Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca gerekeni yaptı helal olsun hocam.

Büyük ihtimalle bu sene de Fernando-Donk orta sahasını bozmayacak ki haklı bence Belhanda-Tolga-Selçuk 'dan filan daha çok katkısı var Donk 'un. Ama işte bu düzende devam edersek bu ikilinin önünde oynayan adamın hem hücum gücü hem skor katkısı olarak çok iyi bir adam olması gerekiyor bu yüzden ısrarla Emre Akbaba 'yı istiyor sanırım.

Feghouli bence formasını Onyekuru 'ya kaptırdı formayı yeniden almak için çok çok daha iyi olması gerekiyor. E.Akbaba gelirse Belhanda 'nın elinden formayı alır geriye Gomis kalıyor A.Silva gelirse Gomis 'le forma yarışına girer yoksa Eren 'in Gomis 'e iyi bir rakip olması için formasının garanti olmadığını anlaması için dua ederiz sezon boyunca

Büyük ihtimalle bu sene de Fernando-Donk orta sahasını bozmayacak ki haklı bence Belhanda-Tolga-Selçuk 'dan filan daha çok katkısı var Donk 'un. Ama işte bu düzende devam edersek bu ikilinin önünde oynayan adamın hem hücum gücü hem skor katkısı olarak çok iyi bir adam olması gerekiyor bu yüzden ısrarla Emre Akbaba 'yı istiyor sanırım.

Feghouli bence formasını Onyekuru 'ya kaptırdı formayı yeniden almak için çok çok daha iyi olması gerekiyor. E.Akbaba gelirse Belhanda 'nın elinden formayı alır geriye Gomis kalıyor A.Silva gelirse Gomis 'le forma yarışına girer yoksa Eren 'in Gomis 'e iyi bir rakip olması için formasının garanti olmadığını anlaması için dua ederiz sezon boyunca
Silva Sevilla ya transfer olmuş galiba

Silva Sevilla ya transfer olmuş galiba
Sevilla transferi kesin mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle doğrudur. Biz sadece kiralık teklif ederken Sevilla nakit para verebilir üstelik çok sağlam paralar da verebilir. Malum Milan 'da ekonomik olarak sıkıntıda kabul etmiş olabilirler teklifi

A.Silva 'da yattıysa eğer sezona Gomis-Eren-Muğdat üçlüsü ile başlarız diye düşünüyorum kolay kolay başka transfer olmaz en azından devre arasına kadar

İnşallah Gomis kendine gelir yoksa sezon boyunca Eren 'in form durumuyla uğraşırız ...

Sevilla transferi kesin mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle doğrudur. Biz sadece kiralık teklif ederken Sevilla nakit para verebilir üstelik çok sağlam paralar da verebilir. Malum Milan 'da ekonomik olarak sıkıntıda kabul etmiş olabilirler teklifi

A.Silva 'da yattıysa eğer sezona Gomis-Eren-Muğdat üçlüsü ile başlarız diye düşünüyorum kolay kolay başka transfer olmaz en azından devre arasına kadar

İnşallah Gomis kendine gelir yoksa sezon boyunca Eren 'in form durumuyla uğraşırız ...
Bize genç hızlı santrfor gerekiyor.
Örnek niassi veya Celtic de olan dembele tarzında. Scout ile git bilmem Afrika liglerini karıştır :)

degisiklikleri begenmedim ama kadroda net iyi alternatif de yoktu yani hatali da degil

DkRINZWW0AAZA3O.jpg

Bize genç hızlı santrfor gerekiyor.
Örnek niassi veya Celtic de olan dembele tarzında. Scout ile git bilmem Afrika liglerini karıştır :)
Fatih Terim öncesi istediğim forvet tam olarak Gomis 'di "hedef santrafor" diye geçiyor ya Fifa 'da o tarzda ceza sahasında 1 numaralı golcün olacak uçanı kaçanı içeri atacak bir adam

Ama Fatih Terim 'in oyun planı farklı bir anda hızlı atağa çıktığımızda gerektiğinde topu alacak topla gidecek gerektiğinde defans arkası koşu yapacak hani Muğdat bile forvet oynadığı zaman fark yarattı. Dediğin gibi kaliteli hızlı bir golcümüz olursa Fatih Terim 'in çok işine gelir mesela A.Musa 'yı kiralayabilmiş olsaydı Gomis kadar gol atamayacak olmasına rağmen Gomis 'in elinden formayı alırdı diye düşünüyorum

İnşallah devre arasında alabiliriz hızlı-kaliteli bir golcü alabiliriz. Yıllardır şu Antonio Sanabria 'yı istiyorum ama bakalım hayırlısı ...

Imparator nasil bir adamsin bana biraz insanlik ogret seni her gordugumde daha iyi olmak istiyorum kaypak bir hayvan gibi hissediyorum

Stoper, orta saha ve forvet transferi olursa hoca gerisini halleder. En azindan 1'ini bonservisle alabilsek yeter su durumda daha fazlasini beklemek hayalcilik olur ama isimiz gercekten kolay degil transfer olmazsa kadro dar. Alinacak 3 oyuncu elzem. Kadro derinligi de artar, kimse yatamaz. Hem ilk 11 daha kaliteli olmali.

hocanın istediği hamleler yapılmıyor 3 tane en çok maaş alan oyunculardan as oyuncularını oynatmadan maç kazanıyor...şu adam 3-4 isim alın artık

Stoper, orta saha ve forvet transferi olursa hoca gerisini halleder. En azindan 1'ini bonservisle alabilsek yeter su durumda daha fazlasini beklemek hayalcilik olur ama isimiz gercekten kolay degil transfer olmazsa kadro dar. Alinacak 3 oyuncu elzem. Kadro derinligi de artar, kimse yatamaz. Hem ilk 11 daha kaliteli olmali.
Geçen sene özellikle sürekli düşüşler yaşayan arada sırada parlayan 3 topçumuz vardı Maicon-Belhanda-Feghouli birde bunlara sürekli formsuzluğu ile Gomis eklendi. Dediğin gibi bu oyuncuların form durumundaki düşüşün sebebi sağlam bir alternatifleri olmamasıydı

Maicon geçen seneye bakarak biraz toplamış
Feghouli bence formayı Onyekuru 'ya kaptırdı
Belhanda eğer E.Akbaba gelirse formayı kaptırır
Gomis 'le forma yarışına girecek A.Silva olmasa bile 1 forvet transferi şart. Sene boyu böyle devam ederse çekeceğimiz var

“Kadromuz Şampiyonlar Ligi için yeterli” demiş Mustafa Cengiz hazretleri..
İşin gerçekten çok zor hocam.. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

55 ila 70 arası oyuncu değişikliğinde çok geç kaldı Allah'tan yemedik,geri fazla çekiliyoruz kontra oynuyorsak Eren'in sahada ne işi var hocam?

Sana güveniyoruz hocam

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sizin mesajınız değil ama siteden atılan twit tamamen art niyet ürünü.. Yönetim hocayı gereğinden fazla ön plana çıkarıp kendi çapsızlığını ve beceriksizliğini kapatmaya çalışıyor..
Öte yandan olası başarısızlığı hocaya yıkmanın temel taşları döşeniyor.. İlk başlarda çok umutluydum fakat Mustafa Cengiz Yönetimi çok büyük hayal kırıklığı oluyor benim için.. :(

Gereken elemanları keserek dersini verdi.Ama Fernando'yu 8 numara oynatmaktan vazgeç hocam.

Sizin mesajınız değil ama siteden atılan twit tamamen art niyet ürünü.. Yönetim hocayı gereğinden fazla ön plana çıkarıp kendi çapsızlığını ve beceriksizliğini kapatmaya çalışıyor..
Öte yandan olası başarısızlığı hocaya yıkmanın temel taşları döşeniyor.. İlk başlarda çok umutluydum fakat Mustafa Cengiz Yönetimi çok büyük hayal kırıklığı oluyor benim için.. :(
Haklısınız tüm yükü Fatih Terime yüklüyoruz camia olarak malesef

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt