Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor döneminde iç sahada rakipleri fizik olarak ezen oyunumuzu özledim. Tudor'un birlikte çalıştığı kondisyoner geri gelse bari. Hocam sen daha iyi bilirsin de takım ayakta duramıyor, bu nedir?

Oyun olarak geriye gidiyoruz.Müdahale etmen gerekiyor hocam.

İkinci yarı gole kadar >>> güzel

Golden sonraki panik >>> kabul edilemez.

Takımın bu gibi durumlarda böylesine panik yapması, kalitesiz rakipten baskı yemesi hocaya yazar.

ben niyetimi dile getiriyorum her fırsatta zaten
terim'le uzun vadede elde edebileceğimiz hiçbirşey yoktur

bayram özelinde birşey de söylemedim ayriyetten , takımın genelinden bahsediyorum , ne okuduğunu anlamıyor musun...
“Fazlasıyla” anlıyorum.. seni rahatsız eden de bu zaten..

Takımın genel anlamda götü kalkık. Işın ilginç yanı farklı mağlubiyetlerin bile tesiri yok, reaksiyon vermiyorlar.

Pas oyununa çok da elverişli değiliz. Taktik zenginliğimiz ve çeşitliligimiz de yok. Geriye mücadele, hirs kalıyor ki ic sahada yaptığımız buydu artık bunu da kaybettik.

Hoca hem kendini hem takımı toparlayamazsa bu sene işimiz zor.

Takımın harmonisi, fizik kalitesi ve hücum organizasyonu geçen seneden geride. Daha önce de dediğim gibi iç saha oyunumuz da geçen senenin son maçlarından beri geriye gidiyor. Kompakt oyun oynayamıyoruz. Buna bir açıklama yapman ve çözüm bulman lazım.

Feghouli mobbinginden vazgeçilmesi bu anlamda olumlu. Takımı sahada biraz daha sıkacak bir oyuncu olarak topu kullanma kalitemizi artıracaktır. Görünen o ki Belhanda da bu takımda oynar. Garry'nin de uyarılması(ama kesilmemesi lazım) ile ön tarafta biraz daha faydalanılabilir. Hatta benim önerim Eren'den memnun olmadığın dönemlerde Feghouli'yi oraya çek ve Onyekuru katılsın takıma. Çok büyük farklar yaratılmaz bu saatten sonra ama en azından taktiksel esneklik ve çeşitlilik yaratılabilir.

Donk tercihi beklediğimden çok iyiydi.

Bu maçta değişiklikte de bir hata yaptığını söylemek lazım. Aslında kendisi de farketti ve ikinci yarıda bir değişiklikle durumu düzeltti.

Hiç tehdit edemeyen rakibe karşı Emre yerine Onyekuru daha iyi olurdu. Boş yere bir hakkı yaktık orada.

DoNUE9nXgAAWMax.webp

Elde ki malzemeye göre takım gayet iyi oynuyor ve karşı takıma üstünlük kuruyor genellikle.

Santrfor eksikliği çok büyük bir sorun bir fatih terim takımında.

Baya posisyona giriyor takım ama golcü skorer bir oyuncu olmayınca olmuyor işte. Rodriguez erenin ayaklarına veya duran toptan dün gibi golü bulacağız diye dua ediyoruz.

Emre akbaba skorer dedik oda atmıyor..... Üstelik sakatlandı zaten.

Onyekuru iyi oyuncu ama golcü değil. Kız gibi şut çekiyor eleman.

60 - 70 golü bu takım atamaz o kritik santrfor eksikliği ile.

Rodriguez hadi 20 tane atsın ki okadar atamaz bence.

Geri kalan 40-50 golük katkıyı hangi futbolcular verecek takıma?

Gomisin burada 29 golük skor katkısının önemi çıkıyor ortaya işte. Bu takımın geri kalanı skorer etkisi büyük değil Rodriguez ve belki emre akbaba haricinde.

Emre de Alanya da verdiği skor katkısını göze alarak var saydım.

Fatih Terim değil bu gezegende tüm hocalar toplansa bu sorunu bu takım ile çözemez. Bunu anlamayan fatih terim düşmanlarına tabiki ekmeklerine yağ sürülüyor.

Takımla yaz sezonu geçiren Terim, transfer planlamasını yapan Terim x gelse tabii çözemez bu saatten sonra sorunu ve çözemediği için elbette Terim'i eleştireceğiz eğer başkası olsaydı takımın başında onu eleştirirdik.

Devre arasi bazi ise yaramazlari zarar etsek dahi gönderilmeli yerlerine sezon sonuna veya bir bucuk sezonluk kiralik futbolcu getirilmeli ki ffp ile sikinti bahanesi olmasin. Bu takim hirsini kaybetmis bu oyuncularla olmaz bu is mutlaka sezon sonu sampiyonluk sart yoksa maddi sikinti cok cekeriz onun icinde insallah hoca kis transfer döneminde elini masaya vurur ve iyi takviyeler ister

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk defa bir maçta Terim e kızmadım. Yapması gereken her dizilişi denedi. Kafasında farklı bir futbol var ama eldekiler ile anca bu kadar yapabiliyor diye belli etti açıklamalarında.

Takımla yaz sezonu geçiren Terim, transfer planlamasını yapan Terim x gelse tabii çözemez bu saatten sonra sorunu ve çözemediği için elbette Terim'i eleştireceğiz eğer başkası olsaydı takımın başında onu eleştirirdik.

2 santrafor, 1 stoper defalarca isteyen Terim , alamayanlar ise M. Cengiz ve Abdurrahim di.

Bu sene planlamayla ilgili tek satir karalamayi bile haketmiyor FT. Bu konudaki tum eksiklik %100 yonetimin.

Bu kışa Fegh, Maicon ve Belhandayi satamazlarsa ve 2 santrafor, 2 stoper (Maicon da gidince ) sovücem fena yonetime.

2 santrafor, 1 stoper defalarca isteyen Terim , alamayanlar ise M. Cengiz ve Abdurrahim di.

Bu sene planlamayla ilgili tek satir karalamayi bile haketmiyor FT. Bu konudaki tum eksiklik %100 yonetimin.

Bu kışa Fegh, Maicon ve Belhandayi satamazlarsa ve 2 santrafor, 2 stoper (Maicon da gidince ) sovücem fena yonetime.

ihtiyaç bile değilken akbaba çöpüne 65 milyon tl'yi terim gömdü ama , 100% yönetim diyemeyiz..

ihtiyaç bile değilken akbaba çöpüne 65 milyon tl'yi terim gömdü ama , 100% yönetim diyemeyiz..
3 milyon Euro ödedik emreye ne 65 milyon TL si?

Kuş totomac gibi bir yerden vurayım telaşı style olmuş seninkisi.

Emre ihtiyaç mı değilimi bırakalım işin başında olanlara ve bilenlere bırakalım bence. Ayrıca emre ile santrfor transferin ne alakası var?

3 milyon Euro ya çok iyi santrfor alacaksın sanki bu piyasada.
Kiralık veyahut boşta olan adamları alacaklardı işte ki bulamadılar veya beceremediler.

3 milyon Euro ödedik emreye ne 65 milyon TL si?

Kuş totomac gibi bir yerden vurayım telaşı style olmuş seninkisi.

Emre ihtiyaç mı değilimi bırakalım işin başında olanlara ve bilenlere bırakalım bence. Ayrıca emre ile santrfor transferin ne alakası var?

3 milyon Euro ya çok iyi santrfor alacaksın sanki bu piyasada.
Kiralık veyahut boşta olan adamları alacaklardı işte ki bulamadılar veya beceremediler.

kimmiş işi bilenler :red:

€4 milyon ödendi alanya'ya , akbaba da 1,750 alıyor 3 yıllık. toplam 65 TL ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt