- 13 Şubat 2009
- 27.801
- 25.279
- 3.468
Pas karşılayabilicek biri olabilirdi. Adam yokları oynuyor ne defansa direndi ne bir şey yaptı
Yapsa yapsa biraz Eren yapardı o da sakat malum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas karşılayabilicek biri olabilirdi. Adam yokları oynuyor ne defansa direndi ne bir şey yaptı
Maçın 5 dakikası hariç tamamını izledim. Şunu söyleyebilirim ki Lokomotif maçından bile iyiydi denebilir oyun bugün özelinde. Hocalık bu maçta bir olay yoktu. Fernando değişikliği yanlış oldu sadece.
Santraforsuzlukla da alakası yok. Bence yanlış yerlere takılıyorsunuz.
Yapsa yapsa biraz Eren yapardı o da sakat malum.
ya var arkadas neyi anlamiyorsunuz.
Sen son 20 dakika rakibi baskiya bile alamadin, cunku her uzun top dustu ortaya adamlar topladi, bizde orta saha yok cunku.
Bunlari gormuyorsaniz konusmaya gerek yok.
2ci yari Fernando aslan gibi oynadi, cunku adam butun toplari topladi, ama bizim sinjor terim orta saha'yi cokertti.
Ewt
Lokomotif maçından net daha iyiydik
Loko ilk yarı 20 dk bizi öldürdü bugün öyle birşey olmadı
Loko maçındaki şansımız (Garynin golü) bugün ters işledi
Eren kötünün iyisi ama onun da hava topu dışında yerden çok nadir bizi rahatlatdığını gördüm. Benim istediğim fegulinin ileride oynaması belhanda kazması bile olabilir.
Bencede iyi oynadık şanssızlık ve biraz beceriksizliğe kurban gittik, ama deplasmanlarda bu şekil oynayabilirsek bundan sonra iyi olur.Gayet iyi oynadık Bravo IMP ??