Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun olarak iyiydik o konuda laf etmek yersiz. Oyuna geç müdahale etti o konuda eleştirilmeyi hakediyor. Özellikle Feghouli'ye karşı olan inadından vazgeçmeli. Feg girdikten sonra oyuna hareket geldi.

Maçın 5 dakikası hariç tamamını izledim. Şunu söyleyebilirim ki Lokomotif maçından bile iyiydi denebilir oyun bugün özelinde. Hocalık bu maçta bir olay yoktu. Fernando değişikliği yanlış oldu sadece.

Santraforsuzlukla da alakası yok. Bence yanlış yerlere takılıyorsunuz.

Yunus’un yerine Muğdat’ı koymalıydı.

bunca eksiğe ragmen,maicona,belhandaya ragmen ve forvetsizliğe ragmen oynattıgın oyun için tebrikler,şahanesin hocam....

Maçın 5 dakikası hariç tamamını izledim. Şunu söyleyebilirim ki Lokomotif maçından bile iyiydi denebilir oyun bugün özelinde. Hocalık bu maçta bir olay yoktu. Fernando değişikliği yanlış oldu sadece.

Santraforsuzlukla da alakası yok. Bence yanlış yerlere takılıyorsunuz.

Ewt
Lokomotif maçından net daha iyiydik
Loko ilk yarı 20 dk bizi öldürdü bugün öyle birşey olmadı
Loko maçındaki şansımız (Garynin golü) bugün ters işledi

Son zamanlarda oynadığımız en iyi deplasman oyunu buydu net. O da en zor maçımız Porto maçında

Sürekli bahsettiğim deplasman oyunu deplasman oyunu buydu işte tam olarak bunu oynayıp saçma golleri yemeyi bırakır şu kadar pozisyondan 1-2 tanesini içeri atarsan muazzam olacak

Schalke 04 ve Moskova deplasmanlarında da kesinlikle oynamamız gereken oyun budur ...

Hocam bugün ki sistemin aynısını ligte de oynat 2 3 pas yapamıyor bu takım ne varsa kontra.

ya var arkadas neyi anlamiyorsunuz.

Sen son 20 dakika rakibi baskiya bile alamadin, cunku her uzun top dustu ortaya adamlar topladi, bizde orta saha yok cunku.

Bunlari gormuyorsaniz konusmaya gerek yok.

2ci yari Fernando aslan gibi oynadi, cunku adam butun toplari topladi, ama bizim sinjor terim orta saha'yi cokertti.

E tamam bana de ki şu oyuncu çıkıp gol umudu olarak Yunus girmeliydi diye ? Kimi çıkarabilirdin o an için

İyi oynattı ama Belhanda inadından vazgeçmeli. Ona verdiği şansı Feghouli'ye verse daha yararımıza olur.

Ewt
Lokomotif maçından net daha iyiydik
Loko ilk yarı 20 dk bizi öldürdü bugün öyle birşey olmadı
Loko maçındaki şansımız (Garynin golü) bugün ters işledi

Deplasmanda 2 net pozisyon verdik gol dışında. Gol bir ahmaklık, akıl tutulması. Loko maçında maçı kaybetme ihtimalimiz belirmişti. Bu maçta oyun olarak 5 dakika bile böyle bir şey olmadı aslında.

Santrafor olayında da oyunun yapısı ve girilen pozisyonların niteliğine bakılmadan yorum yapılıyor bence yine bu maç özelinde.

Türkiyede ki deplasmanlarda da böyle oynat hocam. İ love you

Yok iyi oynattı yok oynatamadı geçin bu işleri görevi zaten takımı maça en iyi şekilde hazırlamak

Benim için bu maçtan sonra bir tek kriteri var hocanın

Bugünden sonra eğer biraz adaleti varsa Sinan ve Belhanda denen pislikleri bir daha oynatmaz bu kadar net

Bunu yaparsa o zaman sıkıntı yok ama yapmazsa o zaman nasıl eleştiriliyor görürsünüz

Eren kötünün iyisi ama onun da hava topu dışında yerden çok nadir bizi rahatlatdığını gördüm. Benim istediğim fegulinin ileride oynaması belhanda kazması bile olabilir.

Feg olabilir, sezon başında forvet alamayınca ben de forvet olarak denenebilir yazmıştım. Belhanda ise defolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt