- 2 Nisan 2012
- 40.494
- 20.026
- 2.748
Lyundama - Marcao tandeminin önceki ikiliden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve her geçen hafta daha iyi olacağını. Diagne için bir şeyler söylemek adına erken.Değiştirdiklerimiz daha iyi oldu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lyundama - Marcao tandeminin önceki ikiliden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve her geçen hafta daha iyi olacağını. Diagne için bir şeyler söylemek adına erken.Değiştirdiklerimiz daha iyi oldu mu?
Lyundama - Marcao tandeminin önceki ikiliden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve her geçen hafta daha iyi olacağını. Diagne için bir şeyler söylemek adına erken.
Neyin yalaması.Burda hepimiz aynı takım taraftarıyız.Yalamalar bı uyansın, satacak arazi kalmadı...
Hayir, bazilari Terimsporcular. Galatasaray okadar umrunda degil, iyi oynadik kötü oynadik bisey fark etmiyor onlar icin.Neyin yalaması.Burda hepimiz aynı takım taraftarıyız.
Neyin yalaması.Burda hepimiz aynı takım taraftarıyız.
Terimspor desin ama kendi renktaşlarına yalama demek uygun değil.Hayir, bazilari Terimsporcular. Galatasaray okadar umrunda degil, iyi oynadik kötü oynadik bisey fark etmiyor onlar icin.
Terimspor desin ama kendi renktaşlarına yalama demek uygun değil.
Yalama demek sence uygun mu?Terimspor falan de ama dediğin kelime uygun değil..Lafım, Terimi eleştirenlere bir şeyleri sokup çıkarmaya çalışan renktaslarina ...
Terimsiz bir sistemi düşünmeliyiz artık. Terim 2000 yılının hocasıydı. Yıl olmuş 2020, hala antika hocamızdan medet umuyoruz. Yahu Hamza bile şampiyon yaptı bu takımı. Terim olmazsa olmaz diye kaide yok.
Yazmayayim yazmayayim diyorum ama dayanamiyorum. Ne kadar nankör, ne kadar ukala bir taraftarimiz var. Terim'in hatalari var eyvAllah. Bugünde takim iyi hazirlanmamis görünüyor. Bencede N'Diayeden önce Feghouli ve Belhanda veya Fernando'nun cikmasi gerekti. Ama kalkip burda Terim antika bir hoca, taktik bilmiyor, futbol bilmiyor diyen kisilere lafim. Terim'in futbol bilmedigini iddaa ediyorsunuz ya, bende iddaa ediyorum, asil böyle diyenlerin futbol bilgisi kit. Hadi bunlar kücük elestiriler. Ama burda yazilanlar terbiyesizlik, kendini bilmemezlik, ayip ayip. Bu is bu kadar kolaysa gidin o zaman hepiniz teknik direktör olunda, sizi görelim. Sanki senin benim bildigimi hoca bilmiyor. Elestirmek baska birsey. Sizin yaptiginiz baska birsey. Gidin Antu'da yazin o zaman
antuda yazması gerekenler sizin gibi koskoca Galatasarayın batmasına seyirci kalanlardır,gidin siz yazın antudakilerle birlikde keza antuda sizde bay terimin fecaatlerinde birleşiyorsunuz..