Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonunda tşk edilip yol verilmeli

okan buruk hocam ya da alman, ingiliz hoca ile devam edilmeli

mancini hocam bile daha faydalıydı ftor hocamdan. Ama olsun yine de seviyorum. fakat takımım daha önemli die düşünüyorm

Kardeşim sen kafa üstü düştün herhalde.
Ne batması ne diyon .

bay terim modern futboldan anlamaz bay terim transferden anlamaz,bay terim antikadır ve onu Galatasarayda tutmak hem kendisine hemde klübe büyük zarardır aksini söyleyen klübünü sevmiyordur..

bay terim modern futboldan anlamaz bay terim transferden anlamaz,bay terim antikadır ve onu Galatasarayda tutmak hem kendisine hemde klübe büyük zarardır aksini söyleyen klübünü sevmiyordur..

Siz modern futboldan anliyorsaniz, buyur o zaman sizi alalim. Yada neymis bu modern futbol ve Terim'in anlamadigi. Bizi aydinlat bizde anlayalim.

Yaptığımız transferlerde bile kaos var sahadaki futbolu geçtim. Takıma ceza alanı golcüsü alıp ceza alanında golcüyü en iyi besleyecek oyuncuyu gönderdik. Rodrigues iyi değildi ama Diagne'ye iş yaptırırdı. Şu an kanattaki oyuncular Onyekuru soldan ceza alanına dalıyor topla, keza Feghouli'de genelde aynı şekilde hatta arkasındaki Belhanda'da. Forveti de bu oyunculara göre ayarlamak lazım, şu an ki oyun sistemi ve oyuncularla Sinan>Diagne gibi bir durum var maalesef. Bu adamların önünde pas oyununu oynayan forvet iş yapar çünkü.

benificanın altyapı hocası iyi anlatmış olmalı size.. geçin bunları kardeşim,ne kendinizi nede koca camiayı aldatmayın artık..

Biz kimseyi aldatmiyoruz. Ama burda gelip her seferinde, modern futbol, modern futbol, diye tuturulup, bunlara da örnek verilemiyorsa, yada en azindan ele tutulur bir teziniz yoksa, asil siz milleti aldatmayin derim. Gerci gercek Taraftar bunlara aldanmaz tahminimce.

Fatih Terim Uefa Kupasini alan takimin Hocasi dir, eyvallah. Ama 2000 de yaklasik 20 sene evvel olan bir olay.
Ya siz bi gidin Haniminiza diyin, ama 20 sene evvel sana cicek aldim diye... dayak yiyersiniz. Bide futbol degisti, bir cok Hoca ayak tutamadi, ve gittiler. Biz hala ama Uefa Kupasi, ama TR liginde en fazla kupa alan hoca filan, tamam da bu ligi adam yerine koyan mi var? Vallahi keyif alan futbol izlemek istiyorum, kupa mupa hikaye. Hamza nin Sampion oldugu sezon bile sampion olmayalim da, gelecek seneyi kurtaralim dedim, ama bizim millet teneke hastasi, ve böylece yillari bosa harciyoruz.

Biz kimseyi aldatmiyoruz. Ama burda gelip her seferinde, modern futbol, modern futbol, diye tuturulup, bunlara da örnek verilemiyorsa, yada en azindan ele tutulur bir teziniz yoksa, asil siz milleti aldatmayin derim. Gerci gercek Taraftar bunlara aldanmaz tahminimce.

bak kardeşim sana elli, defamı yazayım bu akşam sana bir altyapı hocası o dersi verdi senin bay terim kenarda hindi gibi kabarırken..

Fatih Terim Uefa Kupasini alan takimin Hocasi dir, eyvallah. Ama 2000 de yaklasik 20 sene evvel olan bir olay.
Ya siz bi gidin Haniminiza diyin, ama 20 sene evvel sana cicek aldim diye... dayak yiyersiniz. Bide futbol degisti, bir cok Hoca ayak tutamadi, ve gittiler. Biz hala ama Uefa Kupasi, ama TR liginde en fazla kupa alan hoca filan, tamam da bu ligi adam yerine koyan mi var? Vallahi keyif alan futbol izlemek istiyorum, kupa mupa hikaye. Hamza nin Sampion oldugu sezon bile sampion olmayalim da, gelecek seneyi kurtaralim dedim, ama bizim millet teneke hastasi, ve böylece yillari bosa harciyoruz.

hamzada kupa aldı dahası hocasızda kupa aldı bu ligde bu takım... bomboş bir lig..

hamzada kupa aldı dahası hocasızda kupa aldı bu ligde bu takım... bomboş bir lig..
Burdaki milletin bir cogu, Avrupa da baska liglerin macini izlemiyor, burda real madrid - barca yada premier league de liverpool - man city maclarini bile degil, okadar orta sinif var ki, öyle futbol oynayan, onlar futbol oynuyorsa, biz ne oynuyoruz aga? ayni spor olamaz. Adam gibi futbol görmedikleri icin, okadar da bizim gibi kanser olmuyorlar.

bak kardeşim sana elli, defamı yazayım bu akşam sana bir altyapı hocası o dersi verdi senin bay terim kenarda hindi gibi kabarırken..
O senin görüsün. Benimki farkli. O zaman Porto'ya karsi golleri atsaydik, Terim bu sefer modern futbol oynatmis mi olacakti? Cünkü bizim orda oynadigimiz futbol, Benficanin bu aksam oynadigi futbolun kat ve kat üstünde. Yalniz bize yanlis penalti calip, 2. golde yapilan bir ikram yapilmadi. O yüzden alt yapi hocasi falan neyin dersini vermis? Ama sorun bu degil, elestiri olacak ama elestirirken bile hindi gibi kabarmis laflar, yakismiyor. Bunlar ayip. Benim sorunum böyle degimler. Biraz haddimizi bilmek lazim. Eh sunada inaniyorum, Terimin futbol bilgisi burdaki forumda olanlarin futbol bilgisini bir kac katidir.

Adamlar as kadrodan bir kac oyuncuyu getirmediler bile geldiler burada sana futbol dersi verdiler. Futbol dersinden kastim, adamlar maci ölcüp bicip senin takimini analiz edip buna göre bir oyun plani gelistirip geldiler burada gencecik cocuklarla seni yendiler.

Hala gecmisteki basarilarla bugünü savunuyorsunuz. Yahu arkadas kimse basarilari ve gecmisi inkar etmiyor ama biz bugün de yasiyoruz dün de degil. Bugünkü oynadigimiz daha dogrusu oynayamadigimiz futbolu hocanin kazandigi kupalar mi belirliyor elde ettigi basarilar mi dizayn ediyor.

Hoca Trabzon macinda ne kadar dogru yaptiysa takimi iyi hazirladiysa bu macta da ters orantili ayni derecede o kadar yanlis yapti takimi hic hazirlayamadi. Yine hic bir oyun plani hic bir organizasyon göremedik sahada. Oyuncular macin havasinda bile degillerdi.

Ben ne oynadigimizi bilmiyorum, muhtemelen ne oyuncular ne de hoca da bilmiyorlardi.

Burdaki milletin bir cogu, Avrupa da baska liglerin macini izlemiyor, burda real madrid - barca yada premier league de liverpool - man city maclarini bile degil, okadar orta sinif var ki, öyle futbol oynayan, onlar futbol oynuyorsa, biz ne oynuyoruz aga? ayni spor olamaz. Adam gibi futbol görmedikleri icin, okadar da bizim gibi kanser olmuyorlar.

türkiyede futbol sert ama yavaş oynanır çoğunluklada kör döğüşüdür lakin bu yabancı serbestliği biraz takkeleri düşürmeye başladı diye düşünürken yine aynı tas aynı hamamda kaldık.. modern futbol mentalitesi şarttır ve bir zamanlar derwalle yaptığımız o devrimi şimdi bay terim ve muadili yöneticileri şutlayarak yapmaz isek değişen bişey olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt