Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri şu ahmaga anlatsın uefayı kazandıgımız sene hagi ve bırkac oyuncu ben maca çıkmam deyınce paralarını kım cebınden vermıs

Bu arada Terim'in her sene bu tarz fark yediği maçlar olur, önemli olan telafi edebilmek.

Bu sene şampiyon olamama lüksümüz yok pek bunca yatırım varken.

Aksi taktirde yine başa döneriz.
Nitekim az farkla kaçırdık diyelim şampiyonluğu, yine de artık terim dışında macera deneme hakkımız yok diye düşünüyorum bu birkaç sene boyunca...
Bence yine şampiyonuz bu sene ama farklı varsayımlar da var elbette

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parasını verme bak nasıl kaçıyor arkasına bakmadan.
Ha belki adana için bedava çalışır onu bilemem.
Geçen seneki alacaklarını bile bu seneye ekletirdi.
O kadar GALATASARAY'li ise geçen sene alacağı olan 1 milyon euro'yu geçen senenin şubat ayındaki kur üzerinden almayı talep eder.
Ancak 1 lirasını bile bırakmayacağını için bu tür konuların gündeme gelmesine izin vermez.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Yillardir hepimiz taniyoruz Fatih Hocayi ben daha para konusunu Galatasaray'a yaptigini gormedim kendi cebinden futbolcuya para vermistir yinede kendisi paranin lafini yapmamistir Galatasaraya

Ayrica 15 sene futbolculuk yapti Galatasarayda hep parasini zamaninda tam aldi mi zannediyosun ?

Birakin abi her maglubiyetten sonra hocaya boyle seyler demeyi

En cok onun yarattigi takimin maclarinda sevindik

Sezon icerisinde olur boyle maclar onemli olan toplamak

Bu arada bu yonetimle ancak bu kadar oluyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.

Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.

Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.

Örnek:

- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada

Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?

Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?

Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.

gecen sene boyle 1 degil 4-5 mac varken champ olduk ahboblar
hoca en kisa zamanda mac secip 3. dkdan itibaren t.shaq gecmeye baslayan laubali heriflere gereken zorbaligi yaparak takimi dogru yola yerlestirecektir

Dün Terim değil, Igor Tudor o 11i tercih edip böyle rezil futbolla kaybetseydi, adamı medya, yayıncı kuruluş ve taraftar asardı. Geçen sezon 2-0 kaybettik, yapılanlar ortada.

Tudor geçen sene derbilerde yetersiz kalmış olabilir ve hocalığını da savunmak istemiyorum. Ama Fenerbahçe hariç derbileri deplasmanda oynadık.
Göründüğü gibi Terimle de derbi deplasmanlarında daha beter duruma düşebiliyormusuz.

Öyle bir ilginç bakış açımız varki, yabancıların açığı bulununca yerden yere vuruluyorlar, başkaları kredisinden kurtarıyor.

Örnek:

- Dün Maicon ne oynadı? Kötü oynadı hatta vasat oynadı ama Ahmet Çalık en az onun kadar kötü oynadı. Hedef isim? Maicon
- Sinan ne oynadı? Birşey oynamadı ama Onyekuru eleştiriliyor sosyal medyada

Feghouli ne yaptı arkadaşlar? Bu Sinan hangi teknik sebeple tercih ediliyor Feghouliye göre?

Fatih Terimin kurduğu 11 rezalet ötesi ve açıklaması olamaz. Mesela Ahmet Çalık neden oynar Serdar dururken?

Trabzonspora gelince; Abicim her sene ona buna çarptırarak golmü yer bi takım yeter ya. Saçma sapan goller yiyoruz şunlara karşı.
Konus be hakan

hocayı çok severim ama kusura bakmasın bu maçı sadece belhanda'nın üzerine atıp geçmek saçmalıktır. Belhanda saçmalamadan önce de 2-0 yeniktik ve hiç umut vermiyorduk.

Bu milli arada artık hem transfer dönemindeki stresten sıyrılıp hem de Cl'deki ilk maça tamamen hazır olunmalı.

Bu adam bas bas santrafor ve stoper diye bağırırken yönetim 2 forvet alacağız diye atıp tutuyordu adama stoperi geç 1 tane bile forvet alamadılar

Maicon 'la Eren 'e mecbur ettiler adamı ...

Ahmet Arif başlamış yine sallamaya en son hoca bu takımı şampiyon yapsın ben futboldan anlamıyorum falan öyle bir şeyler söylemiştin. Kendisi forumun en sinsi üyesidir Her mağlubiyet sonrası ortaya çıkar hocaya sallar geri inine döner çok takmayın

oooooooof oooof. n'olacak bu işler adamın forveti yok, stoperi sakatlanıp duruyor. sabır

Bu adam bas bas santrafor ve stoper diye bağırırken yönetim 2 forvet alacağız diye atıp tutuyordu adama stoperi geç 1 tane bile forvet alamadılar

Maicon 'la Eren 'e mecbur ettiler adamı ...
Işte yok öyle dava güzel kardeşim. Fatih Terim bulduğunuz finansal durumdan haberdar. Bu şartlarda transferin zor olduğunu 3 aydır izlemiyormu? Nasıl hala forvet garantilenmeden Gomisin gitmesine izin verir?

Yok öyle birşey, hoca kalacak deseydi kalırdı.

Her başarı sonrası gereksiz şekilde inatlaşıyor, ego yapıyor. 2011de müthiş oynatmıştı takımı, ligi ezmiştik. Ardından Drogba, Sneijder gibi isimler teklif edilince bende Selçuk var diyerek istemiyorum demişti, Sneijderi sol kanat oynatmıştı. Drogba geldiğinde bile Burak var diye tek forvet oynatmamıştı.

Hatırlayın, hep böyle inatcılık yapıyor ve bir süre sonra her yönetimle kavgalı şekilde ayrılıyor. Ben buna anlam veremiyorum, ne gerek var hoca?

Bu sene inatcılığı şu şekilde: Feghouli gitmedi oynatmam Sinan kötü olsada, yönetim forvet almadı inadına Ereni oynatacam meselesi.

zamanıanda hagi yi de istememiş galiba alen boksici istiyorum demiş sanırım

o dönem askerdeydım ben uzak kalmısım ben reis bunu dedimi tarator cidden ya
Basın önünde demedi renktaş ama Kakayı istiyordu, istediği olmayınca Sneijderi sol kanata çekti Selcuğu kesmemek için. Kaka gelseydi Kakayı sol kanat oynatırmıydı? Istediği olmayınca inat yapıyor.

zamanıanda hagi yi de istememiş galiba alen boksici istiyorum demiş sanırım

Renktaş iyi güldüm yorumların şahane bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt