- 27 Ocak 2010
- 139.438
- 105.787
- 5.648
kusura bakma da yorum yaptıkca sacmalıyorsun. Gomis satılmadan önce de hoca forvet istiyordu. Bir kere forvet transferi Gomis'in gidişine kalışına bağlı olan bir durum degildi. Gomis'in satılma fikri hazırlık kampında mı planlandı yoksa arap takımı teklif yapınca mı karar verildi bunu bilemeyiz. her seyden önce ffp yüzünden oyuncu satmak zorundaydık, belki feghouli ve maicon gitseydi gomis kalacaktı. Ozan'ın takıma girişi sezon başı planlanmadı diyorsun ve bunun altını yine dolduramıyorsun. Ama ben hocanın stoper yerine 2 forvet isterim acıklaması ile iddiamı destekliyorum farkında mısın? Acaba gecen sezonun ikinci yarısında en kritik maçlara neden Selçuk degil de Fernando - Donk ile çıktık. Selçuk'un evlatlıgı bu sürecte askıya alınmıstı galiba? Kaldı ki Selçuk orta sahada 4-5 oyuncu birden kaybedilene kadar bu sezon tek bir maça 11 başlamamış, evlat kategorisinin bu dönemde de üzerine çizik atılmıstı sanırım?
Forvet istiyordu onu istiyordu bunu istiyordu ben mi alayım babam mı alsın? Dostu Albayrak orda 3-5 dolmuş sattırsaydı da aldırsaydı.
Hazırlık kampında Ozan'ın O'sunu duydun mu? Hocanın stoper olmasa da olur dediğinde güvendiği isim Ozan değil Donk'tu. Şenol Güneş'in yabancı kuralı açıklamasında sonra Ozan'ı attı sahaya oldu bitti. Onu 11'e koyması bile bir inat uğruna.
FFP yüzünden oyuncu satmak zorunda değildik, gelen para Akbaba ile Ömer'e gitti zaten. Bunlar olmasa ölmezdik.
Evlat Selçuk hem maç başı paralarını indirmek hem de yorulmamak için 70'ten sonra oyuna giriyor.
Sözleşme uzatılırken alkışlar eşliğinde izlersin kendisini.