Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbreti alem için burada dursun.. o zaman da hocanın 2. Sezonuydu ve hemen tüm şartlar aynıydı.. Sezon sonunda Azize ile Ali Şen i üstüste koymuştu hocam.. Güvenimiz boşuna değildir.

İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR ORTAYA ÇIKIYOR GEÇEN SEZONKİ ŞAMPİYONLUĞADA SEVİNMEMİŞTİR BUNLAR TERİM KAZANDIRDI DİYE REZALET.

Elalem 30 yasindaki Tedescoyu buluyor, Terim'e 2 macta taktiksel yere yatirdi ve biz hala TERIM HALLEDER YEAAAAH KAFASINDAYIZ.

Dünya'da başka takım var mı 25 senede dönüp dolaşıp kaçıncı kez aynı hocayı getiren? Herkesin bir devri var. FT'nin devri geçti. Terim GS'a faydası olsun istiyorsa gider zaten. Gitmezse sezon sonunda bu performansla zorla göndereceklerdir zaten. Efsane olarak başladığı TD'lük kariyerini kestane olarak tamamlamak istemiyorsa istifa eder.

Dünya'da başka takım var mı 25 senede dönüp dolaşıp kaçıncı kez aynı hocayı getiren? Herkesin bir devri var. FT'nin devri geçti. Terim GS'a faydası olsun istiyorsa gider zaten. Gitmezse sezon sonunda bu performansla zorla göndereceklerdir zaten. Efsane olarak başladığı TD'lük kariyerini kestane olarak tamamlamak istemiyorsa istifa eder.

Kestane? Fatih terim?? Bilader kafayi yemissiniz bi sezon samp olamadi diye denilene bak ya cidden kafalar saglam

Hoca bıraksın yemin ediyorum bu nedir yav.Kazandırdığı başarıları saymıyorum bile adam senin kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırmış biri kestane der biri kabadayı der.Bıraksın yarın istifa etsin.Getirsinler bir yabancı hoca orgazm olsun bu arkadaşlar.Ayıptır babanız yaşında adama dediğiniz laflara bakın.

Kestane? Fatih terim?? Bilader kafayi yemissiniz bi sezon samp olamadi diye denilene bak ya cidden kafalar saglam

Yahu ne deyelim?

Takimin haline baktinmi sen

takim olmus aglayani yok, taktiksel olarak baslamiyorum bile bu takim 1 senedir ne oynuyor biri aciklasin bunu

Hala yilda 3m euro alan adami savunanlar var akil almiyor gercekten.

Kuşların birinde böyle başarılı bir Teknik Direktörleri olacak Adamın heykelini stadın dört giriş kapısının önünede dikerler.Götü boklu Alexin heykelini diktiler.Boşuna demiyorlar Galatasarayda başarı cezasız kalmaz diye.

Alin hocanizi, Cengiz baskaninizi Apo da yonetici olsun

Terimspor SK kurun kardesim, dusun yakamizdan,

Hic bir oyuncu veya teknik adam Galatasaraydan buyuk degilder bunu anlayin.

Ben bu yaşımda İstanbul'dan Silivri'ye 2 yazdır bisiklet ile gidiyorum, takımdaki topçulara bisiklet ver daha buradan Avcılar'a gidemezler ama nedense takımı çalıştıran teknik heyet dört dörtlük, suçlu hakemler, yönetim ve eleştiri yapan bizler.

Erman hocanın kulakları çınlasın.

Ben bu kadar balik hafizaliyi bir arada daha önce görmedim...
Terim yokken durumumuz nasildi?
Geleni gidene koyuyormuyduk?
Sampiyonmu oluyorduk durmadan?
Derdiniz ne olum sizin?
Aynisini Meloda Sneijderde yaptinizda noldu? Bu kadarmi cok ot iciyorsunuz hergün kafalariniz baya ucmus?

1997-98 sezonu.. hocam aynı kapakları takacak Allah’ın izniyle!
4EA86893-C987-42D6-853E-3A25DF644BA5.webp

Ekli dosyalar

• 53A64C0F-9A09-4D6E-A08D-EBA638293014.webp
    53A64C0F-9A09-4D6E-A08D-EBA638293014.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 31
Fatih termin ve saz arkadaslari nezaman gidecekse ozaman bu takim top oynamaya baslar.

Göndersinler yarın haketmiyorsunuz zaten böyle bir hocayı.Kulübü Tokatlamaya gelecek tazminatçı bir hoca bulsunlarda sonra fener gibi göndermeye çalışırız.

Zaten dünya kadar para götürdü terim, okadar yabancı hoca nin soktuğu borcun terim tek başına yanlış transferler ile yaptı. Bu takım bu kadar borcu lu ise, bunun en büyük faktöru terim dir. Hattı kitabı yok ne kadar para yaktığı na. Bi aç izle 2001 de ki zamanda kaç oyuncu geldi gitti, zorla para verdim gitsin diye, mahkeme Cas olayları. 2013 de yine boş oyuncular alıp oynatmayip zengin eden. Kimse terim kadar bu takımı borca sokmadi

Ben bu kadar balik hafizaliyi bir arada daha önce görmedim...
Terim yokken durumumuz nasildi?
Geleni gidene koyuyormuyduk?
Sampiyonmu oluyorduk durmadan?
Derdiniz ne olum sizin?
Aynisini Meloda Sneijderde yaptinizda noldu? Bu kadarmi cok ot iciyorsunuz hergün kafalariniz baya ucmus?
Bu adamların masumane yazdıklarına gerçekten inanıyor musunuz?
Her bir bir yerlerden güdümlü kardeşim.. bir kaç tane fifa-pes düşkününü saymazsan hepsi birer amaca hizmet ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt