- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Allah'ına kurban be hocam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silva Sevilla ya transfer olmuş galibaFatih Hoca gerekeni yaptı helal olsun hocam.
Büyük ihtimalle bu sene de Fernando-Donk orta sahasını bozmayacak ki haklı bence Belhanda-Tolga-Selçuk 'dan filan daha çok katkısı var Donk 'un. Ama işte bu düzende devam edersek bu ikilinin önünde oynayan adamın hem hücum gücü hem skor katkısı olarak çok iyi bir adam olması gerekiyor bu yüzden ısrarla Emre Akbaba 'yı istiyor sanırım.
Feghouli bence formasını Onyekuru 'ya kaptırdı formayı yeniden almak için çok çok daha iyi olması gerekiyor. E.Akbaba gelirse Belhanda 'nın elinden formayı alır geriye Gomis kalıyor A.Silva gelirse Gomis 'le forma yarışına girer yoksa Eren 'in Gomis 'e iyi bir rakip olması için formasının garanti olmadığını anlaması için dua ederiz sezon boyunca
Sevilla transferi kesin mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle doğrudur. Biz sadece kiralık teklif ederken Sevilla nakit para verebilir üstelik çok sağlam paralar da verebilir. Malum Milan 'da ekonomik olarak sıkıntıda kabul etmiş olabilirler teklifiSilva Sevilla ya transfer olmuş galiba
Bize genç hızlı santrfor gerekiyor.Sevilla transferi kesin mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle doğrudur. Biz sadece kiralık teklif ederken Sevilla nakit para verebilir üstelik çok sağlam paralar da verebilir. Malum Milan 'da ekonomik olarak sıkıntıda kabul etmiş olabilirler teklifi
A.Silva 'da yattıysa eğer sezona Gomis-Eren-Muğdat üçlüsü ile başlarız diye düşünüyorum kolay kolay başka transfer olmaz en azından devre arasına kadar
İnşallah Gomis kendine gelir yoksa sezon boyunca Eren 'in form durumuyla uğraşırız ...
Fatih Terim öncesi istediğim forvet tam olarak Gomis 'di "hedef santrafor" diye geçiyor ya Fifa 'da o tarzda ceza sahasında 1 numaralı golcün olacak uçanı kaçanı içeri atacak bir adamBize genç hızlı santrfor gerekiyor.
Örnek niassi veya Celtic de olan dembele tarzında. Scout ile git bilmem Afrika liglerini karıştır![]()
Stoper, orta saha ve forvet transferi olursa hoca gerisini halleder. En azindan 1'ini bonservisle alabilsek yeter su durumda daha fazlasini beklemek hayalcilik olur ama isimiz gercekten kolay degil transfer olmazsa kadro dar. Alinacak 3 oyuncu elzem. Kadro derinligi de artar, kimse yatamaz. Hem ilk 11 daha kaliteli olmali.Fatih Hoca gerekeni yaptı helal olsun hocam.
Büyük ihtimalle bu sene de Fernando-Donk orta sahasını bozmayacak ki haklı bence Belhanda-Tolga-Selçuk 'dan filan daha çok katkısı var Donk 'un. Ama işte bu düzende devam edersek bu ikilinin önünde oynayan adamın hem hücum gücü hem skor katkısı olarak çok iyi bir adam olması gerekiyor bu yüzden ısrarla Emre Akbaba 'yı istiyor sanırım.
Feghouli bence formasını Onyekuru 'ya kaptırdı formayı yeniden almak için çok çok daha iyi olması gerekiyor. E.Akbaba gelirse Belhanda 'nın elinden formayı alır geriye Gomis kalıyor A.Silva gelirse Gomis 'le forma yarışına girer yoksa Eren 'in Gomis 'e iyi bir rakip olması için formasının garanti olmadığını anlaması için dua ederiz sezon boyunca
Geçen sene özellikle sürekli düşüşler yaşayan arada sırada parlayan 3 topçumuz vardı Maicon-Belhanda-Feghouli birde bunlara sürekli formsuzluğu ile Gomis eklendi. Dediğin gibi bu oyuncuların form durumundaki düşüşün sebebi sağlam bir alternatifleri olmamasıydıStoper, orta saha ve forvet transferi olursa hoca gerisini halleder. En azindan 1'ini bonservisle alabilsek yeter su durumda daha fazlasini beklemek hayalcilik olur ama isimiz gercekten kolay degil transfer olmazsa kadro dar. Alinacak 3 oyuncu elzem. Kadro derinligi de artar, kimse yatamaz. Hem ilk 11 daha kaliteli olmali.
Haklısınız tüm yükü Fatih Terime yüklüyoruz camia olarak malesefSizin mesajınız değil ama siteden atılan twit tamamen art niyet ürünü.. Yönetim hocayı gereğinden fazla ön plana çıkarıp kendi çapsızlığını ve beceriksizliğini kapatmaya çalışıyor..
Öte yandan olası başarısızlığı hocaya yıkmanın temel taşları döşeniyor.. İlk başlarda çok umutluydum fakat Mustafa Cengiz Yönetimi çok büyük hayal kırıklığı oluyor benim için..![]()