Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.789
- 29.191
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak etme... Hoca 8ci şampiyonluğumuzu yaşatır hatta 9...10...11....suçu taraftarda bulmuş.. güldüm hemde çok güldüm, hocanın bahaneleri epey var mesela forvetsizlik,transfersizlik ,sakatlar falan filan ama taraftara yürümüş adam ... sistemsizliklerin ülkesinde hoca höt,zöt epey götürdü işi,eyvallah katkısı çok büyük oldu Galatasaraya şimdiye kadar ama her daim sistemsizlik bir yerde stop eder hocada sıvışır .bu sene devre arasına doğru trip yapıp kaçacağını düşünüyordum lakin forvetsizlik gibi bahanelere tribi seneye ilk devreye atar,sonra bir triple sıvışır..
Merak etme... Hoca 8ci şampiyonluğumuzu yaşatır hatta 9...10...11....
Adam bu ülkeye tek Avrupa kupasını getirmiş hemde yenilgisiz bir şekilde. Sistemsizlik ile başardı bunu bide ha...
İlginç hemde çok.
Hagi ve popescuda güler buna...birinci terim dönemini ayrı yere koyarım sonrası kocaman bir oldum,bittim vakası.tabi birinci terim döneminde stadda aktif bir seyirci iken epey kişi takımı hagi,popescu yapıyor derdide biz gülüp geçerdik..
bu takimin birinci orta sahasi donk'tur. takimin en diri oyuncusunu hoca fernando ugruna yedek bekletiyor inanilir gibi degil. göz var nizam var, donk ve linnesi kesmek yazik günah ya. nagatomo da tek bacagiyla ömerden iyi oynar. tamam 7-8 mac oynar ömer ama 3 hafta üst üste nedir bu ömer bayrami ilk 11 oynatma sevdasi. cok yazik.Bu takım Porto maçında nasıldı bu maçta nasıl bariz topçular canları isteyince oynuyor hocanın kendi almadığı oyuncular olunca ne yapsa da adam edemiyor.
Ek olarak bu takımın en önemli 2 oyuncusu Donk ve Linnes hocam kesme artık şunları her hafta yazıyorum.
bu takimin birinci orta sahasi donk'tur. takimin en diri oyuncusunu hoca fernando ugruna yedek bekletiyor inanilir gibi degil. göz var nizam var, donk ve linnesi kesmek yazik günah ya. nagatomo da tek bacagiyla ömerden iyi oynar. tamam 7-8 mac oynar ömer ama 3 hafta üst üste nedir bu ömer bayrami ilk 11 oynatma sevdasi. cok yazik.
Iyiki fb li yada bjkli olmamissin vasf kardesim.
Kafayi yerdin herhalde o eziklikle.
Senin su yukarda saydıkların bizim onlara yasattiklarimizin yanında devede kulak.
Dolmabahce akyazi gibi bir sorunumuz yok genel istatistiklere bakarsan anlarsin
Tek problem kadıköy oda şimdinin konusu degil.
️ oynamama elestirene katılıyorum. O ayrı.
Sonn olarak tt arena rakiplerin puan alma merkezi degil. Son 25 mac 23 g 2 b degil mi? Daha ne olcak?
Arenada kimden fark yyedik?
Hagi ve popescuda güler buna...
Adamlar hocanın liderliğini her zaman övmüş isimler.
Italyada iyi işleride Hagi vardı demi...
Mili takım ile yarı final oynarken popescudan tüye almıştı.....
Üçüncü döneminde iki kere peş peşe şampiyon olunca ve şampiyonlar liginde Real Madrid ile kafa kafaya oynarken sen vardın galiba takımın başında...
Geçen sezon bu takım tüm derbilerde ve deplasmanlarda dayak yerken gelip işi tersini çevirip 21ci şampiyonluk mucizesi yaşatan da bendim zaten.
Bu takım Porto maçında nasıldı bu maçta nasıl bariz topçular canları isteyince oynuyor hocanın kendi almadığı oyuncular olunca ne yapsa da adam edemiyor.
Ek olarak bu takımın en önemli 2 oyuncusu Donk ve Linnes hocam kesme artık şunları her hafta yazıyorum.
Ilginç... Bir çok İtalyan dostlarım mevcut. Senin gibi hiç birisi düşünmüyor ama açıkçası.italya deme italya deme hala gülüyorlar arkasından bırak gülmeyi anı kitaplarına geçdi hemde nasıl geçdi....
Kabul Porto maçında daha konsantre ve daha diriydik de,Porto arka tarafta boşluklar bıraktı.Bursa sana aynı boşlukları vermedi.Maç seçme değil bu olay.Porto da sahasında 8-9 kişi bekleseydi o bulduğun pozisyonları da bulamazdın.