Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj7FAqyXgAA9gkg.jpg:large

bu daha hıc bısey reis adamlar en son yenıldığımız genclerbirliği macı sonrasından berı gün yüzü görmediler. başak bjk vs maçlarında falan hayata küsüp ortalıkta gözükmediler. bi alanya maçı sırasında hafif bağımsızlıklarını ilan eder gibi oldular ama götlerine baka baka kaçıştılar tekrar.
cl maçları başlasın sen ozaman gör burayı terimin teknik direktörlük kariyeri bitmiştir vol2. başlıklarını açacak olanlar aynı zamanda şenor güreş Allahımızdır nidalarıyla kamyon tekeri yakıp üstünden atlayacaklar. poturak soyatlı tipin falan şimdilik ılıman konusan esas hesabı son 6 ayın hıncını cıkartacak mutluluk gözyaşlarıyla. daha neler ya. sonucta 2011 12 şampiyonluğunu bile şikeye mevzusuna bağlayanlarla aynı ortamdayız yapacak bişey yok.

Fatih Terim'i orta sahasız şampiyon olunan sezondan sonra ilk maçta eleştirmek en hafif tabiriyle HADSİZLİKTİR.

Allah yardimcisi olsun isi epey zor isinin zorlugu sahada ruhsuz dolasan milyonluk esekler

Hocanin cani sıkkın belli ama bakislarindaki keskinlik ve hirs da cok net belli oluyor.

Sen varsan hep bir adim ondeyiz hocam.

Merak ettiğim şey hoca olur da başarısız olursa anti-Tudorcular ama geçen sene takımı Tudor hazırlamıştı savını kullanırlar mı ?

Olmaz diyemiyorum şahsen her hocaya yapılan bir şey

Yapılmazsa da Hamza hocaya yapılan o günlerde ki baskının ne kadar boş olduğu ortaya çıkmış olur
geçen yıl terim tudorun ekmeğini yedi,bu yıl sezon başını tudorla geçiremedik bu ciddi dezavantaj
gomis bu yıl satılmazsa başımıza bela olur,sorunlar ciddi

Hiç değişmiyor var ya hiç değişmiyor :asd::asd::asd::asd:

Hocanin en net iki kotu performansi , 0-2 lik akhisar maci ve bu 1-1 lik akhisar maciydi

Eren gol atmis olabilir , ki ben severim ereni .. ama selcuk carole eren midir yani

Henry mugdat sinan bu macta kullanilmayacak da derbilere mi saklanacak

Dikkat edersen zamanında kendim de Tudor'u savunmuş biri olarak bunun olabileceğini söyledim

İsim farketmiyor bu tarz durumlarda amaç ve kasıt sallamak çünkü
Yok senin dediğini sorgulamıyorum zaten.
Mantık yok ki bu denilen de.
Arada bir kere hazırlanma süresi olarak çok fazla fark var ve Tudor ile hazırlanan takım bile daha Tudor döneminde fiziksel düşüş yaşamaya başladı.

Bunun yanında takım hala iskelet olarak Fatih hocanın kurmadığı bir takım. Ee ne olmuş dene bilir ama önemli bir husus, çünkü her hocanın kendi oyun anlayışı vardır, o anlayışa göre oyuncu ister.

Yok senin dediğini sorgulamıyorum zaten.
Mantık yok ki bu denilen de.
Arada bir kere hazırlanma süresi olarak çok fazla fark var ve Tudor ile hazırlanan takım bile daha Tudor döneminde fiziksel düşüş yaşamaya başladı.

Bunun yanında takım hala iskelet olarak Fatih hocanın kuramadığı bir takım. Ee ne olmuş dene bilir ama önemli bir husus, çünkü her hocanın kendi oyun anlayışı vardır, o anlayışa göre oyuncu ister.

Oyun yapısıyla çok alakası var tabi

Tudor üzerinden örnek verirsek Maicon-Belhanda,Terim üzerinden örnek verirsek Garry,Denayer tarzı bir çok ismin farklı performanslarına şahit olduk

Şundan eminim ama Terim'in şansı olsa geçen sene yapılan büyük revizyondan isteyeceği iki isim olurdu sadece,onlarda Badou ve Fernando olurdu tahminimce

Gomis'i bile zorunluluktan oynatıyor

Yönetim kendisine şöyle bir teklif sunsa hocam üç transfer yapacağız ama üç tane futbolcu göndermemiz gerekiyor diye söyleseler.Söyleceği isimler Feghouli Belhanda Maicon (Zamcıktı Gomis düzelir belki diye yazmadım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt