Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in iktidarla ve tff'yle ters düştüğü zaten herkesin bildiği bir gerçek. Uğraştıkları bu kadar ortadayken hoca neden bu hareketlere, açıklamalara devam ediyor?

Fenerbahçe maçı bittiğinde Fatih Terim Fırat Aydınus'a saydırmaya başladı suratına parmak sallayarak. Sanıyorum o an haklı ya da haksız tribündeki çoğu kişinin yapmak istediği şeydi bu. Muhtemelen daha ağırları. Ben ekran başında bunu hissediyordum en azından diğer arkadaşlarımla beraber. Peki bütün bu gelişmelerden uzun süredir haberdar olan hoca neden bunu yapıyordu? Cevabı aslında basit çünkü bu adam her şeyden önce bir taraftar, Galatasaraylı. Profesyonelce mi? Hayır. Zekice mi? Uzun vadeli sonuçları düşünülmüş bir hareket mi? Hayır. Ama o an hoca tribündeki, ekran başındaki milyonlarca Galatasaraylının yapmak istediği şeyi yapıyordu. Bu kısmı beğenmedik. Ve soralım: Neden profesyonelce davranmıyor?

Galatasaray Hagi ile görüşmeleri sürdürürken menajerinin ve Hagi'nin isteklerinden bıkan Faruk Süren transferden vazgeçer. Dönemin bütün transferlerini(Emre, Popescu, Hagi vs.) yapan İrfan Kurtoğlu'nun anlatımına göre hoca ona bir kağıt uzatır. Kağıtta "ben bu sene hiç para almayacağım" yazmaktadır. Bu da pek profesyonelce gelmedi bana. O sene para almayacak Galatasaray Hagi'yi alabilsin diye. Burada da sorar mıyız "Neden profesyonelce davranmıyor?" diye. Florya'nın kapısına dayanan tüpçü(gerçek tüpçü)nün parasını ödeyip gönderen de bu adamdır, alt yapı oyuncularına harçlık veren de. Rijkaard ya da cocu'nun bunları yapacağını mu sanıyorsunuz?

Şimdi ilk olaya tekrar bakalım; örneğin cocu takımının haksızlığa uğradığını düşünse terim gibi sorumsuz hareketlerde bulunur mu? O şekilde hakemin üzerine yürür mü? Maç sonunda hatta 4 gün sonraki maç sonrasında da saydırmaya devam eder mi? Muhtemelen hayır.

Olaya baktığınız açı bütün sonuçları değiştirir. Ama her yönüyle baktığımızda Fatih Terim budur arkadaşlar. Hocada bir tutarsızlık yok. Tutarsız olan sizlersiniz. İşinize gelince imparator gelmeyince parator. Bu arada parator diye saçmalayanlar da 10 sene Galatasaray'da görev yapmış(Futbolculuğu hariç) 4 kez gelip 3 kez gönderilen(henüz) bu adamın kulübümüzden kaç lira tazminat aldığını da yazarlarsa sevinirim.

Eline saglik hocam ?

Tam kastettiğim bu zaten.Florya'da oldu mu iyi deniyor beğenilmeyen bir şey oldu mu Magiruscu Rizeli bilmemne.O adam da tümüyle o.Yönetimde o kadar adam var basın sözcülüğü Albayrak'a mı kaldı yani,burada suçlu olan Albayrak değil bu işi ona bırakanda.Koca yönetim kurulunda hitabeti iyi olan bir tane adam yok mu yani?

Romantize ettiğim falan da yok,o olmayınca Florya çiftliğe dönüyor bildiğin.Bu olay için demiyorum genel konuşuyorum 1-2 kez olan bir olaya şans dersin de 5 kez olan 6.'ya giden bir olaya şans diyemezsin.

Şunu mutlaka izlemeni tavsiye ederim 21.50'den sonra.O zaman anlayacaksın dediğimi.

Futbolcularin mutlulugu cok muhim ama ben bunu daha sessiz, kulubu daha az temsil ederek yapmasinin gerektigini dusunuyorum.

Sandiginin aksine kimse Apo sen cik konus demiyordur, kendisi konusmak istiyordur. Medya maymunu bir tarafi var, pozisyonunu kullanarak Galatasaray'i temsil eden kisi olmaya calisiyor.

Soylendigi gibi fanatik Galatasarayli olsa kendi emellerini kulubun onune koymazdi. Belki ben de abartiyorum ama aldigi tepkilerden sonra acaba ben artik cikip konusmasam mi demeli muhakkak.

%100 katılmakla beraber 'Fatih Terim' yazan yerleri 'Abdurrahim Albayrak' olarak da değiştirerek okunması gereken de bir yazı.
Hay senin Apo'na

440dd98d7242d3aa4a2d5080a15ea676.jpg

sent via GSC

rizeliyi ben ilk geldigi dönemlerden beri hep eleştiriyorum ama severim cahil ama saf dürüst bir adam ve mutlaka yönetimlerde olmalı fakat transfer basın sözcülügü vs yetki asla verilmemeli onun boyunu asıyor albayraktan cok güzel köprü görevi olur yani menajer olacak floryada tam biçilmiş kaftan transfer gibi işler haldun üstünel gibi işin ehline bırakacaksın

Futbolcularin mutlulugu cok muhim ama ben bunu daha sessiz, kulubu daha az temsil ederek yapmasinin gerektigini dusunuyorum.

Sandiginin aksine kimse Apo sen cik konus demiyordur, kendisi konusmak istiyordur. Medya maymunu bir tarafi var, pozisyonunu kullanarak Galatasaray'i temsil eden kisi olmaya calisiyor.

Soylendigi gibi fanatik Galatasarayli olsa kendi emellerini kulubun onune koymazdi. Belki ben de abartiyorum ama aldigi tepkilerden sonra acaba ben artik cikip konusmasam mi demeli muhakkak.

4. yıldızı aldığımızda da Aysal döneminde de Ali Dürüst konuşuyordu genelde sportif konularda.Kendisinin konuştuğunu pek hatırlamıyorum.Belli ki bu görev ona bırakılıyor ısrarla.Onun dışında kimse basın sözcülüğü görevini üstlenmiyorsa yapacak bir şey yok burada üstlenmeyenleri suçlamak lazım.Eminim kendisi de ayılıp bayılmıyordur basın önünde kendini zor duruma sokmaya.

Ne yapmış da kendi emelini kulübün önüne koymuş?

4. yıldızı aldığımızda da Aysal döneminde de Ali Dürüst konuşuyordu genelde sportif konularda.Kendisinin konuştuğunu pek hatırlamıyorum.Belli ki bu görev ona bırakılıyor ısrarla.Onun dışında kimse basın sözcülüğü görevini üstlenmiyorsa yapacak bir şey yok burada üstlenmeyenleri suçlamak lazım.Eminim kendisi de ayılıp bayılmıyordur basın önünde kendini zor duruma sokmaya.

Ne yapmış da kendi emelini kulübün önüne koymuş?

Surekli siyasi mercilerle gorusmelerinden, sonucunda da kendisinin ihale ustune ihale almasindan rahatsizim. Burnuma kotu kokular geliyor, hepsi bu.

Kendisinin rolunu futbolculari mutlu tutmak gibi bir minimuma indirecek hamleler yapilirsa cok mutlu olurum.

Bunlar ne garip cikarimlar , allah askina burada alamanci renktaslar var , onlara soralim , merkel ile gladbach kocu hecking arasinda alman secimlerine iliskin ara acilmasi, bozulmasi filan oluyor mudur

ya da dfb baskani merkel in dayatmasi sonucu mu seciliyordur

birakalim bu isleri artik , resmen patinaj cekiyoruz .. yok evet demis dememis , video cekmis cekmemis ... dunyanin en gereksiz tartismalarini resmen biz deger katip gundemde tutuyoruz

Senden daha akil dolu bir yanit beklerdim. Üzdün.

Sen akıl dolu bir cevap vermişsin mi de ben akıl dolu cevap vereyim? :) Asla katiyen Aysalcılık imalarını kabul etmezsin her bahsi açıldığında ortalığı ayağa kaldırırsın ama Aysal'ı öven en ufak mesajları bile beğenir,eleştiri iması bulunan mesajlara bile alıntı yapmadan cevap verir iğnelersin.Ha tabii ki senin en doğal hakkın ben buna karışamam da,bunun karşısında da ne Aysal'ı yazmak hakikaten komik ve insanların aklıyla alay etmek oluyor.

Bunlar ne garip cikarimlar , allah askina burada alamanci renktaslar var , onlara soralim , merkel ile gladbach kocu hecking arasinda alman secimlerine iliskin ara acilmasi bozulmasi filan oluyor mudur

ya da dfb baskani merkel in dayatmasi sonucu mu seciliyordur

birakalim bu isleri artik , resmen patinaj cekiyoruz .. yok evet demis dememis , video cekmis cekmemis ... dunyanin en gereksiz tartismalarini resmen biz deger katip gundemde tutuyoruz
Yine bombos yazmissin
Almanlarla Türklerin yapisi birmi?
Ordaki devlet iliskileriyle burdakiler birmi?
Türkiyede torpilsiz biryere gelebilme sansin ne kadar?

Bu tartismalari biz korukluyoruz , surekli buralardan sonuc devsiriyoruz .. mevzunun torpil ile bir alakasi yok , cunku demiroren oraya atama ile gelmedi , rektor degil bu adam , alti ustu bir tff baskanligi

secimle gelinen bir mevki .. secmezsen gelemez , bu kadar basit ...

Surekli siyasi mercilerle gorusmelerinden, sonucunda da kendisinin ihale ustune ihale almasindan rahatsizim. Burnuma kotu kokular geliyor, hepsi bu.

Kendisinin rolunu futbolculari mutlu tutmak gibi bir minimuma indirecek hamleler yapilirsa cok mutlu olurum.

Albayrak GS haricinde de Erdoğan ile çok yakın arkadaş.Tanışıklıkları çok eskiye dayanıyor.GS görevini bunun için kullanmasına gerek yok.

Başkan olsun kendisi olsun eminim bu kulüp için yeri geliyor uyumuyorlardır bile.Şu an gitseler sezon sonu denecek ya acaba hata mı ettik diye.Terim'in her tökezlemesinde sadece gaz veriyor taktikten anlamıyor demekle eşdeğer bir durum benim için.İki durumda da defalarca olmadıklarında ne hale düştüğümüzü görmemize rağmen ısrarla aynı masalın peşine takılmamız akıl tutulması resmen.GS'nin bu adamlar olunca şampiyon olması bunlar olmayınca devamlı 3. 4. falan olması tesadüf değil.Florya'da başarı hikayesi yazacak bir adam olmuyor çünkü bunlar olmadığında.Eskiden aidiyeti yüksek 90'larda parlamış jenerasyon vardı onlar yazdılar bu hikayeyi 2006 ve 2008'de mesela.Ama şu an yok.O yüzden de çuvallıyoruz bunlar olmadığında.

Neden Hecking yav.

Heckingin suçu ne. Almanya da Terime eşdeğer biri varsa o daha çok Heynckes dır.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt