Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birakin kudursunlar beyler

Mayis 2019 da yine kayiplari karisacaklar biz bunlari daha önce yasadik

Futbolda dün yoktur, bugun vardır.. Bu altın kural hiç degişmez..

FT gecmişteki basarıları nedeniyle bugun Galatasarayın başında..

3 kere gitti 4 kere geldi.. Bu da baska TD lere nasip olmayacak bir istatistik..

FT eleştirilemez diye bir kural mı var? FT Trabzon ve hele hele Akhisar maclarındaki kotu futbolun ve skorun 1 numaralı sorumlusudur..

Bunu eleştirmez isek, "FT ne yaparsa dogru yapar, FT en dogrusunu bilir" dersek asıl o zaman Galatasaray a kotuluk yapmış oluruz..

Unutmayın FT de insan.. Onu farklı yere koymayın.
Terim ne yaparsa dogrudur dedik ve sayesinde bilmem kac tane kupa kazandik ve kazanmaya devam edecegiz, arada böyle maglubiyetler olacak o yüzden pek takmamak lazim...sonuc olarak yine sampiyon olacagiz yine kupa kaldiracagiz

Maçı bireysele indirmeyin beyler, Rodriguez penaltıyı atsa farklı olurdu belki ya da Muslera penaltı yaptirmasa 1-0 dışarı vs. Maç 1-0 iken gol atacağımız düşünen var mıydı ciddi merak ediyorum. Sabaha kadar oynasak gol atamayiz gibiydi.

baba ,sen böyle değilsin ya.sinan gibi sümüklülere bu kadar sabretmezsin.orda yunus seçenegi de var.feghouli yoksa yunusu dene imparator.

Fatih hocayla 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarını da yaşadığımızı unutmayalım.

Bu sezon da şampiyonluk kesin gibi bir şey diyemeyiz ama Fatih hoca bile şampiyon yapamıyorsa artık kolay kolay iflah olmaz bir duruma gelmişiz demektir.

Rakiplerimiz şampiyonluğu hediye etsin diye bekleyeceğiz bu gidişle.

Hocadan bir deplasman sorunu olduğunu, her maç benzer hatalar yaptığımızı ve bu hatalar yüzünden kolay gol yediğimizi kabullenmeli ve bir çözüm üretmeli artık. Bir 3-0 da Antalya'dan yemeyelim deplasmanda.

Mariano gibi çalım manyağı olan ağır bir bek ve hata yapmaya meyilli bir stoper ikilisi varken bekleri deplasmanda fazla öne çıkartmak intihar gibi bir şey.

Hoca nin yine inatla verdigi bir mac oldu. Emre Akbaba rezil oynadi, cikarmadi. Bu Sinan sevdasi nerden geliyor bilmiyorum... yaptigi birsey yok, yani takim belli ki, hic ara kosular filan calismiyor, ancak bam bam bam, biz kaleye gidemiyoruz, gitmek yerine ciddi pozisyon veriyoruz. Hava toplari zaten rezalet, bu her Fatih Terim döneminde yasanan bi olay. bizim kornerler hic ciddi tehlike yaratmiyor, karsi takim sani penalti kullaniyormus gibi bi durum olusuyor, penalti desen takimda tek selcuk mu penalti kullana biliyor? yada penalti hic calisilmiyor mu? Bide su inatla ancak 60 dakikkada ilk degisiklik yapma hastaligi yok mu? insani deli ediyor

Bu sezon gerçekten çok zor olacak. Nasıl geçen sene bjk nin CL maçları işimize geldiyse bu senede başkalarına yarayacak

İçerde aslan dışarda kedi olmaya hoca bizden daha fazla sinirleniyordur elbet bir çözümünü bulacaktır.

Hoca eleştirilemez diye bir kural mı var malesef geçen sene de deplasmanlarda öldük öldük dirilmiştik belki dursun un sene başı aldığı adamlar hoca nın istediği adamlar değildi ama bu son 2 deplasmandır her maç böyle 3 4 yiyip 3 kuruşluk adamların ağzına düşersek hafta sonu herkesin zehir olursa Ali sami yen i bile eleştiririm

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldigimiz maglubiyetlerden sonra forum da aktif hale gelen üyelerin amaci belli

Fatih Terim kazandigi sampiyonluklarla bunlara cok cektirmis belli oluyor

Bu arada elestiriye saygimiz sonsuz,benim sözüm hakaret edenlere kücük düsürücü ifadeler kullananlara

Fatih Terim'in ego ve kibir sorunu zaten bilindik bir şey. Faruk Süren olmasaydı Hagi gibi adamı silecekti Terim. 'Fatih Terim oyuncuyu kazanmaya çalışır' deyimi koca bir yalandır. Gerçek şudur: Fatih Terim sevdiği oyuncuyu her türlü rezilliğine rağmen tutar, taktığı oyuncuyu da kaybetme pahasına oynatmaz. Bu Galatasaray ahlakına yakışmayan bir tutumdur. Galatasaray kaybetme pahasına ilkeli olmalıdır. Bunu ben maalesef Fatih Terim de göremiyorum. Maalesef Ünal Aysal zamanında pek haksız değilmiş.

Aldigimiz maglubiyetlerden sonra forum da aktif hale gelen üyelerin amaci belli

Fatih Terim kazandigi sampiyonluklarla bunlara cok cektirmis belli oluyor

Bu arada elestiriye saygimiz sonsuz,benim sözüm hakaret edenlere kücük düsürücü ifadeler kullananlara

Son cumlene imzamı atıyorum. eleştiriye EVET, hakarete HAYIR..

bu takıma 2 kaliteli stoper lazım ozan ve serdar yedek olur, maicon ve ahmet direk şutlanmalı. bi tane de üst düzey takımı sırtlayacak kalitede santrafor şart

eleştirenlere kimse birşey diyemez de daha önce piyasada olmayan bazı üyeler nedense kaybettigimiz maçlar sonrasında bu baslık altında birden futbol profesörü kesiliyor. hocaya hadsiz hadsiz cümleler kuruyor. sözüm size daha çok kudurtacak imparator sizi.

BİZİM YOLUMUZ DİKENLİ
AYAGINI SEVEN GELMESİN
BD-b9RNCcAARNyk.jpg

eleştirenlere kimse birşey diyemez de daha önce piyasada olmayan bazı üyeler nedense kaybettigimiz maçlar sonrasında bu baslık altında birden futbol profesörü kesiliyor. hocaya hadsiz hadsiz cümleler kuruyır. sözüm size daha çok kudurtacak imparator sizi.
bunlar ya kuş ya beyin yoksunu. ortada ligin anasını defalarca ağlatmış artık rakip taraftarların bile kıskandığı efsane bi hoca var ve onun olmadığı zamanlarda 4. 6. 8.likler havada uçuşuyorken böyle konuşanlar cidden malın önde gidenidir.

Feghouli'nin oynamaması, Sinan'ın ısrarla 11 çıkması vs gibi durumlar bana da tuhaf geliyor ama bunlardan yola çıkarak hoca gitsin vs demek pek akıl karı değil açıkçası.

Aklıma direkt olarak geçmişteki '' bam bam bam oynatıyor taktik bilmiyor '' vs gibi söylemler geliyor, hoca'nın yerine Mancini geldikten sonra aynı yorumu yapanların ''olsun yeniliyoruz ama mantıklı oynayarak yeniliyoruz'' yazmaya başlaması ise trajikomikti.

Aynı süreçten tekrar geçmek istemiyorum açıkçası ki çok küçük bir azınlık dışında kimsenin de böyle bir talebi yok zaten. Şu aşamada hocanın sorunları çözmesini bekleyeceğiz, ya çözecek ya da çözecek başka bir alternatif yok. Bizim Terime bu denli bağımlı olmamız bir sonuç, sebep değil. Ülkedeki futbol yönetimi, Galatasarayın iç dinamikleri (ve hatta genel olarak ülkedeki durum bile katılabilir)bunlar düzelmedikten sonra kimse kurumsallık, yabancı hoca ile yeniden yapılanma hayali falan kurmasın, olmaz çünkü. Tuz basılmış toprakta tarım yapmaya çalışmak gibi bir şey...

Böyle bir dönemde Terim gibi bir adamın olmasına yatıp kalkıp şükredelim, elalemin hali ortada. Bizimde Terim dışında bir hocayla başarılı olacağımız, sistem oturtacağımız günler gelecek elbet ama o gün bugün değil. Boş hayallere kapılmanın alemi yok yani.

Bazilarin kafasi bos, kendileri dusunemiyor bildikleri tek sey biat etmek.

Hoca cikti diyorki itiraz etmek gerekiyor, bizde bu oyuna itiraz ediyoruz.

Galatasaray'in hocasi devamli kendini gelistirmeli, degismeli,yeni futbol duzenine ayak uydurmali.

Biat etmeyi birakin artik, biktik artik su cahillikten herseyi kabul etmekten.

Hocayi savunanlar ciksin bana konussun desinki bizim oyun planimiz su, duran topta bunlari yapiyoruz, top kaybedince sunlari yapiyoruz.

Ama nafile, sizlerle futbol konusulma, cunku biatci tayfasindansiniz.

Feghouli'nin oynamaması, Sinan'ın ısrarla 11 çıkması vs gibi durumlar bana da tuhaf geliyor ama bunlardan yola çıkarak hoca gitsin vs demek pek akıl karı değil açıkçası.

Aklıma direkt olarak geçmişteki '' bam bam bam oynatıyor taktik bilmiyor '' vs gibi söylemler geliyor, hoca'nın yerine Mancini geldikten sonra aynı yorumu yapanların ''olsun yeniliyoruz ama mantıklı oynayarak yeniliyoruz'' yazmaya başlaması ise trajikomikti.

Aynı süreçten tekrar geçmek istemiyorum açıkçası ki çok küçük bir azınlık dışında kimsenin de böyle bir talebi yok zaten. Şu aşamada hocanın sorunları çözmesini bekleyeceğiz, ya çözecek ya da çözecek başka bir alternatif yok. Bizim Terime bu denli bağımlı olmamız bir sonuç, sebep değil. Ülkedeki futbol yönetimi, Galatasarayın iç dinamikleri (ve hatta genel olarak ülkedeki durum bile katılabilir)bunlar düzelmedikten sonra kimse kurumsallık, yabancı hoca ile yeniden yapılanma hayali falan kurmasın, olmaz çünkü. Tuz basılmış toprakta tarım yapmaya çalışmak gibi bir şey...

Böyle bir dönemde Terim gibi bir adamın olmasına yatıp kalkıp şükredelim, elalemin hali ortada. Bizimde Terim dışında bir hocayla başarılı olacağımız, sistem oturtacağımız günler gelecek elbet ama o gün bugün değil. Boş hayallere kapılmanın alemi yok yani.
kurumsallaşmanın bi zırva olduğu her seferinde tekrar tekrar kanıtlanıyor bu ülkede.dursun gibilerin başkan seçilebildiği,futbolun f sinden anlamayanların yönetici olduğu, borç içinde yüzülen ortamlarda kurumsallaşma sadece hayal. ayrıca bence alex ferguson tarzı kurumsal yapının olduğu işlerin tıkır tıkır işlediği ortamda fatih terim bu yaptıklarının 2-3 katını yapacak potansiyelde bi hoca. keşke kurumsal olsak fatih hoca futboldan sorumlu genel menajer olsa santrafor ,stoper transferi istediği gibi yapılabilse ozaman izle terimin gerçek potansiyelini.

Bazilarin kafasi bos, kendileri dusunemiyor bildikleri tek sey biat etmek.

Hoca cikti diyorki itiraz etmek gerekiyor, bizde bu oyuna itiraz ediyoruz.

Galatasaray'in hocasi devamli kendini gelistirmeli, degismeli,yeni futbol duzenine ayak uydurmali.

Biat etmeyi birakin artik, biktik artik su cahillikten herseyi kabul etmekten.

Hocayi savunanlar ciksin bana konussun desinki bizim oyun planimiz su, duran topta bunlari yapiyoruz, top kaybedince sunlari yapiyoruz.

Ama nafile, sizlerle futbol konusulma, cunku biatci tayfasindansiniz.
bu lafların kime bilmiyorum ama eleştiri ayrı fırsatçılık yapıp kin kusmak ayrı bişey lafım onlara. ben de eleştirdim hocayı ama daha geçen sezon takımı hangi şartlarda şampiyon yapmış adamı 1 maçta satacak kadar aklını peynir ekmekle yemiş balık hafızalılar var bu forumda bunlar cidden klinik vaka eğer kuş değillerse.

kurumsallaşmanın bi zırva olduğu her seferinde tekrar tekrar kanıtlanıyor bu ülkede.dursun gibilerin başkan seçilebildiği,futbolun f sinden anlamayanların yönetici olduğu, borç içinde yüzülen ortamlarda kurumsallaşma sadece hayal. ayrıca bence alex ferguson tarzı kurumsal yapının olduğu işlerin tıkır tıkır işlediği ortamda fatih terim bu yaptıklarının 2-3 katını yapacak potansiyelde bi hoca. keşke kurumsal olsak fatih hoca futboldan sorumlu genel menajer olsa santrafor ,stoper transferi istediği gibi yapılabilse ozaman izle terimin gerçek potansiyelini.
Orta sahanın yükünü çeken adam (badu) satılarak maaşlar ödendi, orta sahadaki en önemli adamı satmamız yetmezmiş gibi fernando sakatlandı, hocayı getiren yönetim seçimlerde kaybetti yeni yönetim geldi vs vs... Böyle bir sezonda şampiyon olduk, bunu başaran adam da Fatih Terim. Hadi geçmiş başarıları falan bir kenara atalım (mümkün değil ama laf gelimi) sadece geçen sezonun hatrına bile bir süre sabredilir. Bir kaç hata yüzünden adama edilmedik hakaret kalmadı, tuhaf gerçekten.

Ek olarak maddi sıkıntılar yüzünden transfer yapılamadı bu takıma, Terim istediği adamları alamadı kafasındaki kadroyu kuramadı. Emre Akbaba'ya ödenen 4 milyon euro (bence de hata) olayı da aşırı abartılıyor. 4 milyon euro bütçeyle forvet ve defans oyuncusu alabilecektik sanki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt