- 8 Temmuz 2015
- 35.782
- 70.614
- 3.893
Bu yeni 1 şey değil ki hep de olacakisteyenler var
Ama şuan hoca inat ve ısrarla bazı şeyleri devam ettiriyor eleştirilmeye zemin hazırlıyor.
Eren ve selçuk ısrarı olmasa bu kadar tepki olmaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yeni 1 şey değil ki hep de olacakisteyenler var
Bu yeni 1 şey değil ki hep de olacak
Ama şuan hoca inat ve ısrarla bazı şeyleri devam ettiriyor eleştirilmeye zemin hazırlıyor.
Bu yeni 1 şey değil ki hep de olacak
Umit Davala mactan sonra basın toplantısı yapmamış..
Kurallara göre yapmak zorunda.. Ve yapmadıkları için kulup yine ceza alacak.. Muhtemelen para cezası..
Ulan nerden tutsan elinde kaliyor.. Her sey yanlış.. Basın toplantısı yapmamanın kulube bir karı yok, zararı var.. Neden kulup zararına olan şeyi yapıyorsun?? Kafayı yememek elde değil yaaa(
Kulüp çiftlik resmen. Kendi cebinden gitmiyor nasıl olsa. Kulüp ödüyor ohhh.Umit Davala mactan sonra basın toplantısı yapmamış..
Kurallara göre yapmak zorunda.. Ve yapmadıkları için kulup yine ceza alacak.. Muhtemelen para cezası..
Ulan nerden tutsan elinde kaliyor.. Her sey yanlış.. Basın toplantısı yapmamanın kulube bir karı yok, zararı var.. Neden kulup zararına olan şeyi yapıyorsun?? Kafayı yememek elde değil yaaa(
En organize gölümüzü sezon sonunda tüpçü, Koç, sexy çilek, fiko ve bilumum operasyon çocuklarını üst üste koyup attığımızda göreceksiniz..Tatavayı kesin de en son organize golü ne zaman atmıştık ? Terimciler belki hatırlarsınız size soruyorum
Siyasetçisinden para babalarına kadar tüm operasyon çocukları Galatasaray’ı bitirmek için seferber olmuş; bunlar hala hocaya sallamanın derdinde..Futbolcuların futbol hayatı nasıl belirli bir yaştan sonra bitiyorsa Td'lerin meslek hayatı da geçici. Bu adamın Td'lük hayatı 2000 haziranında bitmişti zaten. Bir daha bulaşmamalıydık.
Mesela Hagi tekrar gelsin oynasın diyemeyiz. Terim'de tekrar tekrar gelmemeliydi. Başarı illa Terim'le gelir diye bir kanun yok. Hamza bile şampiyon yaptı. Formasını koysan en büyük şampiyon adayı olacak kulüp FT'ye muhtaç olamaz.
FT bizi bitirmeden biz onun meslek hayatını bitirmeliyiz. Bu yönetim FT'nin askeri olduğu için yönetimin değişmesi lazım. Yeni sezona erkenden futboldan anlayan komple bir hocayla başlamalıyız.
Futbolcuların futbol hayatı nasıl belirli bir yaştan sonra bitiyorsa Td'lerin meslek hayatı da geçici. Bu adamın Td'lük hayatı 2000 haziranında bitmişti zaten. Bir daha bulaşmamalıydık.
Mesela Hagi tekrar gelsin oynasın diyemeyiz. Terim'de tekrar tekrar gelmemeliydi. Başarı illa Terim'le gelir diye bir kanun yok. Hamza bile şampiyon yaptı. Formasını koysan en büyük şampiyon adayı olacak kulüp FT'ye muhtaç olamaz.
FT bizi bitirmeden biz onun meslek hayatını bitirmeliyiz. Bu yönetim FT'nin askeri olduğu için yönetimin değişmesi lazım. Yeni sezona erkenden futboldan anlayan komple bir hocayla başlamalıyız. Bu futbol dinozorunun bizi leş transferleriyle felakete sürüklemesine müsade etmemeliyiz.
Tedesco nun takımının piyasa değeri senin 3 katın..Elalem 30 yasindaki Tedescoyu buluyor, Terim'e 2 macta taktiksel yere yatirdi ve biz hala TERIM HALLEDER YEAAAAH KAFASINDAYIZ.
Kabağı bilmem ama sezon sonunda hıyarı birilerine fena patlatacak hocam..Geçen sezon yarıda geldi, ve sampiyon olduk, ama deplasmana filan çare bulamadı, tek Avantajı derbiler hepsi evde oynadık, ikinci yarı. Yazın fazla bişey olmadı, ama takım sanki 20 sene yalanmış. Bu tek gomis gitti ile anlatılmaz.
Bu takımda aşırı dingo nun ahir gibi bir hava var. Dingo da Fatih Terim. Florya da sinek istemiyorsa bile giremez, okadar yetkili.
Yani burda ilk sorumlu olan Terim, sonra dandik ekibi ve sonra yönetim gelir. Sen önce 45 dakika dan sonra kopmamaya çalış, sonra adam gibi sistem kur ve takım olarak organize işler yapmaya çalış, ondan sonra de bu oyuncu yetersiz şu bu. Bıktım vallahi ne yapsa, hiç suçu yok, kazaninca da tek sorumlusu terim gibi bir hava burda.
Zaten taktik olarak hiç bir zaman iyi hoca değildi, iyi insan yönetici ve onu da elinden kaybetmis.
Aynı 2002 de gibi şimdi kabak kimin kafasında patlicak, görücez. Zamanında prates ve Felipe gitmişti kimse nedeni bilmiyor... Ama cihan h kalmıştı...
Tedesco nun takımının piyasa değeri senin 3 katın..
Ayrıca hocaya hakaret etmek serbestse biz de yere yatırmaya başlayalım birlerini.. ne dersiniz sayın adminler?
YETER YAV BU NEDİR ALİ KOÇ DENİLEN İBLİSİN AĞZINDAN KONUŞUYOR NE BİÇİM GALATASARAYLISIN SEN O KABADAYI DEDİĞİN ADAM SAYESİNDE DEFALARCA SEVİNDİN NANKÖR HERİF.Ben mahalle kabadayısı antrenörlerle, konuşurken ağzı yamulan basın sözcüsü dolmuşçu istemiyorum. Başarıyı falan geçtim siz Terim'le tayfasını galatasaraya yakıştırıyorsanız bilemiyorum. Milli takımda da rezil olduğunda gazetecilere sürekli çatıyordu enteresan bir kişi gerçekten. Kendisinin başarısız olma ihtimali hiç aklına gelmiyor. Şu an federasyon ve diğer kulüp başkanlarına bence teşekkür etsin, sezon başından beri oynattığı leş futbolu unutturup hedef saptırma olanağını verdiler. Şu an herkes onlara küfür ediyor ama takımın 5 pas yapamadığını, stajyer kondisyonerini, getirdiği scout ekibinin 3 ay forvet bulamayışını, takımın yarısının adale sakatlığı yaşamasını, asalak oyuncularda ısrarını falan kimse sormuyor. Bunlar hep hasıraltı edildi federasyon sayesinde.
Ben mahalle kabadayısı antrenörlerle, konuşurken ağzı yamulan basın sözcüsü dolmuşçu istemiyorum. Başarıyı falan geçtim siz Terim'le tayfasını galatasaraya yakıştırıyorsanız bilemiyorum. Milli takımda da rezil olduğunda gazetecilere sürekli çatıyordu enteresan bir kişi gerçekten. Kendisinin başarısız olma ihtimali hiç aklına gelmiyor. Şu an federasyon ve diğer kulüp başkanlarına bence teşekkür etsin, sezon başından beri oynattığı leş futbolu unutturup hedef saptırma olanağını verdiler. Şu an herkes onlara küfür ediyor ama takımın 5 pas yapamadığını, stajyer kondisyonerini, getirdiği scout ekibinin 3 ay forvet bulamayışını, takımın yarısının adale sakatlığı yaşamasını, asalak oyuncularda ısrarını falan kimse sormuyor. Bunlar hep hasıraltı edildi federasyon sayesinde.