Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahanın yükünü çeken adam (badu) satılarak maaşlar ödendi, orta sahadaki en önemli adamı satmamız yetmezmiş gibi fernando satıldı, hocayı getiren yönetim seçimlerde kaybetti yeni yönetim geldi vs vs... Böyle bir sezonda şampiyon olduk, bunu başaran adam da Fatih Terim. Hadi geçmiş başarıları falan bir kenara atalım (mümkün değil ama laf gelimi) sadece geçen sezonun hatrına bile bir süre sabredilir. Bir kaç hata yüzünden adama edilmedik hakaret kalmadı, tuhaf gerçekten.

Ek olarak maddi sıkıntılar yüzünden transfer yapılamadı bu takıma, Terim istediği adamları alamadı kafasındaki kadroyu kuramadı. Emre Akbaba'ya ödenen 4 milyon euro (bence de hata) olayı da aşırı abartılıyor. 4 milyon euro bütçeyle forvet ve defans oyuncusu alabilecektik sanki...
geçen sezon o şartlar altında şampiyon yapmış adama hele fatih hocaya 2 ay değil 2 sezon bile sabrederim. eleştirmek ayrı bişey eleştirimi herzaman yaparım şahsen ki dünyada hatasından dönme konusunda en başarılı hocalardan biri bence fatih hoca. gerekli özeleştiriyi mutlaka yapacaktır.ayrıca ilk özeleştiri yapması gerekenler de forvet ve stoper alamayan yönetimdir.

Ne yazikki burda fatih terimi elistirmek gunah herhalde, hala anlamayan bir tayfa var.

Terim taktiksel olarak dipte kocaman bir fiyasko. Evde nasil olsa taraftar destekle haydaaa diye ilk 20 dakkika da skoru buluyoruz, ondan sonra vasat oynuyoruz.

Lokomotif macindan 20-50 dakkika arasi rezalet oynadik, dua edin adamlar atmaya beceremediler. Oyunu sogutamiyoruz, hucumde ne yaptimiza bilmiyoruz, defans zaten rezalet.

Ayrica, bizim en buyuk problemiz kendi oyuncularmiza bosa yere kral falan diyoruz. Emre Akaba bana gore yetersiz, adami uflesen yeri dusecek. Onyekuru hizindan oturu pek fazla birsey goremedik. Fernando sakatliktan sonra vasat oynuyor, Mariano eski forumundan cok uzak, Maicon ve Belhanda kocaman bir fiyasko.

Eeh, bunlari Terimin taktiksel ve egosuna toplarsan her deplasmanda 3-4 yersin.

Canın sağolsun hocam, 22. şampiyonluğu havaya kaldırırken her zamanki gibi gurur duyacağız

Ne yazikki burda fatih terimi elistirmek gunah herhalde, hala anlamayan bir tayfa var.

Terim taktiksel olarak dipte kocaman bir fiyasko. Evde nasil olsa taraftar destekle haydaaa diye ilk 20 dakkika da skoru buluyoruz, ondan sonra vasat oynuyoruz.

Lokomotif macindan 20-50 dakkika arasi rezalet oynadik, dua edin adamlar atmaya beceremediler. Oyunu sogutamiyoruz, hucumde ne yaptimiza bilmiyoruz, defans zaten rezalet.

Ayrica, bizim en buyuk problemiz kendi oyuncularmiza bosa yere kral falan diyoruz. Emre Akaba bana gore yetersiz, adami uflesen yeri dusecek. Onyekuru hizindan oturu pek fazla birsey goremedik. Fernando sakatliktan sonra vasat oynuyor, Mariano eski forumundan cok uzak, Maicon ve Belhanda kocaman bir fiyasko.

Eeh, bunlari Terimin taktiksel ve egosuna toplarsan her deplasmanda 3-4 yersin.

Arkadaş sen kendi dediğinle çelişiyorsun bence hocalık bir problem yok oyuncular çok yetersiz bununda en büyük delili gecen seneki bu seneki deplasmnalar tudor zamanındada boyleydı bence oyuncularda en buuyk problem takıma klopp gelsede bişey olmaz

Hocanın geçen sezondan bu yana ligdeki performansı ;

18 Galibiyet
1 Beraberlik
5 Mağlubiyet

24 maç 55 puan

Arkadaş sen kendi dediğinle çelişiyorsun bence hocalık bir problem yok oyuncular çok yetersiz bununda en büyük delili gecen seneki bu seneki deplasmnalar tudor zamanındada boyleydı bence oyuncularda en buuyk problem takıma klopp gelsede bişey olmaz

Tamam da kardes, karsimizda Akhisar va ligde 17.

İçerde aslan dışarda kedi olmaya hoca bizden daha fazla sinirleniyordur elbet bir çözümünü bulacaktır.

Hoca 32. Hafta da gelmedi Galatasaray a, kendisi de cidden bi anlatsin, niye bu macta Mariano oynadi, rakip güclü degil diye, Mariano u kazanmak icin mi? öyleyse, neden Feghouli oynamadi?

Hoca 32. Hafta da gelmedi Galatasaray a, kendisi de cidden bi anlatsin, niye bu macta Mariano oynadi, rakip güclü degil diye, Mariano u kazanmak icin mi? öyleyse, neden Feghouli oynamadi?
2 gün önce çalışmıyor dediği adamı direkt 11'e koyması beklenemezdi zaten.
Fegholi'ye bence de Belhanda'ya tanıdığı kadar şans tanımadı ama bir bildiği vardır sezon uzun elbet şans verecek ona da.

Tamam da kardes, karsimizda Akhisar va ligde 17.
Akhisarı fazla mı küçümsedik ? geçen yıl 2 kupa alan takımı ? bu takım gecen sene küme düşen takıma yenildi hemde son 5 maçta yani demem o ki bu takımlarda galatasaraya karşı farklı oynuyor ekstra konsantre oluyorlar cl maçlarında nasıl galatasaray kendinden daha iyi takımlara konsantre oluyorsa öyle düşün bu takımda maç seçiyor haaa dersenki fatih terim %100 hatalı yanlıs olur elbette elestirii olmalı .. ayrıca bu maç seçme olayını fatih terimde halledemiyorsa kimse halledemez açık konusalım fatih terim giderse bu capsız yonetımın getırecegı isim hamza hamzaoglu olur hermaçtan sonra gelip buraya fatih terim diye ağlarız suan gecis süreci hocanın dedigi gibi adil dovusmuyoruz transfer yapamıyoruz emin ol ffp olmasa hoca gectıgımız transfer donemı takımı komple degistirirdi 1-2 oyuncu kalırdı

Akhisarı fazla mı küçümsedik ? geçen yıl 2 kupa alan takımı ? bu takım gecen sene küme düşen takıma yenildi hemde son 5 maçta yani demem o ki bu takımlarda galatasaraya karşı farklı oynuyor ekstra konsantre oluyorlar cl maçlarında nasıl galatasaray kendinden daha iyi takımlara konsantre oluyorsa öyle düşün bu takımda maç seçiyor haaa dersenki fatih terim %100 hatalı yanlıs olur elbette elestirii olmalı .. ayrıca bu maç seçme olayını fatih terimde halledemiyorsa kimse halledemez açık konusalım fatih terim giderse bu capsız yonetımın getırecegı isim hamza hamzaoglu olur hermaçtan sonra gelip buraya fatih terim diye ağlarız suan gecis süreci hocanın dedigi gibi adil dovusmuyoruz transfer yapamıyoruz emin ol ffp olmasa hoca gectıgımız transfer donemı takımı komple degistirirdi 1-2 oyuncu kalırdı

2003 filan da takimi komple degistirdi, ve takimi rezalet haline getirdi. Yani herseyi de Terimin eline birakmak aptallik olur.

Allah korusun, ben Albayrak i begenmiyorum, iyi tarafatar olabilir, ama aradigimiz profilde adam degil, evet hükümetle arasi da iyi olabilir, ama biz Avrupa da kalici olmak istiyorsak, isi profesyonellere birakmaliyiz, her mac belki kalp krizi geciren adam dan degil, bunla transfer görüsmesine giden, utanir be

2003 filan da takimi komple degistirdi, ve takimi rezalet haline getirdi. Yani herseyi de Terimin eline birakmak aptallik olur.
Bu adamin karavan atma hakkı yok mu
Siz futbol yorumlarken hic yanılmıyor musunuz
11 12 de kendi kurdugu kadroyla t.....mizi yaya yaya mac izliyorduk
Gecen sene bu kadroyu sampiyon yapanda kendisi

Küfürden dolayı pfdk'a sevk edilebilirmiş.

hoca yakinda agzinda purosuyla rakip benci tokat manyagi yapacak gibi

Benim arkamda bana yardim edecek adam gormeliyim

taraftara diyor

magandalik yapmayin daha ligin basi diyor

O kadar kupa kaldirmis adami elestirebilirsiniz tabi bunda sikinti yok...
Bazi kendini bilmezler istifa falan diyorya bizim lafimiz onlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt