Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.607
- 959
- 983
Aklınca lafı çarpıtıyor; tablo ortada güzelim.. Fatih hocam yine aynısını yapacak hepinize. Kormayın titreyin.Hehe allahı da futbola katıyor... Yok allah istedi ve istemedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklınca lafı çarpıtıyor; tablo ortada güzelim.. Fatih hocam yine aynısını yapacak hepinize. Kormayın titreyin.Hehe allahı da futbola katıyor... Yok allah istedi ve istemedi
Terimden önce takir takir oyniyorduk
Trabzonda, 8jk deplasmanda yada basak deplasmaninda mükemmel oynamistik...
Terimden önce takir takir oyniyorduk
Evinde 8jkyi basaki ve trabzonu tokatlayip sampiyon olmadinmi???Bu takim son derby deplasmanda yanilmiyorsam 2-3 senedir yenemiyor, ee?
terim geldi de noldu?
@Mehmet Ocak
2001'de bir takım yanlış transferler olmuş olabilir.2001 de yaptığı transferleri toplasan 10-15 milyon dolar etmez.2013 de hangi yanlış transferleri yapmış?.Botokslu aysalla dolmuşçu Dursun iflahını kesti kulübün sen neden bahsediyorsun?Kulübü iyi takip etmiyorsun sanırım.Kazandırdığı başarılar sayesinde kazandığımız paralar ne olacak?Fatih Terim amelelik mi yapıyor? tabiki alacak hak ettiği parayı.Elin pembe götlü yabancısını getiriyorlar buraya 2-2.5 milyondan aşşağı gelmiyor üstüne üstlük kamyon dolusu tazminat alıp gidiyor.Fatih Terim Tazminat aldı mı?Boş boş işlere girmeyin.Zaten dünya kadar para götürdü terim, okadar yabancı hoca nin soktuğu borcun terim tek başına yanlış transferler ile yaptı. Bu takım bu kadar borcu lu ise, bunun en büyük faktöru terim dir. Hattı kitabı yok ne kadar para yaktığı na. Bi aç izle 2001 de ki zamanda kaç oyuncu geldi gitti, zorla para verdim gitsin diye, mahkeme Cas olayları. 2013 de yine boş oyuncular alıp oynatmayip zengin eden. Kimse terim kadar bu takımı borca sokmadi
Geçen sene daha iyi kadroyla BJK ye rezil olduk.. Bu akşam 7 eksik ve hakem rezaletine rağmen bjk elimizden zor kurtuldu. Gözüyle bakan adam görür bunları ama adamların bakış açısı farklı..Terimden önce takir takir oyniyorduk
Sezon daha bitmedi ve hala sampiyonluk sansimiz varEvet oynamadik, haklısın. Ama.onun için gelmedi mi terim? Sen söyle ne kattı bu sezon?
Ben deplasman diyorum, adam evde diyor.Evinde 8jkyi basaki ve trabzonu tokatlayip sampiyon olmadinmi???
Tudor kalsa bunlarin hangisini alirdin?
Yada baska td?
Kestane? Fatih terim?? Bilader kafayi yemissiniz bi sezon samp olamadi diye denilene bak ya cidden kafalar saglam
Tudor kalsa evinde de kazanamazdın o maçları.YAV HERİF TOLGAYI SOL KANAT OYNATIP RODRİGUESİ YEDEK BIRAKIYORDU SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN?Ben deplasman diyorum, adam evde diyor.
Hoca'yi kovalim, Riekerink, Mancini, Prandelli, Mustafa Denizli veya Tudor'u getirelim
![]()
Kadiköy deplasmanindan beraberlik cikardi meselaBen deplasman diyorum, adam evde diyor.
2001'de bir takım yanlış transferler olmuş olabilir.2001 de yaptığı transferleri toplasan 10-15 milyon dolar etmez.2013 de hangi yanlış transferleri yapmış?.Botokslu aysalla dolmuşçu Dursun iflahını kesti kulübün sen neden bahsediyorsun?Kulübü iyi takip etmiyorsun sanırım.Kazandırdığı başarılar sayesinde kazandığımız başarılar ne olacak?Fatih Terim amelelik mi yapıyor? tabiki alacak hak ettiği parayı.Elin pembe götlü yabancısını getiriyorlar buraya 2-2.5 milyondan aşşağı gelmiyor üstüne üstlük kamyon dolusu tazminat alıp gidiyor.Fatih Terim Tazminat aldı mı?Boş boş işlere girmeyin.
Hepsini birden getiremiyozmu Aşırı Vizyoncu taktik kondisyon dehası Taraftarlarımız rahatlar Yeterki Terim gitsin.Hoca'yi kovalim, Riekerink, Mancini, Prandelli, Mustafa Denizli veya Tudor'u getirelim
![]()
Danny o dönem iyi oynadı keza chedjou da.Umut ta lastiğin patlamış onu botokslu aldı.Furkan cüzi bir miktara alındı.Amrabattan zarar etmedik nerdeyse.Erman kılıç bedelsiz geldi diye hatırlıyorum rotasyon için.Yiğit gökoğlan eksi olarak yazılabilir sadece oda 3 milyon Euro mu neydi o zaman kurda düşüktü.O zamanın 15 milyonu bugün ne ettiğini biliyormusun boş boş konuşuyorsun? Banka teminatları filan hepsine mal oldu ozaman.
2013 de ise amrabat yiğit neydi o çocuk bir maç oynamadan yollandı erman kılıç? Başka bi tane güya Wonderkid daha almıştı...furkan mi ne, chedjou,umut kazmaszi, Danny... İstersen bide ikinci dönemin oyuncularıni sayıyım
Alin hocanizi, Cengiz baskaninizi Apo da yonetici olsun
Terimspor SK kurun kardesim, dusun yakamizdan,
Hic bir oyuncu veya teknik adam Galatasaraydan buyuk degilder bunu anlayin.