilip baskı altına alınmaya çalışıldı. Cevap vermeyince olay bu raddeye geldi. Belli ki Fatih Terim'e bir operasyon çekiliyor. Yoksa Milli takımdan başarısız olduğu için gönderildiği algısı yersiz, yerine geleni de gördük çok başarılı vallahi muhteşem sonuçlar alıyoruz.

Haluk Yürekli: "Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra Yıldırım Demirören'i arıyor ve 'Başkan, Fatih Hoca çık konuş dediği için konuştum, kusura bakma' diyor." (Spor Gecesi-TV 360)

dostunu düşmanını iyi bil hocam.

iktidar ve atadığı yalaklar yanlış kişiyle uğraşıyor, fatih hocanın arkasında milyonlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt