Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan galip geliriz, günlerce tek mesaj yazılmaz buraya.. ilk yenilgide bu başlığa doluşur seksicikler..
Siz nerenizi yırtarsanız yırtın, yıllarca bu takımın başında kalacak Fatih Hoca.. daha alacak bir sürü kupası var hocamın..
fatıh hocanın gıtmesı yetmez sızin gıbı herıflerınde bu kulubun pesini bırakması gerek

dolayısıyla benficanın bebelerinden bile 2 yememiz normal

işin gerçek tarafı 2 saçma sapan gol yedik ama benim derdim farklı.. adamlar önlem alıyorsa hocanın da takımı ona yönelik hazırlaması gerekir
ne bekliyiorsun bi insan bu lafi söylemis, ben ders almam ders veririm... baskalari ise ögrenmenin yasi yok filan gibi sözler kullanir biz kebabci da kabadaylik

Takım iyi hazırlanmamış. Bu maç hocaya yazar.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında olayın özeti; stoperlere basıp orta sahada dinamik oynayan herhangi bir takım bizi çok rahat forse edebilir. Bu tarz oyun planlarına karşı herhangi bir ikincil taktiği yok. Uzun süredir taktiksel anlayış olarak geri düştüğümüz maçlarda yaptığı şey orta sahadan adam alıp kanada oyuncu sokmak. Bu plandaki problem ise, zaten karşı tarafta olan orta saha üstünlüğünü tamamen karşıya vermekle sonuçlanıyor üstüne verimli atak sayısı daha da azalırken, gol yeme ihtimalimiz tam aksine artıyor.

Bahsettiğin durum klasik Fatih terim takımı zaten, karşı takıma önlem olarak geliştirdiği sürpriz hamle hiçbir zaman olmuyor , dümdüz oynuyor takım. Hele bir de geri düşünce moralden de düşüp rezil bir futbol sergileniyor.

Her maç içinden Feg, Belh ve Fernando ya ana avrat sövüp sene sonunda bipbip demiyorsa bir şey bilmiyorum.

Adamlar resmen hayalet gibi. Terim diyordur gerçi kancık style takılın, ortalıkta görünmeyin orta saha çöksün diye. Feg e de koşma, Linnes e yardıma gelme, dribling yapma diyordur.

Haziranı sabırsızlıkla bekliyorum.

Her maç içinden Feg, Belh ve Fernando ya ana avrat sövüp sene sonunda bipbip demiyorsa bir şey bilmiyorum.

Adamlar resmen hayalet gibi. Terim diyordur gerçi kancık style takılın, ortalıkta görünmeyin orta saha çöksün diye. Feg e de koşma, Linnes e yardıma gelme, dribling yapma diyordur.

Niye yenı topcumu aldıracak haziranda? Fatih hoca kımden ıntıkam alıcak topcuları yollayıp

Diagne çok yalnız kaldı. Takım oyunda onun daha çok önde planda olmasını sağlaması gerekiyordu. Oyun olarak en üst seviyede değildik ama Marcaonun yedirdiği gol yahut Onyekurunun sürekli yanlış pas tercihleri yapmasıyla ilgili fazla şey yapamazdı. Ilk golde hakeme yazar.

Hoca bugun sinifta kaldi. Takimin bir oyun plani yok, herkes anca kosuyor ve topla bulusunca da birbirlerine bakiyorlar. Benfica'da bir oyuncu topla bulustugunda dikine kosular yapiyorlar, bosa cikiyorlar + cok iyi alan daratiliyorlar. Bizim ne oynadigimiz belli bile degil. Sadece bugun degil, bir kac aydir boyleyiz, super ligde zaman zaman sıkıntı yasayabiliriz ama avrupa'da affetmezler.

Hayir sanmiyorum, Feghouli zaten o yardima yolladi BElhanda takimi yönetemiyor diye, ama bu yüzden de sag kanat bom bos kaliyor, bu TS maci da böyleydi, orda yine Linnes tek basina koruya bildi, bu mac ise yazik herif ne yapsin? Burda Belhanda sansa iki gol attigi diye sagol hoca iyki tuttun öve öve bitmediler.

Pres yapmadigimiz an, sistem diye birsey kalmiyor takimda. Defans yüksek defans yapip pozisyon vermesi var. Bazi takimlara karsi pres bile birseye yaramiyor, ya adamlar pres yemeye alisik diye, yada soguk kanli ve teknikli oyuncular var diye pres yememeye basariyorlar.

Iyi oynadigimiz maclarda bile fazla organize ataklar olmuyor. Ya duran top, yada Feg/Belhanda/Onyekurunun tekli aksiyonuyla pozisyona giriyoruz. Buna cözüm bulamadi hoca bu sezon. Dogrudürüz duvar pasi yada ückenler bile kurmuyorlar. Pas atan laubali devam kosuyor ve adami zor duruma birakiyorlar. Hele orta sahasina yakin olursa, top 100 de 50 kaleciye bile kadar geriye gidebiliyor

Halbuki golü attıktan sonra kontrollü oynasak biraz daha topu ayağımızda tutsaydık belki 2.golü atan taraf olacaktık.anlamsız bir şekilde ve ne yaptığını bilmeden yüklenmeyr başladık.Gördüğünüz gibi saçma sapan bir topla da golü yedik.
Maçları izlerken aklıma direk halısahada oynanan maçlar geliyor.ancak orada oyuncular bu kadar birbiriyle uyumsuz oynuyor.

bay terimin yeni hamlesi yaz dönemide olup klübü iyice batağa sokup önümüzdeki yıl duruma göre ve muhtemelen ilk yarının sonları yada ikinci yarı ortaları gibi triplere girip,klüp içinden bir günah keçisi bulup kaçmak olacakdır ..kral çıplak....

İmparator Fatih Terim..

Ekli dosyalar

• fatihterimgs.webp
    fatihterimgs.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 85
kısır döngüye girdik valla bu takıma messi gelse antrenmana maca cıksa bu oyun stiliyle iş yapamaz seneye ronaldoyu ıster hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt