Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik ve kondisyon antremani yaptirmiyormusun? Taktik antremani'da yaptirmiyorsun zaten, peki antremanda neler yapiyorsun?

sadece fotograflara poz mu veriyorsun?

Herkes teker teker dedigime geliyor, ben bosuna demedim super kupa macindan beri rezil rusva oynuyoruz diye.

Icler acisi bir durum var, Fatih Terim neden 3milyon avro kazaniyor merak konusu? Hic birsey calistirmiyor takima?

Takim oas yapamiyor pas. Adamlar ver kac yapamiyor, kontrol yok, pas yok, sut yok. Anasini sattim gece gunduz kosumu calisitiriyon adamlara.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Onyekuru mu oldu şimdi de üvey evlat hocam

PEH acaba kıme bahane bulup ıstıfa edecek kötü gidis sürerse

takımın fizik rezalet sahiden, oyunu rakibin üstüne yıkamıyorsun , ki karşındaki takım erzurumdu

80'inci dakikalarda bayram daha fazla koşamadığı için topu havalandırmak zorunda kaldı mesela..

takımın fizik rezalet sahiden, oyunu rakibin üstüne yıkamıyorsun , ki karşındaki takım erzurumdu

80'inci dakikalarda bayram daha fazla koşamadığı için topu havalandırmak zorunda kaldı mesela..
1 ay önce takıma katılan adamın fizik kapasitesi üzerinden hocaya sallamak???
Bunu yazanın ya futbol bilgisinde sorun var ya da niyet sorunu var...

Takim olarak kotuyuz zaten, burada tek tek oyunculari elestirmeyi dogru bulmuyorum o yuzden. Bu kotu oyunu ilk olarak hoca ya sorup onu elestirmek lazim. Takim ne oynuyor belli degil, iyi bir takima karsi kesin maglup oluruz bu oyunla. Hoca ne yapti takimi anlamis degilim ama gidisat iyi degil.

Emre>Fernando
Donk>Onyekuru
Değişiklikleri biraz manasız ve fazladan yapılmış hamle gibi geldi gözüme

1 ay önce takıma katılan adamın fizik kapasitesi üzerinden hocaya sallamak???
Bunu yazanın ya futbol bilgisinde sorun var ya da niyet sorunu var...

ben niyetimi dile getiriyorum her fırsatta zaten
terim'le uzun vadede elde edebileceğimiz hiçbirşey yoktur

bayram özelinde birşey de söylemedim ayriyetten , takımın genelinden bahsediyorum , ne okuduğunu anlamıyor musun...

Kebab bıle yemek ıstemıyorum bu takımın oyununa kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt