Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Babacan'in dugununde.

Du8Okk.png

Hoca giberim dugunu demis icten

2014'te yollarımız ayrıldığında sen geri gelene kadar benim için bir daha Galatasaray yok demiştim. Bir gün geri geleceğini biliyordum. Bir gün geri dönecektin ve yarım kalan hayallerimize birlikte yürüyecektik. Artık hayallerimiz gibi inancımız da büyüyor İmparator.

Biliyorsun bu yolun sonu ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU!

2014'te yollarımız ayrıldığında sen geri gelene kadar benim için bir daha Galatasaray yok demiştim. Bir gün geri geleceğini biliyordum. Bir gün geri dönecektin ve yarım kalan hayallerimize birlikte yürüyecektik. Artık hayallerimiz gibi inancımız da büyüyor İmparator.

Biliyorsun bu yolun sonu ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU!
20 yıldan beri bir gün Fatih hocayla CL kupasını kaldıracağımıza inanan o kadar çok kişiyiz ki, bu kadar insanın inandığı şey mutlaka gerçekleşecektir..

Hocayı geçen sene zaman zaman eleştirdim ama Guardiola bile gelse mesele eğer SüperLig'de başarıysa Fatih hocaya güvenirim.

Hoca bu ligi evi gibi biliyor. Geçen sene o hengameden, Gençlerbirliği deplasmanından sonra 6'da 6 ile çıkan birinden bahsediyoruz.

Mükemmel fotolarda bugün

e96baeb799.png

Tanrı bize artık uykularımızda bile kupayı gösterir oldu. Her şeyin farkındayız imparator büyük zaferler yakın.

Eğer şu yaptırım döneminden akıllı manevralar ile çıkarsak, misal genç bir iskelet kadro kurma gibi, işte o zaman bu dönem sonrası Avrupa'da kupa olmasa bile hatırı sayılır bir başarı gelir Fatih Hoca ile.

geçen zamanlarda seni çar çur etmeye çalışanlar kendileri çar çur oldular.

Her zaman arkandayız İMPARATOR ama bu sefer eskisinden daha da zalimce!

allah askina sen transfer yapma hoca, coplerle dolduruyorsun su takimi sonra 4 5 sene ugrasiyoruz gondermek icin

Her transfer süper olacak değil yahu yapmayın. Tutar tutmaz, her teknik direktörün vardır tutmayan transferleri.

Oyuncuyu hiç izlemediğim için oyuncu hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

çöbleri topluyor transfer işini başkasına bıraksa iyi hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt