Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, terim'e laf soktugum icin linc tayfasi hazir haha

Laf sokmak derken aklima Fatih hoca'nin rakiplere soktugu 7 sampiyonluk geldi hey gidi günler

Terim'in iste böyle vasatsever yani da var, Yigit Götoglan'lar, Dany Nonkeu'ler, Almaguer'ler say say bitmez.
Bonnie Muhabbet Yemi 500 gr. evinizin sevimli üyesinin bayılacağı bir alternatiftir. Kullanıma hazır yem karışımıdır. Bu yem, muhabbet kuşlarının ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerinden üretilmiştir.

Muhabbet kuşları uyanık kaldıkları süre boyunca canları çektikçe yem yerler ve bu nedenle temiz bir yemlik içinde bulunan yeme ulaşabilmeleri gerekir.

09090125%20(1).webp

hoca monchi gibi biriyle çalışsa harika işler çıkar ortaya hocaya futbolcudan yararlanmak,parlatmak kalcak yani kendi işi

Sen Fatihin gelişini müjdeleyen adamdın.
Böyle şeyler demezsin
Kendine gel!
Konu GSARAY olunca babamı tanımam terim kim?
Cümlem bir şart cümlesi yediyse komisyon boğazında kalsın diyorum yemediyse zaten sorun yok..
Bu malca aptalca haince sevr-donk sözleşmesine imza atanlar, vahdettindir satılmıştır ajandır ötesi yok..
Bu hainliğe tepki göstermezsek devamı gelir bu hainliğe tepki koymazsak taraftar olarak bizde ortak oluruz bu şerefsizliğe..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konu GSARAY olunca babamı tanımam terim kim?
Cümlem bir şart cümlesi yediyse komisyon boğazında kalsın diyorum yemediyse zaten sorun yok..
Bu malca aptalca haince sevr-donk sözleşmesine imza atanlar, vahdettindir satılmıştır ajandır ötesi yok..
Bu hainliğe tepki göstermezsek devamı gelir bu hainliğe tepki koymazsak taraftar olarak bizde ortak oluruz bu şerefsizliğe..

Apoşun bile komisyon yiyeceği ihtimali vardır ama fatih hocadan bunu beklemek saçma, düşünmek bile hata fatih hoca komisyon alacak ha sen dursun Özbek Levent Nazifoğlu cenk ergün falan sandın herhalde

Apoşun bile komisyon yiyeceği ihtimali vardır ama fatih hocadan bunu beklemek saçma, düşünmek bile hata fatih hoca komisyon alacak ha sen dursun Özbek Levent Nazifoğlu cenk ergün falan sandın herhalde

Fatih Terim'in son birakip gidisini unutmayalim

1200881_620x410.jpg

Efsane ama Galatasaray'dan buyuk degil, yanlislari da var

Kimseye güvenmiyorum artık ben araştırılsın diyorum üstü kapatılmasın tepki gösterelim diyorum.Terim sıradan bir t.d değil hele cengiz gibi silik bir başkan varken bu sözleşmeyi terimin uzattığı aşikar. O zaman bunun hesabını verecek.

Kimseye güvenmiyorum artık ben araştırılsın diyorum üstü kapatılmasın tepki gösterelim diyorum.Terim sıradan bir t.d değil hele cengiz gibi silik bir başkan varken bu sözleşmeyi terimin uzattığı aşikar. O zaman bunun hesabını verecek.

Adam çıkıp ben Donk a 1.800 lük yaptı 1.500ü ona 300üde benim hesaba mı yatacak diyecek. Saçmaladınız yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt