Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim ne yaparsa dogrudur dedik ve sayesinde bilmem kac tane kupa kazandik ve kazanmaya devam edecegiz, arada böyle maglubiyetler olacak o yüzden pek takmamak lazim...sonuc olarak yine sampiyon olacagiz yine kupa kaldiracagizFutbolda dün yoktur, bugun vardır.. Bu altın kural hiç degişmez..
FT gecmişteki basarıları nedeniyle bugun Galatasarayın başında..
3 kere gitti 4 kere geldi.. Bu da baska TD lere nasip olmayacak bir istatistik..
FT eleştirilemez diye bir kural mı var? FT Trabzon ve hele hele Akhisar maclarındaki kotu futbolun ve skorun 1 numaralı sorumlusudur..
Bunu eleştirmez isek, "FT ne yaparsa dogru yapar, FT en dogrusunu bilir" dersek asıl o zaman Galatasaray a kotuluk yapmış oluruz..
Unutmayın FT de insan.. Onu farklı yere koymayın.
Aldigimiz maglubiyetlerden sonra forum da aktif hale gelen üyelerin amaci belli
Fatih Terim kazandigi sampiyonluklarla bunlara cok cektirmis belli oluyor
Bu arada elestiriye saygimiz sonsuz,benim sözüm hakaret edenlere kücük düsürücü ifadeler kullananlara
bunlar ya kuş ya beyin yoksunu. ortada ligin anasını defalarca ağlatmış artık rakip taraftarların bile kıskandığı efsane bi hoca var ve onun olmadığı zamanlarda 4. 6. 8.likler havada uçuşuyorken böyle konuşanlar cidden malın önde gidenidir.eleştirenlere kimse birşey diyemez de daha önce piyasada olmayan bazı üyeler nedense kaybettigimiz maçlar sonrasında bu baslık altında birden futbol profesörü kesiliyor. hocaya hadsiz hadsiz cümleler kuruyır. sözüm size daha çok kudurtacak imparator sizi.
kurumsallaşmanın bi zırva olduğu her seferinde tekrar tekrar kanıtlanıyor bu ülkede.dursun gibilerin başkan seçilebildiği,futbolun f sinden anlamayanların yönetici olduğu, borç içinde yüzülen ortamlarda kurumsallaşma sadece hayal. ayrıca bence alex ferguson tarzı kurumsal yapının olduğu işlerin tıkır tıkır işlediği ortamda fatih terim bu yaptıklarının 2-3 katını yapacak potansiyelde bi hoca. keşke kurumsal olsak fatih hoca futboldan sorumlu genel menajer olsa santrafor ,stoper transferi istediği gibi yapılabilse ozaman izle terimin gerçek potansiyelini.Feghouli'nin oynamaması, Sinan'ın ısrarla 11 çıkması vs gibi durumlar bana da tuhaf geliyor ama bunlardan yola çıkarak hoca gitsin vs demek pek akıl karı değil açıkçası.
Aklıma direkt olarak geçmişteki '' bam bam bam oynatıyor taktik bilmiyor '' vs gibi söylemler geliyor, hoca'nın yerine Mancini geldikten sonra aynı yorumu yapanların ''olsun yeniliyoruz ama mantıklı oynayarak yeniliyoruz'' yazmaya başlaması ise trajikomikti.
Aynı süreçten tekrar geçmek istemiyorum açıkçası ki çok küçük bir azınlık dışında kimsenin de böyle bir talebi yok zaten. Şu aşamada hocanın sorunları çözmesini bekleyeceğiz, ya çözecek ya da çözecek başka bir alternatif yok. Bizim Terime bu denli bağımlı olmamız bir sonuç, sebep değil. Ülkedeki futbol yönetimi, Galatasarayın iç dinamikleri (ve hatta genel olarak ülkedeki durum bile katılabilir)bunlar düzelmedikten sonra kimse kurumsallık, yabancı hoca ile yeniden yapılanma hayali falan kurmasın, olmaz çünkü. Tuz basılmış toprakta tarım yapmaya çalışmak gibi bir şey...
Böyle bir dönemde Terim gibi bir adamın olmasına yatıp kalkıp şükredelim, elalemin hali ortada. Bizimde Terim dışında bir hocayla başarılı olacağımız, sistem oturtacağımız günler gelecek elbet ama o gün bugün değil. Boş hayallere kapılmanın alemi yok yani.
bu lafların kime bilmiyorum ama eleştiri ayrı fırsatçılık yapıp kin kusmak ayrı bişey lafım onlara. ben de eleştirdim hocayı ama daha geçen sezon takımı hangi şartlarda şampiyon yapmış adamı 1 maçta satacak kadar aklını peynir ekmekle yemiş balık hafızalılar var bu forumda bunlar cidden klinik vaka eğer kuş değillerse.Bazilarin kafasi bos, kendileri dusunemiyor bildikleri tek sey biat etmek.
Hoca cikti diyorki itiraz etmek gerekiyor, bizde bu oyuna itiraz ediyoruz.
Galatasaray'in hocasi devamli kendini gelistirmeli, degismeli,yeni futbol duzenine ayak uydurmali.
Biat etmeyi birakin artik, biktik artik su cahillikten herseyi kabul etmekten.
Hocayi savunanlar ciksin bana konussun desinki bizim oyun planimiz su, duran topta bunlari yapiyoruz, top kaybedince sunlari yapiyoruz.
Ama nafile, sizlerle futbol konusulma, cunku biatci tayfasindansiniz.
Orta sahanın yükünü çeken adam (badu) satılarak maaşlar ödendi, orta sahadaki en önemli adamı satmamız yetmezmiş gibi fernando sakatlandı, hocayı getiren yönetim seçimlerde kaybetti yeni yönetim geldi vs vs... Böyle bir sezonda şampiyon olduk, bunu başaran adam da Fatih Terim. Hadi geçmiş başarıları falan bir kenara atalım (mümkün değil ama laf gelimi) sadece geçen sezonun hatrına bile bir süre sabredilir. Bir kaç hata yüzünden adama edilmedik hakaret kalmadı, tuhaf gerçekten.kurumsallaşmanın bi zırva olduğu her seferinde tekrar tekrar kanıtlanıyor bu ülkede.dursun gibilerin başkan seçilebildiği,futbolun f sinden anlamayanların yönetici olduğu, borç içinde yüzülen ortamlarda kurumsallaşma sadece hayal. ayrıca bence alex ferguson tarzı kurumsal yapının olduğu işlerin tıkır tıkır işlediği ortamda fatih terim bu yaptıklarının 2-3 katını yapacak potansiyelde bi hoca. keşke kurumsal olsak fatih hoca futboldan sorumlu genel menajer olsa santrafor ,stoper transferi istediği gibi yapılabilse ozaman izle terimin gerçek potansiyelini.