Erol S. Aydinli
Parçalı Üye
- 31 Mayıs 2015
- 3.462
- 1.451
- 913
beni tanımamanız çok doğal tıpkı benim sizi tanımadığım gibi. burası bir forum ve bir yorumda bulunuyorsanız karşılığında DURDUK yere bir yorum almanız çok doğal.
şimdi gelelim benim sizinle olan derdime. aslında benim sizinle ilgili bir derdim yok. ama sizin fatih terimle ilgili bir derdiniz olduğu çok açık. öyle ki yorumunuzdan DALGA geçer gibi ukalalık çok bilmişlik akıyor. yoksa benim nazarımda fatih hocaya yapılan haklı ve dürüst eleştirileri sabote etmek gibi bir kaide bulunmaz.
yaptığınız yorumdaki bazı unsurların altını boş bırakmadan açıklarsanız çok sevinir ve teşekkürü borç bilirim.
"Yeri geldi eleştirdik.. Bazı maçlarda hatalıydı, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.. Sampiyonlukta katkısı buyuk oldu.. Tesekkurler hocam..
Şimdi senden gelecek yılların takımını oluşturmanı bekliyoruz..
Duygusal davranmadan.. Evlatcılık yapmadan.. Gecmiş yıllardaki transfer hatalarından dersler cıkararak.. Karakterli, genç, basarıya aç, Galatasarayımıza yakışan oyuncuları takıma kazandırmanı; mevcut kadrodaki gereksiz, geleceği olmayan, asalak futbolculara yol vermeni bekliyoruz.. "
Mesajını yeni gördüm (alıntı uyarısı da gelmedi, nedendir, bilmem) o yüzden şimdi yanıtlıyorum..
Gelelim konuya.. Evet futbolu iyi bilirim.. Hocayı da iyi tanırım. Futbolculuk dönemlerini bile bilirim dersem yaşım ve futbola ilgim konusunda fikir sahibi olmuş olursun..
Yeri gelir hocayı överim, yeri gelir eleştiririm.. Eleştirilerimde de hiç bir zaman kufur, hakaret olmaz..
Yazdıklarımda ne varmış?
Hocaya hitaben yazıyorum : Sampiyonlukta katkın buyuk oldu diyorum, tesekkur ediyorum. Ve iyi bir takım oluşturmasını bekliyorum.