- 1 Mayıs 2018
- 57.818
- 48.593
- 3.873
Evet, terim'e laf soktugum icin linc tayfasi hazir haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen cok dikkat cekiyorsun obur baslikta da baskana falan salliyorsun.Evet, terim'e laf soktugum icin linc tayfasi hazir haha
Çok boş yapıyorsunEvet, terim'e laf soktugum icin linc tayfasi hazir haha
Bonnie Muhabbet Yemi 500 gr. evinizin sevimli üyesinin bayılacağı bir alternatiftir. Kullanıma hazır yem karışımıdır. Bu yem, muhabbet kuşlarının ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerinden üretilmiştir.Terim'in iste böyle vasatsever yani da var, Yigit Götoglan'lar, Dany Nonkeu'ler, Almaguer'ler say say bitmez.
Çok boş yapıyorsun
Boğazında kalsın hoca donk sözleşmesinde para yedinse eğer.
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kes lan yararsızzirlama
Konu GSARAY olunca babamı tanımam terim kim?Sen Fatihin gelişini müjdeleyen adamdın.
Böyle şeyler demezsin
Kendine gel!
Apoşun bile komisyon yiyeceği ihtimali vardır ama fatih hocadan bunu beklemek saçma, düşünmek bile hata fatih hoca komisyon alacak ha sen dursun Özbek Levent Nazifoğlu cenk ergün falan sandın herhaldeKonu GSARAY olunca babamı tanımam terim kim?
Cümlem bir şart cümlesi yediyse komisyon boğazında kalsın diyorum yemediyse zaten sorun yok..
Bu malca aptalca haince sevr-donk sözleşmesine imza atanlar, vahdettindir satılmıştır ajandır ötesi yok..
Bu hainliğe tepki göstermezsek devamı gelir bu hainliğe tepki koymazsak taraftar olarak bizde ortak oluruz bu şerefsizliğe..
Apoşun bile komisyon yiyeceği ihtimali vardır ama fatih hocadan bunu beklemek saçma, düşünmek bile hata fatih hoca komisyon alacak ha sen dursun Özbek Levent Nazifoğlu cenk ergün falan sandın herhalde
kudur hahaKes lan yararsız
Kimseye güvenmiyorum artık ben araştırılsın diyorum üstü kapatılmasın tepki gösterelim diyorum.Terim sıradan bir t.d değil hele cengiz gibi silik bir başkan varken bu sözleşmeyi terimin uzattığı aşikar. O zaman bunun hesabını verecek.Apoşun bile komisyon yiyeceği ihtimali vardır ama fatih hocadan bunu beklemek saçma, düşünmek bile hata fatih hoca komisyon alacak ha sen dursun Özbek Levent Nazifoğlu cenk ergün falan sandın herhalde
Ee bu olay onun komisyoncu olduğunu mu destekliyor ne yani. Burda hata yaptığını bizzat belirtti bu sezon.Fatih Terim'in son birakip gidisini unutmayalim
![]()
Efsane ama Galatasaray'dan buyuk degil, yanlislari da var
Adam çıkıp ben Donk a 1.800 lük yaptı 1.500ü ona 300üde benim hesaba mı yatacak diyecek. Saçmaladınız yineKimseye güvenmiyorum artık ben araştırılsın diyorum üstü kapatılmasın tepki gösterelim diyorum.Terim sıradan bir t.d değil hele cengiz gibi silik bir başkan varken bu sözleşmeyi terimin uzattığı aşikar. O zaman bunun hesabını verecek.
İnternetteki hamlelerine dikkat et Hanzocum!!!Fatih Terim'in son birakip gidisini unutmayalim
![]()
Efsane ama Galatasaray'dan buyuk degil, yanlislari da var
Ee bu olay onun komisyoncu olduğunu mu destekliyor ne yani. Burda hata yaptığını bizzat belirtti bu sezon.