Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçının 2-2'ye gelmesi büyük ölçüde bizim hatamız. 55. dakikada oley çekmeye başlayan, kendi takımını rehavete sürükleyip rakip takımı hırslandıran taraftarda hata var, 2. golden önce rakibini bırakan Belhanda'nın hatası var, zamanında müdahale etmeyen hocanın hatası var vs... tamam.

Amma ve lakin Belhanda ile Soldado'nun sürtüşmesi 5 dakika boyunca devam etti. Fırat çekip ikisine kart gösteremedi. Gerekirse ikisini de atacaktı. Lakin nasıl olsa arzu ettiği şekilde maç berabere noktasına geldiği için risk alıp o topa girmedi yani eyyam yaptı. O olayın büyümesi sonucu ise zaten öfkeli olan taraf olarak sinirlerimize hakim olamadık. Jailson denen futbol hayatı bitesice provokatörün yaptığıyla da ortalık karıştı. Maç sonunun o hale gelmesinde sonuçtan bağımsız bir şekilde Fırat'ın hakem olarak çok büyük bir eksikliği var. Hakemlik görevini yerine getirmedi ve olan bize oldu.

Ayrıca verdiği penaltı da bana göre çok ucuz bir penaltı. Erman hocaya güvenirim o penaltı dedi eyvallah dedik. Benzer minvalde bir penaltıyı bize Vodafone veya Kadıköy deplasmanında çalacaklarsa lafım yok. Ama adım gibi biliyorum ki o penaltıyı derbi deplasmanında bizim lehimize VE-RE-MEZ-LER!

Hoca biz sana zamanında boşuna demedik yapma etme diye amma ve lakin yaptın ve ettin, maalesef şu aşağıdaki enstantanenin utancını bize yaşattın;

56ceed9e4020117c50eb1f6c.jpg

Yine aynı herif sana zamanında 9 maç ceza vermişti. Çıkıp beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar demiştin ki biz her şeye rağmen senin arkanda idik. Lakin birkaç ay sonra gittin bu utanmaz arlanmaz ne olduğu belli olmayan, siyaset kurumu tarafından şikeyi aklasın diye alenen o koltuğa atanmış 1 numaralı Galatasaray düşmanının emri altına girdin yetmedi bir de gülerek şu üstteki pozu verdin. Birileri mutlu olacak diye sözleşme imzalamam dedin kendini kovdurdun ve bunun yanına gittin. Ne oldu? Aldın mı intikamını Aysal'dan? Ego savaşını kazandın mı? Mutlu oldun mu? Her şeye rağmen işin sonunda şu herifin emri altına girmesen ben ve benim gibi düşünen bir kısım taraftar Aysal'ın değil senin yanında dururdu. Sen de taraftarın kalbini kırmamış olurdun.

Sonra ne oldu Milli Takıma gittin, istediğin ortamı bulamadın. Belki de referandum sürecinde evet propagandasına eşlik etmediğin için siyaset senin değil Arda ve çetesinin tarafını tuttu. Sen de rahatsız olmana rağmen padişah hazretlerini kızdırmamak için veya sonra benimle uğraşmasın diye onun iradesine karşı çıkmış bir görüntü vermemek için istifa edemedin, kebapçı kisvesi altında yine bir olaylar uydurup kendini kovdurdun. O tarz bir olayla gündeme gelsen kovulacağını adın gibi biliyordun ve öyle de oldu.

Şimdi ne olacak hoca? Ne diyeceksin? Biat kültürünü reddeden ve benim gibi düşünen bir kısım taraftar sana neden artık imparatorum diyemiyor anladın mı? Geçen sene haklı olarak Tudor kovulduğunda neden net bir biçimde "İmparator" değil de "Mecburen Fatih Terim" dedik anladın mı? Kulübün Guardiola, Klopp, Simeone vs... tarzında bir hocayı getirebilecek vizyonu olduğunu bilsem "Mecburen Fatih Terim" de demezdim. Nedenini şimdi anladın mı? Şimdi anladın mı bize ne yaptığını?

(Not: Hiçbir zaman kebapçı, parator vs... tarzı bir cümle kurmadım, saygısızlık etmedim, hocalığını tartışmadım, kulübün yaşayan efsanesi olduğun gerçeğini inkar etmedim. O yüzden sana şimdi bir taraftar olarak bunları söyleme hakkım var.)

Like atmak icin login oldum

Hoca biz sana zamanında boşuna demedik yapma etme diye amma ve lakin yaptın ve ettin, maalesef şu aşağıdaki enstantanenin utancını bize yaşattın;

Yine aynı herif sana zamanında 9 maç ceza vermişti. Çıkıp beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar demiştin ki biz her şeye rağmen senin arkanda idik. Lakin birkaç ay sonra gittin bu utanmaz arlanmaz ne olduğu belli olmayan, siyaset kurumu tarafından şikeyi aklasın diye alenen o koltuğa atanmış 1 numaralı Galatasaray düşmanının emri altına girdin yetmedi bir de gülerek şu üstteki pozu verdin. Birileri mutlu olacak diye sözleşme imzalamam dedin kendini kovdurdun ve bunun yanına gittin. Ne oldu? Aldın mı intikamını Aysal'dan? Ego savaşını kazandın mı? Mutlu oldun mu? Her şeye rağmen işin sonunda şu herifin emri altına girmesen ben ve benim gibi düşünen bir kısım taraftar Aysal'ın değil senin yanında dururdu. Sen de taraftarın kalbini kırmamış olurdun.

Sonra ne oldu Milli Takıma gittin, istediğin ortamı bulamadın. Belki de referandum sürecinde evet propagandasına eşlik etmediğin için siyaset senin değil Arda ve çetesinin tarafını tuttu. Sen de rahatsız olmana rağmen padişah hazretlerini kızdırmamak için veya sonra benimle uğraşmasın diye onun iradesine karşı çıkmış bir görüntü vermemek için istifa edemedin, kebapçı kisvesi altında yine bir olaylar uydurup kendini kovdurdun. O tarz bir olayla gündeme gelsen kovulacağını adın gibi biliyordun ve öyle de oldu.

Şimdi ne olacak hoca? Ne diyeceksin? Biat kültürünü reddeden ve benim gibi düşünen bir kısım taraftar sana neden artık imparatorum diyemiyor anladın mı? Geçen sene haklı olarak Tudor kovulduğunda neden net bir biçimde "İmparator" değil de "Mecburen Fatih Terim" dedik anladın mı? Kulübün Guardiola, Klopp, Simeone vs... tarzında bir hocayı getirebilecek vizyonu olduğunu bilsem "Mecburen Fatih Terim" de demezdim. Nedenini şimdi anladın mı? Şimdi anladın mı bize ne yaptığını?

(Not: Hiçbir zaman kebapçı, parator vs... tarzı bir cümle kurmadım, saygısızlık etmedim, hocalığını tartışmadım, kulübün yaşayan efsanesi olduğun gerçeğini inkar etmedim. O yüzden sana şimdi bir taraftar olarak bunları söyleme hakkım var.)
Tebrikler erman abi dogruları söylemissin. Başarı için bile fatih terimi istemiyorum ona burda galatasaraylıyım imparatorumuz falan diyenler cakma galatasaraylıdır. Herşeyden öte terim başarısız bi hocadır

Uyarayım, Mahir bey koyu bir Terim hayranı başınıza dert olacaktır.

Penalti dogruydu ,bir hafta once ankaragucu macinda fb aleyhine de verildi skor 1-1 iken . Yalniz baska bir sorun var , hem potuk un kirmizi kart suphesi , hem de serdar in pozisyonlarinda VAR hakemleri firatin bunlari yeniden izlemesini saglamaliydi . Serdar in pozisyonu bile su goturur ama eger kirmizi kart suphesinde izlenecek deniyorsa potuk tan ote ornek mi var ? Ki mac o esnada 2-0 idi

Yoksa tac hatasi , korner hatasi iki takima da oldu ve oluyor .. Kor noktadaydi .

Ama mac sonu hengamede hatasi buyuk , ayrica zaten bu adamin hakemlik yapmamasi gerekiyor . Cunku pozisyonlara geregince yakin olabilmenin test edildigi kosu testinden kaldi , fifa dan bu yuzden atildi ve avrupaya cikamiyor

Burada iyi maas var diye devam ediyor ,hedefsiz ve yasi da var . Yasantisi da duzensiz.

Ama mevzu terim olunca ,bunu ilk kez yapmiyor , ya mersin macinda hakem ne yapti da o kadar delirdi , tamamen taktikti , keza ordu maci ,al ozetler orada izleyin , ne var o maclarda hakemlerin yaptigi ? hic bir sey

isvicre macinda yaptiklari ... serhat akin bile "bir attim kendimi sak penalti" filan diyor yani , oyle hakem geldi , senin alpay in goz gore gore borek gibi elle topu okkaladi , dunya kupasi play off unda bunu gormezden mi gelecekti , niye saldirtti selcuk sahin i isvicrelilere

Yani hocayi koruyalim ama bazi seylerde de komik duruma dusmemek lazim , her zaman yaptigi seyler

Hocaları mülayim biri olduğu için hoca bazında ceza yemezler lakin hakemler sebebiyle görün bakın fenerde tinercilerde daha çok ağlayacak bunun temel sebebi hakemler devlet memuru gibi biz garantiliyiz kimse dokunamaz dusuncesindeler rahatlar lackalastilar namussuzlar keyfi hareket ediyorlar zaten birçoğu kokartini kaybediyor
Buyuk takımlar senede bir kere bagiriyoruz birde Anadolu takımlarına bakın neler neler yapıyorlar nasıl dogruyorlar adamları
Hakem gruplarini özellikle kasarlasmislari temizlemeden bu pislikler hep devam edecek

Tebrikler erman abi dogruları söylemissin. Başarı için bile fatih terimi istemiyorum ona burda imparatorumuz falan diyenler cakma galatasaraylıdır. Herşeyden öte terim başarısız bi hocadır
Buna katılmam mümkün değil yani sen de abartmışsın. Fatih Terim bile başarısız olarak kabul ediliyorsa eğer bu ülkede başarılı biri yoktur. Ha antipatik gelebilir, insan olarak seversin sevmezsin o ayrı konu lakin başarı için dahi Fatih Terim'i istemiyorum cümlesi Galatasaraylı bir adamın kuracağı bir cümle değil bence. Orada abartmışsın. Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın 20 sene, Demirören'in 8 sene büyük takım başkanlığı yapabildiği bir ülke burası. Fatih Terim bu ismi geçen şahısların yanında melaike kalır. Son 25 seneden Fatih Terim'i çıkar geriye Türk Futbolu diye bir şey kalmaz zaten. Milli Takımı 2002 Dünya Kupasında 3. yapan mandıra filozofu Şenol muydu sence? Yoksa Fatih Terim'in yarattığı hazır takımla mı 3. olduk? Ne dersin?

Arkasından 100 köpek havlatmayana kurt denmez demişler. Hoca doğru yolda.

55. dakikada oley ceken ultravestiler yuzunden olaylar nerelere geldi. Yaziklar olsun.

terimsiz dönemde takımın yakalayacağı puan ortalamasını merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teknik direktörlüğü geçtim Fatih Terim yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir.. Ve kılına dokundurtmayız!
Burada empati kasan yumuşak taraftarlar da, baba parasıyla Türk futbolunda at koşturmaya çalışan züppeler de, onların tetikçileri de bunu iyi bellesin!

Senin galatasarayın başında olmanı kıskanan tüm kuşların kanatlarını yolacaz. imparator yürüyedur biz arkandayız

Teknik direktörlüğü geçtim Fatih Terim yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir.. Ve kılına dokundurtmayız!
Burada empati kasan yumuşak taraftarlar da, baba parasıyla Türk futbolunda at koşturmaya çalışan züppeler de, onların tetikçileri de bunu iyi bellesin!

:tbr::tbr:

Sorumsuz davranislarina son vermesi ve yaptiklarinin sorumlulugunu almasi gerekiyor.

Mecburen onu savunacagiz cunku ona gelen zarar galatasaray'a gelmistir, bunu kendisi mekan basar gibi yapmamali

Cok duygusalsiniz, yaptigi futbol icinde ama ozellikle futbol disinda hatalari gormezden gelip onun istedigi gibi davraniyorsunuz

En son bunu yaptiginda galatsarayi ikiye bolmus ve isyan ettiklerinin yanina gitmisti hatirlatirim.

Fatih Terim Galatasaray'in elemanidir. Galatasaray olarak butun calisanlari koruyabilecek durumdayiz artik cenesini kapayip, isine odaklanip saha disi gorusmeleri yetkili kisilere birakmalidir.

Cok duygusal davraniyorsunuz en son tam da boyle bir anda bizi vurmuslardi, simdi ayni senaryoyu baska bir sekilde izliyoruz.

Tahminim: Galatasaray kaybetmisken terim bu olaydan guclu cikacak ve gitse de kalsa da 3 sene icinde baskan adayi oldugunu aciklayacak. İcten pazarlikci biri var karsinizda siz de terim vur dese vururuz modundasiniz. Halkin ozetisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt