- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferler yapilmadi ve yapilmayacak gibi duruyor, sakatliklar, sahada bir bok yapmayanlar, zam isteyenler, isteksiz oynayanlar, hoca napsin
Biz yanında olalım da bakalım deneyeceğiz .Transferler yapilmadi ve yapilmayacak gibi duruyor, sakatliklar, sahada bir bok yapmayanlar, zam isteyenler, isteksiz oynayanlar, hoca napsin
bu daha hıc bısey reis adamlar en son yenıldığımız genclerbirliği macı sonrasından berı gün yüzü görmediler. başak bjk vs maçlarında falan hayata küsüp ortalıkta gözükmediler. bi alanya maçı sırasında hafif bağımsızlıklarını ilan eder gibi oldular ama götlerine baka baka kaçıştılar tekrar.
Haha
Fatih hocanın ismi bile birilerini titretmeye yetiyor
Merak ettiğim şey hoca olur da başarısız olursa anti-Tudorcular ama geçen sene takımı Tudor hazırlamıştı savını kullanırlar mı ?
Olmaz diyemiyorum şahsen her hocaya yapılan bir şey
Yapılmazsa da Hamza hocaya yapılan o günlerde ki baskının ne kadar boş olduğu ortaya çıkmış olur
geçen yıl terim tudorun ekmeğini yedi,bu yıl sezon başını tudorla geçiremedik bu ciddi dezavantaj
gomis bu yıl satılmazsa başımıza bela olur,sorunlar ciddi

Burada kasıt fiziksel hazırlık mı acaba?Hiç değişmiyor var ya hiç değişmiyor![]()
Burada kasıt fiziksel hazırlık mı acaba?
Yok senin dediğini sorgulamıyorum zaten.Dikkat edersen zamanında kendim de Tudor'u savunmuş biri olarak bunun olabileceğini söyledim
İsim farketmiyor bu tarz durumlarda amaç ve kasıt sallamak çünkü
Yok senin dediğini sorgulamıyorum zaten.
Mantık yok ki bu denilen de.
Arada bir kere hazırlanma süresi olarak çok fazla fark var ve Tudor ile hazırlanan takım bile daha Tudor döneminde fiziksel düşüş yaşamaya başladı.
Bunun yanında takım hala iskelet olarak Fatih hocanın kuramadığı bir takım. Ee ne olmuş dene bilir ama önemli bir husus, çünkü her hocanın kendi oyun anlayışı vardır, o anlayışa göre oyuncu ister.