Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan suçukçu kadro ortada işte mallar ordusu , ortalığı ne karıştırıyorsun sabahtandır , senin gibilere halk arasında ne dediğimizi çok iyi bilirsin.
Senin gibilere dönek diyoruz sampiyon olduktan sonra hocamıza sahip cıkalım ayakları hoca gelınce polyanna gibi hic bisey yokmus gibi takılmalar. Tudorun ekmegını yedı sayesinde sampiyon oldu ama bu sezon onu kımse kurtaramaz. Ben sizin gibi yanar döner degilim gercekler acıdır

Allah onun belasını versin. Tonla para harcadı, kendi kurduğu takımı tepetaklak yaptı. Fatih hoca bir takviye ile takımı şampiyon yaptı boş konuşma hem kalbini hem kafanı kırarım.
Tudor tonla para harcattıysa aldıgı oyunculardan verim aldı mis gibi oynayan takım bıraktı

IMG_0622.webp

Senin gibilere dönek diyoruz sampiyon olduktan sonra hocamıza sahip cıkalım ayakları hoca gelınce polyanna gibi hic bisey yokmus gibi takılmalar. Tudorun ekmegını yedı sayesinde sampiyon oldu ama bu sezon onu kımse kurtaramaz. Ben sizin gibi yanar döner degilim gercekler acıdır

ulan ben hala savunuyorum gördüğün gibi senin gibi değilim ki döneyim , kişi kendinden bilir işi misali herkesi kendine benzetme eğer 1 dönek arıyorsan aynaya bak.

Gecen sene imparator olmasaydı sampiyon olamazdık bos muhabbeti keselim.

Bu sene transfer yapamıyoruz maddi durum belli. Sezon başındayız daha hep aynı seyleri görüp görüp ders almayan bir güruh var.

asıl senin bir tarafın kalkmış tanburacı adam gibi konuş
Benim kalkar ben taraftarım senede 3 milyon avro 19 milyon türk lirası kazanmıyorum.eğer takımın teknik adamı ... gibi caroleyi kurtarıcı olarak sokuyorsa, gomisin rezilliğine göz yumup en önemli penaltıyo ona attırıyorsa eleştiririm yerin dibine sokarım.eğer beğenmezsen okumazsın.memnunsanız takımdan ve yönetimden devam edin.başkan kukla terim tek başına sıkıntı büyük.size göre şampiyon yaptı susalım sessiz olalım düzeltir hoca.şirazesi kayarsa canaydın dönemi gibi olur yine korkum bu. Normal yanlış olsa yazmam akıl tutulması şeyler yaptı maçta.gidişat çok kötüyken el pençe duramam kusura bakma

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor tonla para harcattıysa aldıgı oyunculardan verim aldı mis gibi oynayan takım bıraktı
He ya gördük mis gibi oynayan takımı. Son hafta şampiyon olan, deplasmanda başta on milyon verilirken karşı çıkmadığı hayalet Belhanda ile mis gibi oynuyorduk. O son hafta takımın başında Tudor olsa beş tane yerdik herhalde o stres ile. Gerçi oraya bile gelemezdik, malum süper teknik direktör Tudor iki haneli farka rağmen liderlik verdi.

ulan ben hala savunuyorum gördüğün gibi senin gibi değilim ki döneyim , kişi kendinden bilir işi misali herkesi kendine benzetme eğer 1 dönek arıyorsan aynaya bak.
Hadi git biraz hava al mod eskisi seni 2 mac daha kotu gıtsın hocaya demedıgınız kalmaz ama biz baştan söyleyince laf oluyor seni

Bu 4-4-2 fantazisini acilen bırakması gerek.Sivas deplasmanı,kasımpaşa deplasmanı,bu maç...Hep 2.yarılar maçı kurtarmak için 4-4-2'ye dönüldü ama bu maçların hepsinde bir müddet sonra kaleye gidemedik ve hiçbirinde istediğimizi alamadık.Elinde hakan-arif,elmander-baros gibi birbirini tamamlayan adamlar olsa dön de gomis-eren gibi iki adamla bunu hiç oynayamazsın.

Transfer hakkında konuştu mu?

Terim: "Artık lig başlıyor, çok çabuk aksiyon almamız lazım. Yarın sabahtan itibaren çalışmaya devam. 400. maçımda açıkçası iyi bir oyun ve bir kupa isterdim ama nasip değilmiş. Allah yolumuzu açık etsin."

net bisey söylemedi ama

Şu looser takımı baska hic bir hoca sampiyon yapamazdı.

Büyük macların ezilen takımıydı bu kimlik kazandırdı bu takıma. Hayal edemeyecekleri basarıyı tatdırdı.

Değişiklikler kötüydü ama diyemem kendisine bişey. Heralde Galatasaray kariyerinde en vasıfsız başkanla çalışıyor olabilir

Aynen kanka muazzam top oynuyorduk her derbide içimizden geçtler ama süferdik ayyyyyneeeen.Eğitilmezsiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koskoca Terimi de 1 mac yuzunden kesip atacak kadar nankor de olmayalim bence

Kadroda karaktersiz topcular ve eksikler var

> Dogru degisiklikler yapamiyorsan

Eren gol atti, selcuk iyi oynadi ve yunus da iyi oynadi. carole yuto yoruldu diye oyuna alinmistir

Yonetimin hareketleri ortada
Sadece 1 mac icin demiyorum, artik bazi seylerin farkina varmasi lazim. Futbol devamli gelisen bir oyundur, adapt or vanish.

Bizim ne oynadigimiz belli degil, gecen seneden beri bunun sikintisini yasiyoruz, bu yuzden iceride taraftar destegi ile maclari kazanip disarida kaybediyorduk, cunku ne oynadigimiz belli degil.

Burda eleştiriyle hakareti birbirine karıştıran bazı dangalaklar var. Evet fatih hoca bugünkü değişiklikleriyle eleştiriyi haketmiştir. Ama hakeret ediyosan orda duracaksın! Belkide hocanın aldığı kupalar ve sayısız başarılarıyla Galatasaraylı olanlar, hocaya hakarete varan söylemler getiriyolar yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt