Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D kusura bakma da yorum yaptıkca sacmalıyorsun. Gomis satılmadan önce de hoca forvet istiyordu. Bir kere forvet transferi Gomis'in gidişine kalışına bağlı olan bir durum degildi. Gomis'in satılma fikri hazırlık kampında mı planlandı yoksa arap takımı teklif yapınca mı karar verildi bunu bilemeyiz. her seyden önce ffp yüzünden oyuncu satmak zorundaydık, belki feghouli ve maicon gitseydi gomis kalacaktı. Ozan'ın takıma girişi sezon başı planlanmadı diyorsun ve bunun altını yine dolduramıyorsun. Ama ben hocanın stoper yerine 2 forvet isterim acıklaması ile iddiamı destekliyorum farkında mısın? Acaba gecen sezonun ikinci yarısında en kritik maçlara neden Selçuk degil de Fernando - Donk ile çıktık. Selçuk'un evlatlıgı bu sürecte askıya alınmıstı galiba? Kaldı ki Selçuk orta sahada 4-5 oyuncu birden kaybedilene kadar bu sezon tek bir maça 11 başlamamış, evlat kategorisinin bu dönemde de üzerine çizik atılmıstı sanırım?

Forvet istiyordu onu istiyordu bunu istiyordu ben mi alayım babam mı alsın? Dostu Albayrak orda 3-5 dolmuş sattırsaydı da aldırsaydı.

Hazırlık kampında Ozan'ın O'sunu duydun mu? Hocanın stoper olmasa da olur dediğinde güvendiği isim Ozan değil Donk'tu. Şenol Güneş'in yabancı kuralı açıklamasında sonra Ozan'ı attı sahaya oldu bitti. Onu 11'e koyması bile bir inat uğruna.

FFP yüzünden oyuncu satmak zorunda değildik, gelen para Akbaba ile Ömer'e gitti zaten. Bunlar olmasa ölmezdik.

Evlat Selçuk hem maç başı paralarını indirmek hem de yorulmamak için 70'ten sonra oyuna giriyor.

Sözleşme uzatılırken alkışlar eşliğinde izlersin kendisini.

1. Değil, istenebilir.
2. Eksi yazar.
3. Değil
4. Kaybedilen ilk maçtan sonra o PTT topçusu, bundan cacık olmaz, Terim gençleri de bitirmiş denecek.

Genç oyuncular kötü giderken kurtarıcı olarak değil, takım iyiyken yavaş yavaş monte edilmeli.

Nasıl ki terbiye çorbaya azar azar katılır bu da öyle. 11 de Melo gibi, Hagi gibi liderlerin olur. Genç isimleri önce 1, sonra 2, 3 diye denersin. Önce bazısı 5-10 dakika oynar. Sonra 30 dakika, en sonunda da zorlu bir maçta 11 çıkar.

Eren ve Selçuk rezil diye bu adamları da kaybetmek aynı sinerjisiz ve enerjisizliğin içine kurban olarak seçip atmak doğru değil.

Son olarak, Bu yetersizler zaten oynamasa da senede toplam 6 Milyon Euro alıyor.

LOL

Şurda okuduğum yorumlardan sonra gönderilmesini dört gözle bekliyorum. Bütün yorumların ss ini aldım Fatih Terim elbet bi gün gidecek ve burda şu an bu yorumları yapanlar geri dönmesi için dua ediyor olacak ve ben de hepsini ifşa edicem. Takım kötü kim varsa o gitsin Fatih Terim gelsin. Takım iyi imparator Fatih Terim. Takım kötü Fatih Terim futbol fosili, gitsin. Böyle bi kısır döngü.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyice alsaydın ss kardes herkes sizin gibi yanar döner degil

İyice alsaydın ss kardes herkes sizin gibi yanar döner degil
Yav yanar dönerin allahı sensin. Fatih Terim geldiğinde sevindiğini gördüm ve gözlerime inanamadım tabi takım biraz kötü gidince hemen çıktın yine ortaya zamanında senin fatih terim hakkında neler yazdığını adım gibi hatırlıyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu camiaya bukadar başarı kazandıran ve bunu 8 senede 7sinde göstermiş birisini gömecek kadar delirmiş değilim açıkçası.

Kümeye düşürmediği süreçte en az 1 hatta 2 sezonluk kredisi vardır Fatih Terim'in bende....

Bu arada teknik direktör başarısını seven birisiyim evet ama onun dışında benim aslında özel hayattan anlaşamayacağım bir karakter yapısına sahip hocamın :)

Galatasaray kulübü için gözüken en ideal hoca adayı. Vardır tabiki bir yerlerde daha iyisi iyileri.... ama ffp borç...bu sabırsız taraftar ile üstelik o kişiyi bulacak ne zamanımız mevcut mali açıdan nede sabrımız.

Fatih terimi bu saydığım ortamda istememek net af edersiniz geri zekalılık veyahut ciddi asıl ego sorunu yaşayan anti terimciliktir. Ha bir kesim daha mevcut ama onları yazmaya deymez şimdi.

ya şu 8'de 7 safsatasına bi değinmek istiyorum. Bakalım gerçekte ne kadar kredi kullanmış Terim. Ta 22-23 sene öncesinin goygoyunu yapıp duruyorsunuz madem.
1996-2000 arasını birine yazacaksam o kişi Hagi'den başkası olamaz. Hagi olmasa Terim bugün bir hiçti emin ol.

2002-2004 mart ayı arası 2'de 0 yaptı.

2011-2013 arası 4'de 2'ye getirdi.

2013-2014 sezonunda kurduğu ve hazırladığı takım şampiyon olamadı. Mancini gibi bir adamı itin bir tarafına soktuk. Ama o takım Terimin takımıdır.

5'de 2 oldu.

geçen sezon Tudorun hazırladığı ve kurduğu takımın üstüne oturdu. Bana göre Tudor'a yazar. Eğer başarı Terimin ise bu sezon aynı takımla yapsında görelim.

Bu sezon'da zaten şampiyon olamayız.

olacak 6'da 2.

yani kredisini tüketti artık. Ha doğru işler yaptığını görsek kredisi olurdu. Ama ışık vermiyor.

ya şu 8'de 7 safsatasına bi değinmek istiyorum. Bakalım gerçekte ne kadar kredi kullanmış Terim. Ta 22-23 sene öncesinin goygoyunu yapıp duruyorsunuz madem.
1996-2000 arasını birine yazacaksam o kişi Hagi'den başkası olamaz. Hagi olmasa Terim bugün bir hiçti emin ol.

2002-2004 mart ayı arası 2'de 0 yaptı.

2011-2013 arası 4'de 2'ye getirdi.

2013-2014 sezonunda kurduğu ve hazırladığı takım şampiyon olamadı. Mancini gibi bir adamı itin bir tarafına soktuk. Ama o takım Terimin takımıdır.

5'de 2 oldu.

geçen sezon Tudorun hazırladığı ve kurduğu takımın üstüne oturdu. Bana göre Tudor'a yazar. Eğer başarı Terimin ise bu sezon aynı takımla yapsında görelim.

Bu sezon'da zaten şampiyon olamayız.

olacak 6'da 2.

yani kredisini tüketti artık. Ha doğru işler yaptığını görsek kredisi olurdu. Ama ışık vermiyor.

Yani ancak bu kadar zorlanırdı mantıken başarısız demek için.

96-2000 arası Hagi’yi alın 1 yıl maaş almayayım diyen adam bu. Aynı Hagi ile Lucescu niye şampiyon olamadı 2001’de. Üstelik Jardel gibi bir golcü de gelmişti.

Bu kıyaslar saçma.

Dunya tarihinin en şikeli sezonu olan 2001de ekibimizi sampiyon yapamayan Hagi'ye o hususta ben de kirgınim.

Terim eleştirilerim herhalde herkesin malumudur. Ama 96-2000 arasına laf ettirmem. O takım zamanın önünde bir anlayışla oynuyordu. Ve bu oyunda en önemli pay da hocaya aitti.

Hocam Allah rızası için artık şu Atalay 'a bir şans ver yalvarırım bir kere şu çocuğu ilk 11 de oynat antrenmanda çatır çatır oynadı şimdi Keçiören maçına çıktı yine iyi oynadı üstüne gayet güzel bir gol attı izlediğim kadarıyla u21 maçlarının hemen hepsinde de çok güzel oynuyor

Daha ne yapması gerekiyor bu Atalay 'ın ?

Hani Maicon-Ahmet bu kadar kötüyken çat diye Ozan Kabak 'ı oynatan Fatih Terim neden Atalay Babacan 'a hiç şans vermiyor ? Belhanda sakat Emre Akbaba sakat Selçuk zaten komple sakat sayılır Atalay Babacan neden oynamasın ki Rize maçında ?

Kredi diye bir seye tumuyle karsi olsam da ,sabir kavramina inanirim

Terim destekcisi olmadigim bilinir ama sizin deyiminizle kredi denen sey ise , bu sezon sonuna kadar elbet hocayla devam edilecektir catlak ses cikarmadan

Ama lig cok kotu yerde biter, tabi ki diger antrenorlere cok daha erken yapilan elestiriler ona da yapilir

Yani ancak bu kadar zorlanırdı mantıken başarısız demek için.

96-2000 arası Hagi’yi alın 1 yıl maaş almayayım diyen adam bu. Aynı Hagi ile Lucescu niye şampiyon olamadı 2001’de. Üstelik Jardel gibi bir golcü de gelmişti.

Bu kıyaslar saçma.

Bu zorlama ise 8 sezon'da 7 kere şampiyon yaptı. "Terim yaptı" demek zorlama değil mi?

Hagi için bir yıllık maaşından feragat eden adam, bugün ffp kıskaçında iken neden fahiş ücret alıyor?

2002'de şampiyonluk yaşayan Lucescu'yu kovdurup, kulübü mali bataklığa sürükleyen transfer politikası ile neden başarılı olamadı?
Keramet Terim'de ise İtalya'dan neden başarısız, hatta rezil oldu?

kabul etmek zorundayız.Artık Terimsiz bir sistem kurmak zorundayız. Kulübe katabileceği bir şey yok. Dünya'da başka örnek var mı bilmiyorum, 25 yıldır dönüp dolaşıp aynı adamı getiriyoruz

Kulübü batırması, yarı yolda bırakıp tüpçü'ye kaçması, FT güvenilecek birisi değil. Kredisini tüketti bana göre.

Terim yapti demek o gunku oyunculara haksizlik olur ama terim in katkisi yok demek de olmaz

Takimi kuran , oyunculari isteyen arastiran adama etkisi yok denmez

Bu zorlama ise 8 sezon'da 7 kere şampiyon yaptı. "Terim yaptı" demek zorlama değil mi?

Hagi için bir yıllık maaşından feragat eden adam, bugün ffp kıskaçında iken neden fahiş ücret alıyor?

2002'de şampiyonluk yaşayan Lucescu'yu kovdurup, kulübü mali bataklığa sürükleyen transfer politikası ile neden başarılı olamadı?

kabul etmek zorundayız.Artık Terimsiz bir sistem kurmak zorundayız. Kulübe katabileceği bir şey yok. Dünya'da başka örnek var mı bilmiyorum, 25 yıldır dönüp dolaşıp aynı adamı getiriyoruz

Kulübü batırması, yarı yolda bırakıp tüpçü'ye kaçması, FT güvenilecek birisi değil. Kredisini tüketti bana göre.

Boldladığım yerlerden ikincisine katılıyorum ama ilkine katılmam mümkün değil. Terim, İtalya'da kaldığı sürece oldukça başarılıydı. Eğer Terim başarısız ise Sarri de başarısız denebilir. Terim başarısız olsa Fiorentina'dan Milan'a neden aldılar?

Terim Milan'da geçen sene kendisinin ve avanesinin Tudor'a yaşattığını yaşadı. Yabancı bir ülkede (bize de yakın yönleri olan ve ahbap-çavuş ilişkisinin, aile boyu aidiyetlerin olduğu bir ülke) yalnızdı, önemli bir ligde ve Milan gibi bir takımda bu ayakkabısının topuğuna basan "Türk" mü (hırvat köylüsü söylemi ile nasıl da paralel değil mi? ) çalışacaktı? Ancelotti işsizken Terim nasıl Milan'ın başında olurdu?( yine çok benzer değil mi?) ve ağababaların çiftliğine nasıl büyük bütçeli (Rui Costa vb.) transferler yaparak onların etkisini kırardı?

Terim İtalya'da büyük haksızlığa uğramıştır. Bence eleştirileri yerli yerine koyarak yapmak lazım.

Ilginç.... Hemde çok.

Ne iciyonuz yahu söyleyin de bizde içelim ve böyle farklı dünyalara giriş yapalım. Eleştiri yapılır da hayal uydurarak farklı gezegenlere bilmem artık neyse bu durum ile komik de olmuyor artık. Tuhaf gerçekten.

Neyse.... Banane ama inanılmaz tuhaflık oluşuyor nedense.

Yavaştan 2002-04 dönemine doğru gidiyoruz. Şansımız şu; O dönem ki kadar paramız yok. 2008'e kadar doğru dürüst oyuncu alamamıştık o 2 sene yüzünden.

Transferin başında Abdürrahim Albayrak gibi vizyonsuz olması da daha çok üzüyor. Transferde adı geçen isimlerin çoğu kalite arttıracak değil, düşürecek isimler. Umarım bu isimlerin hepsi yalandır.

Lucescu’yu kovduran Terim mi?

Canaydın daha seçilmeden herkesin gönlünde ki hoca ile anlaştık demişti.

Yönetim istemese Lucescu ile devam ediyoruz dese, gelemez zaten. Zorla mı aldırdı kendini.

Terim’siz sistem kurmak lazım doğru, ama denemeler başarısız oluyor.

Gidip Ralf Ragnick gibi bu ülkenin üzerinde donanımlı, sistem kuracak bir menajer getirebilsen olur bu.

Deneyimsiz, veya organizasyonu iyi bir kulüpte başarı kazanabilecek hocaları getirip, plansızlığa, her gün değişen mali koşullara, medyaya meze edersen olmaz.

Terim bu organizasyon işini tam başarılı yapamasa da hep bu sorumluluğu alarak o başarıları kazandı. Düzgün bir yönetim olup bu yükü biraz hafifletse o da daha başarılı olur bu kadar ego tartışması da dönmezdi.

Ddq0yz-U8AAN11n

terim_3603.webp

Hocam Allah rızası için nedir bu Eren-Selçuk sevdası ? bir de Ömer-Ahmet aşkı nerden çıktı ?

Oldu olacak Eren-Selçuk ikilisiyle şöyle güzel zamlı bir sözleşme imzalayalım olsun bitsin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt