Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.607
- 959
- 983
İbreti alem için burada dursun.. o zaman da hocanın 2. Sezonuydu ve hemen tüm şartlar aynıydı.. Sezon sonunda Azize ile Ali Şen i üstüste koymuştu hocam.. Güvenimiz boşuna değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elalem 30 yasindaki Tedescoyu buluyor, Terim'e 2 macta taktiksel yere yatirdi ve biz hala TERIM HALLEDER YEAAAAH KAFASINDAYIZ.
Dünya'da başka takım var mı 25 senede dönüp dolaşıp kaçıncı kez aynı hocayı getiren? Herkesin bir devri var. FT'nin devri geçti. Terim GS'a faydası olsun istiyorsa gider zaten. Gitmezse sezon sonunda bu performansla zorla göndereceklerdir zaten. Efsane olarak başladığı TD'lük kariyerini kestane olarak tamamlamak istemiyorsa istifa eder.
Kestane? Fatih terim?? Bilader kafayi yemissiniz bi sezon samp olamadi diye denilene bak ya cidden kafalar saglam
Yahu ne deyelim?
Takimin haline baktinmi sen
takim olmus aglayani yok, taktiksel olarak baslamiyorum bile bu takim 1 senedir ne oynuyor biri aciklasin bunu
Adamlar geçen sene kafaya oynayan takıma 50 milyon harcadı.. o da aslında 50 milyon değildir demezsin herhaldeBelki ama.belki o takımın değeri almanya liginde olduklarından kaynaklanıyor? .Çok.Da ahim sahim takımları yok.
Göndersinler yarın haketmiyorsunuz zaten böyle bir hocayı.Kulübü Tokatlamaya gelecek tazminatçı bir hoca bulsunlarda sonra fener gibi göndermeye çalışırız.Yok.abi bunlar terimsporlu lar, ölünce galatasaray da kapanacak, nede olsa onsuz bir hiçiz...
Göndersinler yarın haketmiyorsunuz zaten böyle bir hocayı.Kulübü Tokatlamaya gelecek tazminatçı bir hoca bulsunlarda sonra fener gibi göndermeye çalışırız.
1997-98 sezonu.. hocam aynı kapakları takacak Allah’ın izniyle!
Ekli dosyayı görüntüle 33163
Terimden önce takir takir oyniyordukFatih termin ve saz arkadaslari nezaman gidecekse ozaman bu takim top oynamaya baslar.
Bu adamların masumane yazdıklarına gerçekten inanıyor musunuz?Ben bu kadar balik hafizaliyi bir arada daha önce görmedim...
Terim yokken durumumuz nasildi?
Geleni gidene koyuyormuyduk?
Sampiyonmu oluyorduk durmadan?
Derdiniz ne olum sizin?
Aynisini Meloda Sneijderde yaptinizda noldu? Bu kadarmi cok ot iciyorsunuz hergün kafalariniz baya ucmus?