- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Biri şu ahmaga anlatsın uefayı kazandıgımız sene hagi ve bırkac oyuncu ben maca çıkmam deyınce paralarını kım cebınden vermıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudorun güveneceğimiz neyi var?tudor olsa şimdi florya basılmıştı yalan mı?
Nitekim az farkla kaçırdık diyelim şampiyonluğu, yine de artık terim dışında macera deneme hakkımız yok diye düşünüyorum bu birkaç sene boyunca...Bu sene şampiyon olamama lüksümüz yok pek bunca yatırım varken.
Aksi taktirde yine başa döneriz.
Yillardir hepimiz taniyoruz Fatih Hocayi ben daha para konusunu Galatasaray'a yaptigini gormedim kendi cebinden futbolcuya para vermistir yinede kendisi paranin lafini yapmamistir GalatasarayaParasını verme bak nasıl kaçıyor arkasına bakmadan.
Ha belki adana için bedava çalışır onu bilemem.
Geçen seneki alacaklarını bile bu seneye ekletirdi.
O kadar GALATASARAY'li ise geçen sene alacağı olan 1 milyon euro'yu geçen senenin şubat ayındaki kur üzerinden almayı talep eder.
Ancak 1 lirasını bile bırakmayacağını için bu tür konuların gündeme gelmesine izin vermez.
Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.
Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.
Örnek:
- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada
Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?
Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?
Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.
Işte yok öyle dava güzel kardeşim. Fatih Terim bulduğunuz finansal durumdan haberdar. Bu şartlarda transferin zor olduğunu 3 aydır izlemiyormu? Nasıl hala forvet garantilenmeden Gomisin gitmesine izin verir?Bu adam bas bas santrafor ve stoper diye bağırırken yönetim 2 forvet alacağız diye atıp tutuyordu adama stoperi geç 1 tane bile forvet alamadılar
Maicon 'la Eren 'e mecbur ettiler adamı ...
Bu arada Terim'in her sene bu tarz fark yediği maçlar olur, önemli olan telafi edebilmek.
o dönem askerdeydım ben uzak kalmısım ben reis bunu dedimi tarator cidden ya. Ardından Drogba, Sneijder gibi isimler teklif edilince bende Selçuk var diyerek istemiyorum demişti,
.

Basın önünde demedi renktaş ama Kakayı istiyordu, istediği olmayınca Sneijderi sol kanata çekti Selcuğu kesmemek için. Kaka gelseydi Kakayı sol kanat oynatırmıydı? Istediği olmayınca inat yapıyor.o dönem askerdeydım ben uzak kalmısım ben reis bunu dedimi tarator cidden ya
zamanıanda hagi yi de istememiş galiba alen boksici istiyorum demiş sanırım