Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemin uydurduğu penaltı golüne kadar aşırı saygı duyduk Benfica 'ya rakibi bozmak yerine sürekli pas-pas top kaybı & topu kap pas-pas top kaybı şeklinde geçti ilk yarı sonra 1-1 olduktan sonra da bambaşka bir hata yaptık Benfica 'dan çok daha iyi bir takımmışız çok daha üstün bir oyun oynuyormuşuz kıvamında oynadık ki 1 pasla iş bitti zaten

Bi takım nasıl savunma yapar bunu öğretmeyi öğrenmesi lazım artık. Sürekli ve sadece hücum futbolu oynamak bir yere kadar.
Takıma savunma yapmayı öğretmedikçe attığın o gollerin bi anlamı olmuyor. Geçen sene Liverpool ligin en çok gol atan ikinci takımı iken bu yüzden ligde dördüncü oldu.

Artık o işler eskisi gibi değil oynadığımız her maçta savunmamız dökülüyor önceki döneminde de böyleydi yine böyle. Galatasaray hücum futbolu oynar evet ama diğer yandan takım olarak savunma nasıl yapılır bunu da bilmesi gerekir.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen anca hagiler drogbalar sneijderlerin sırtından geçinirsin sahada ne taktik var ne dağılım var şu adamlara çıkın bildiğinizi oynayın desen en azından zevkli maç seyrederdik.

Terimsiz bir sistemi düşünmeliyiz artık. Terim 2000 yılının hocasıydı. Yıl olmuş 2020, hala antika hocamızdan medet umuyoruz. Yahu Hamza bile şampiyon yaptı bu takımı. Terim olmazsa olmaz diye kaide yok.

bu akşamki malubiyet terime yazar kesinlikle

amma trde oynanan futbolun en büyük hocası da kendisidir

yaşadığı sürece de gsın hocası olmalıdır

trde futbol bildiğimiz futbol değildir cunku

Terimsiz bir sistemi düşünmeliyiz artık. Terim 2000 yılının hocasıydı. Yıl olmuş 2020, hala antika hocamızdan medet umuyoruz. Yahu Hamza bile şampiyon yaptı bu takımı. Terim olmazsa olmaz diye kaide yok.

hamzayı geç hocasız şampiyon oldu bu takım.. terim artık antika bir hoca bile değil ,acilen kovulmaz ise zarar gittikce büyük,yaz dönemindeki tranasferleri ile 3-4 yıl kendimize gelemeyiz.

Fatih Terim: "Oyun planımız içerisinde Ndiaye ve Belhanda'nın Diagne'ye yaklaşması vardı.Bunu da bugün çok büyük oranda uyguladılar. İkisinin de gol pozisyonları var.Ürettiler, hazırladılar, kaçırdılar.Belhanda golünü de attı. Bundan sonra ikisini de bu rolde göreceğiz herhalde." / 10.02.2019

neden göremedik hocam

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Ne kadar nankör, ne kadar ukala bir taraftarimiz var. Terim'in hatalari var eyvAllah. Bugünde takim iyi hazirlanmamis görünüyor. Bencede N'Diayeden önce Feghouli ve Belhanda veya Fernando'nun cikmasi gerekti. Ama kalkip burda Terim antika bir hoca, taktik bilmiyor, futbol bilmiyor diyen kisilere lafim. Terim'in futbol bilmedigini iddaa ediyorsunuz ya, bende iddaa ediyorum, asil böyle diyenlerin futbol bilgisi kit. Hadi bunlar kücük elestiriler. Ama burda yazilanlar terbiyesizlik, kendini bilmemezlik, ayip ayip. Bu is bu kadar kolaysa gidin o zaman hepiniz teknik direktör olunda, sizi görelim. Sanki senin benim bildigimi hoca bilmiyor. Elestirmek baska birsey. Sizin yaptiginiz baska birsey. Sanki burasi GSC degil baska bir forum.

Yazmayayim yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Ne kadar nankör, ne kadar ukala bir taraftarimiz var. Terim'in hatalari var eyvAllah. Bugünde takim iyi hazirlanmamis görünüyor. Bencede N'Diayeden önce Feghouli ve Belhanda veya Fernando'nun cikmasi gerekti. Ama kalkip burda Terim antika bir hoca, taktik bilmiyor, futbol bilmiyor diyen kisilere lafim. Terim'in futbol bilmedigini iddaa ediyorsunuz ya, bende iddaa ediyorum, asil böyle diyenlerin futbol bilgisi kit. Hadi bunlar kücük elestiriler. Ama burda yazilanlar terbiyesizlik, kendini bilmemezlik, ayip ayip. Bu is bu kadar kolaysa gidin o zaman hepiniz teknik direktör olunda, sizi görelim. Sanki senin benim bildigimi hoca bilmiyor. Elestirmek baska birsey. Sizin yaptiginiz baska birsey. Gidin Antu'da yazin o zaman

antuda yazması gerekenler sizin gibi koskoca Galatasarayın batmasına seyirci kalanlardır,gidin siz yazın antudakilerle birlikde keza antuda sizde bay terimin fecaatlerinde birleşiyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt