Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bos yapmaya devam ediyorsun

Terimspor falan cocukca isler bunlar,kulubu yani Galatasaray'i üstün gördügümüz icin bizi 7 defa sampiyonluga ulastiran,uefa kupasi ve Nice basarilar kazandiran efsane teknik direktörümüze destek veriyoruz

Renkleri görmeyen birine renkleri anlatamazsin,Terim sampiyonlar ligini kazansa dualarla taraftar destegiyle sansiyla aldi dersin muhtemelen

Biraz rakip takim taraftarlarinin argumanlarina benzedi ama idare et,böyle nefret sactigin sürece rakip takim taraftari Muamelesi görmen gayet normal bir durum

Istedigin kadar inkar et,2017/2018 sampiyonu Galatasaray'dir ve bu sampiyonlugun bas mimari Fatih Terim'dir

Laga luga yapmissin gene, taraftarliktan bahsetmekten ziya, taktiksel formasyondan konusalim arda. Olmayan hucum planindan bahsedelim. Topu 2 saatte anca pas attigimizi, kapali takimlari acamadigimizi, israrla olmiyacak futbolculardan birseyler beklemekten bahsedelen.

Oyun ici degisiklik yapmayi beceremiyen bir hocadan bahsedelim. Dakika 10 Onyekuru forvet oyniyamaz belli oldu, 60a kadar orda oynadi. Degisiklik yapmadan Sinan'i oraya alip Henry'yi sag kanada alip 2 verimsiz yerine 1 verimsiz futbolcu ile devam ederdik.

Bu takimda niye herkes birbirine suraya gel diyor? El kol hareketi yapiyor? Cunku kim nerde duracagini bilmiyor, cunku bu konusulmuyor, cunku Terim yetersiz.

Acikla bunlari bana allahina seversen, terim bilir diye devam etme bana.

Mantikli konusalim her mac kotuyuz, her mac oncekinden berbattiz.

Laga luga yapmissin gene, taraftarliktan bahsetmekten ziya, taktiksel formasyondan konusalim arda. Olmayan hucum planindan bahsedelim. Topu 2 saatte anca pas attigimizi, kapali takimlari acamadigimizi, israrla olmiyacak futbolculardan birseyler beklemekten bahsedelen.

Oyun ici degisiklik yapmayi beceremiyen bir hocadan bahsedelim. Dakika 10 Onyekuru forvet oyniyamaz belli oldu, 60a kadar orda oynadi. Degisiklik yapmadan Sinan'i oraya alip Henry'yi sag kanada alip 2 verimsiz yerine 1 verimsiz futbolcu ile devam ederdik.

Bu takimda niye herkes birbirine suraya gel diyor? El kol hareketi yapiyor? Cunku kim nerde duracagini bilmiyor, cunku bu konusulmuyor, cunku Terim yetersiz.

Acikla bunlari bana allahina seversen, terim bilir diye devam etme bana.

Mantikli konusalim her mac kotuyuz, her mac oncekinden berbattiz.

Terim yetersiz mi

7 sampiyonluk kazanmis bir Teknik direktöre yetersiz diyorsun,en son sampiyonlugu 5 ay önce almis bileginin hakkiyla

Yetersiz yazarken insan biraz utanir yaw nasil yetersiz

Senin köyünden gelen seninle ayni mentalite de olan cocu'yu da görüyoruz,büyük ihtimal Cocu sana göre Terim'den iyidir

Gecen sezon bu takim sampiyon oldugunda teknik taktik olmadan sampiyon oldu diyorsun bu art niyetli bir yorum tartismaya acik degil

Yeni üye olsan fenerli derdim acik konusmak gerekiyor,süpheli yorumlar bunlar

Tek macla Terim'i asip kesen neden sali günü kazandigimiz cl macindan sonra teknik taktikten bahsetmiyor da kaybettigimiz zaman efsane teknik direktörümüze kücük düsürücü ifadeler kullaniyor soru isareti

Neyse uzatmaya gerek yok,sezon sonu sampiyon oldugumuz da yine birsey olmamis gibi davranacaksin Bunu mayis 2018'de gördük zaten alistik artik

Iyi forumlar

Sanki teknik direktörümüz hala Igor Tudor, evet Tudor'u gönderdik ama onun ruhu aramızda dolaşıyormuş gibi hissediyorum.

Yapılamayan transferlerden midir neden bilmiyorum ama hala daha Fatih hocanın etkisini tam anlamıyla hissedemedik. Tudor da iç sahada iyi sonuçlar alıyor, deplasmanlarda batırıyordu. Terim nerdeyse geleli bir yıl oldu üstüne Tudor'un oyununda da geriye gitmiş gibiyiz. İç sahadaki yoğun presli oyun artık yok. Deplasmanlarda da 3-0, 4-0 gibi skorları başakşehir, Beşiktaş'a karşı değil Akhisar'a falan alıyoruz.

Hocamdan gidişata bir dur demesi gerekiyor artık.

hocayı tanımamış gibi yorum yapmayın Allah askına.feghouli cidden sorun ise,yunusu oynatır.sinan yedek kalır.yani inatcı evet ama hatalarından döner her zaman.eboue de sag kanat oynadı kac hafta

hala tudor burda,ondan sampiyon olduk geçen sezon he.

Terim yetersiz mi

7 sampiyonluk kazanmis bir Teknik direktöre yetersiz diyorsun,en son sampiyonlugu 5 ay önce almis bileginin hakkiyla

Yetersiz yazarken insan biraz utanir yaw nasil yetersiz

Senin köyünden gelen seninle ayni mentalite de olan cocu'yu da görüyoruz,büyük ihtimal Cocu sana göre Terim'den iyidir

Gecen sezon bu takim sampiyon oldugunda teknik taktik olmadan sampiyon oldu diyorsun bu art niyetli bir yorum tartismaya acik degil

Yeni üye olsan fenerli derdim acik konusmak gerekiyor,süpheli yorumlar bunlar

Tek macla Terim'i asip kesen neden sali günü kazandigimiz cl macindan sonra teknik taktikten bahsetmiyor da kaybettigimiz zaman efsane teknik direktörümüze kücük düsürücü ifadeler kullaniyor soru isareti

Neyse uzatmaya gerek yok,sezon sonu sampiyon oldugumuz da yine birsey olmamis gibi davranacaksin Bunu mayis 2018'de gördük zaten alistik artik

Iyi forumlar

Terim bu sezon yetersiz, bunu acik sekilde belirtiyorum.

Seninle ayni goruste olmadigim icin bana fenerli imasinda bulunamazsin, haddini bil.

Koyayim fenere'de cocu'yede, konumuz simdi bu mu?

Bakiyorumda, hic teknik taktik islerinden bahsetmiyorsun, cunku bildigin tek sey "hoca bilir"

Moskou takimini yendik ama nasil yendik 1-0dan 2-0a kadar 50 55 dakika boyunca ezildik, bunlari goremiyorsan senin gozunde birseyler var, temizle bence.

Taktikten bahset diyorum bilerek, ve sen bahsetmiyorsun, cunku sende biliyorsun tek isi gaz vermek.

Gercek Galatasaraylılar arasında hoca degişikliğini isteyen yoktur herhalde..

Ama hoca da egosunu bir tarafa bırakıp, "ne oluyoruz, neden deplasmanlarda yokuz" diye ciddi ciddi düşünmeli, çareler bulmalı..

Yediğimiz golleri incelese yeter.. Arkaya atılan hızlı toplar, hucumda iken kaptırılan toplar ..

Deplasmanlarda özelliklikle , arkamızı garantiye alarak oynamalıyız. Garry, Onyekuru gibi hızlı adamlarımızla gol bulmaya calışmalıyız. Biz tam tersini yapıyoruz. Topyekün hucuma cıkıyoruz. Rakip takımlar kapanıyor ve bizde de kapalı defansı cozecek adam olmayınca panikliyoruz.

Ve duran toplar.. Bu konuyu sene başında da yazmıştım. Belli oldu bizim takım hiç duran top çalışması yapmamış.. Kornerler boşa atılıyor. Serdar dışında kornerde etkili adamımız yok. Ön direk, arka direk çalışmaları yapılmıyor. Penaltıcımız yok.. Serbest vuruşlarda topu kapan vuruyor.

Son olarak Fegouli konusunu yazalım. Kapalı defansları acacak kilit adam Fegouli dir bence. Ama hoca sebebini bilmediğimiz bir nedenden onu oynatmıyor. Takımın en çok para kazanan adamı bazen tribunde oturuyor. Inanılır gibi degil.

2.bi takım yarat hocam şampiyonlar ligi dönüşünde deplasman için...yunusu oynat.donkun yanında celil oynasın ne bileyim

Akhisar Persembe gunu maç oynadı, biz Salı.. Biz 2 gun fazladan dinlenmiş olmamıza ragmen Akhisarın daha guclu, daha hareketli olmasını FT iyi düşünmeli.

Terim bu sezon yetersiz, bunu acik sekilde belirtiyorum.

Seninle ayni goruste olmadigim icin bana fenerli imasinda bulunamazsin, haddini bil.

Koyayim fenere'de cocu'yede, konumuz simdi bu mu?

Bakiyorumda, hic teknik taktik islerinden bahsetmiyorsun, cunku bildigin tek sey "hoca bilir"

Moskou takimini yendik ama nasil yendik 1-0dan 2-0a kadar 50 55 dakika boyunca ezildik, bunlari goremiyorsan senin gozunde birseyler var, temizle bence.

Taktikten bahset diyorum bilerek, ve sen bahsetmiyorsun, cunku sende biliyorsun tek isi gaz vermek.

Taktik bilmedigini ve 7 sampiyonlugunu,uefa kupasini ve Nice basarilarini gazla aldigini iddia ediyorsun,buna cevap vermeye gerek yok saglikli bir yorum degil

Galatasaray efsanesinden nefret eden bir sahis ile tartismaya degmez,teknik taktik konusuna girecek olsam ve detayli bir analiz yapsam bu kez de muhtemelen gözleri mavi degil kafasi kel gibi sacmaliklar sunacaksin önüme o yüzden hic gerek yok ikna olmazsin cünkü nefret ediyorsun,belki de senin Galatasarayli olmani saglayan bir teknik direktörden nefret etmen de enteresan gerci neyse...

Taktik bilmedigini ve 7 sampiyonlugunu,uefa kupasini ve Nice basarilarini gazla aldigini iddia ediyorsun,buna cevap vermeye gerek yok saglikli bir yorum degil

Galatasaray efsanesinden nefret eden bir sahis ile tartismaya degmez,teknik taktik konusuna girecek olsam ve detayli bir analiz yapsam bu kez de muhtemelen gözleri mavi degil kafasi kel gibi sacmaliklar sunacaksin önüme o yüzden hic gerek yok ikna olmazsin cünkü nefret ediyorsun,belki de senin Galatasarayli olmani saglayan bir teknik direktörden nefret etmen de enteresan gerci neyse...
Ya birak

Sen cidden kafasi karismis, saglikli dusunemekte zorluk ceken, bagimsiz bir sekilde dusunmekten aciz ve hoca bilir mentalitesi ile herseyden bir haber, 18 once kazanilmis kupa diye sayiklayip devam ediyorsun, gidip 2000 kadrosunu bu maca cikaramicagina gore 2018 2019 sezonunu konusmak lazim.

Banane Fatih terim'den kardesim, senede 3milyon avro kazanip taktiksel olarak sifir olan hocadan bahsedelim, galatasarayin parali ve sozlesmeli calisani hakkinda konusalim.

Cok basit " bu takim niye oynamiyor"

Buna cevap ver Arda Sadi isimli futbol cahili olaral tanimlanicak kadar futbol bilgisi olan uye.

Ulan iyi ki ara sira yeniliyoruz hoca dusmanlari deliklerinden cikiyorlar kimin kim oldugunu biliyoruz

Ya birak

Sen cidden kafasi karismis, saglikli dusunemekte zorluk ceken, bagimsiz bir sekilde dusunmekten aciz ve hoca bilir mentalitesi ile herseyden bir haber, 18 once kazanilmis kupa diye sayiklayip devam ediyorsun, gidip 2000 kadrosunu bu maca cikaramicagina gore 2018 2019 sezonunu konusmak lazim.

Banane Fatih terim'den kardesim, senede 3milyon avro kazanip taktiksel olarak sifir olan hocadan bahsedelim, galatasarayin parali ve sozlesmeli calisani hakkinda konusalim.

Cok basit " bu takim niye oynamiyor"

Buna cevap ver Arda Sadi isimli futbol cahili olaral tanimlanicak kadar futbol bilgisi olan uye.

Cok basit "Fatih Terim 9 sezonun 7sinde neden sampiyon olmus"

Ben 18 yil önce kazanilan kupadan degil,mayis 2018 Deki sampiyonlugumuzdan bahsettim

Hani senin sezon icerisinde Terim bu takimi sampiyon yapamaz,yaparsa ben bu isi bilmiyorum dedigin sezon varya iste o

Neyse hollandali bosuna uzatiyorsun,sezon sonu yine hollanda sokaklarinda tura cikacaksin Fatih Terim'in Galatasaray'a kazandirdigi sampiyonlugu kutlamak icin

bu takımın eksikleri vardır, orası ayrı tartışma konusu. Ancak bu takım hamsilere, akigolara hezimet yaşayacak kadar zayıf bir takım değil. Öyleyse ne yanlış yapılıyor da kıytırık anadolu takımları karşısında bu duruma düşüyoruz? İşte Fatih Terim tamda bunun cevabını bulmak için var.

Terim tanrı filan değil. Yanlış giden bir şeyler varsa, ki var. Hocamızın hatalarını tartışmamız da gerekir.

öyle "Terim bilir, ben bilmem" , "sen sus bakim, Terim'den iyi mi bileceksin" diyerek sorunları çözemeyiz.

Fatih Terim bilir diyen yok

Elestiri olacak tabiki ama Adama nefret kusmak,hakaret etmek,kücük düsürücü ifadeler de bulunmak fenerlilerin yapacagi birseydir

Bazi sacma sapan takintilardan vaz gecmek gerekiyor,bu takiminin basina Mancini Prandelli denizli riekerink gibi adamlar geldi ve her defasinda Fatih Terim'in dönmesi icin Israr edildi cünkü basariyi getirecek hoca kendisidir

Zaten geldi ve sampiyon yapti,Terim'den baskasi yapamazdi

Cok basit "Fatih Terim 9 sezonun 7sinde neden sampiyon olmus"

Ben 18 yil önce kazanilan kupadan degil,mayis 2018 Deki sampiyonlugumuzdan bahsettim

Hani senin sezon icerisinde Terim bu takimi sampiyon yapamaz,yaparsa ben bu isi bilmiyorum dedigin sezon varya iste o

Neyse hollandali bosuna uzatiyorsun,sezon sonu yine hollanda sokaklarinda tura cikacaksin Fatih Terim'in Galatasaray'a kazandirdigi sampiyonlugu kutlamak icin

Mayista sampiyon yaptigi Galatasaray 2 macta 7 tane gol yedi arda, sirf terimin egosu ve is bilmezliginden yenildik bu maclari.

Sen boyle herseye hocam bilir mantigi ile devam et.

Futboldan anlamiyan arda sadi ile tartismak zor. Bildigi tek sey hoca sampiyon hoca ay laf yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt