Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynanan(!) futboldan anlaşıldığı üzere antremanda yan gelip yatıyorlar.Ne oyun şablonu ne fizik kondisyon ne duran top organizasyonu ne de ahenk var.Sanki rastgele seçilmiş oyuncularla oynuyormuş gibi bi hava var sezon başından beri.Forvetsizlik bi kenara takımda yolunda gitmeyen çok şey var
sinan,eren ve maicona kondisyon yüklense de olmaz.bu 3 arkadaşla beraber 5-6 oyuncu net gidecek.ama sonra tabi

deplasmandaki porto oyununu da biliyoruz.oyuncularda sorun var,net

Şimdi maçın stresiyle yazılıyor anlıyorum

Ama şu son seneleri bir göz önüne getirin,CL de yaşadığımız durumları göz önüne getirin

Bu kadroyla bu kadar sakatlarla gerçekten dünya üzerinde başarılı olabilecek hoca var mı ? Bence bir kaç tane var ve onlardan biri şuan başımızda az değer bilelim

Yav tamam kadro leşte rakip yada lig farketmeksizin oynadigimiz leş futbolu nasil aciklicaz
Erzurum sivas akhisardan kotu mu kadromuz var.

Bu sene Ozan gibi bir oyuncuyu kazanmamıza vesile olduğun için teşekkürler hoca lakin takıma aldırdığın yerli oyunculara s.kayım. İkinci sınıf 2 topçuyu yine ayak üstü itelemişsin bize bravo.

Ha seni santraforsuz bırakan yönetime ise ne desem bilemiyorum. Küfürsüz ifade edilemez.
Öner Bayram ve muğdat ın toplam maliyeti 700 bin €..
Siz olsanız bu paraya kimi alırsınız merak ettim?

Selçuk değişikliğinden sonra saha içi dizilimi değiştirdik mi yoksa tamamen takımın kafası mı karıştı anlamadım.

Orada yaptığı hamle hiç bir işe yaramadı.

Belhanda'yı sağa atıp 4-3-3 devam etsek daha iyi olurdu.

Kabul edelim kadro kalitemiz kötü ve alternatifsiz bir kadroya sahibiz. Bir de forvetimiz yok bu kadar olumsuzlukla ligde lideriz bunun 2 sebebi var;

1) Terim
2) Seyirci

Bunlar olmasa şu an rezil durumda olurduk, bu kadroyu lider yapmak ve yarışta tutmak Terim'İn dışında çoğu kimsenin yapamayacağı şey.

Yönetim dua etsin futbolu Terim'e bırakmışlar yoksa hüsran olurdu.

Çok beğendiğiniz vizyonlu hocalar takımı CL ye bile götüremiyordu onuda ek not olarak düşelim tabi

Ya da sexy başkanların getirdiği hocaların durumları da ortada

Varsın başarısız olsun şu dandik kadroyla 4 puan aldık ve hala bitmiş bir şey yok.Tabi bu yorumlar şaşırtıcı değil bunu bekleyenler vardı zaten

Olm tek yorumu ben yaptım zaten kıçından sallamadan önce maçı izle bence. Ben kadro kötü değil demedim, hoca gitsin de demedim. Kadronun saçma dizilişini eleştirdiğim için bu lafı dedim. Bursa maçında da aynısı oldu, 4 adam ilerde bekliyor, 4 adam geride bekliyor orta sahada 40 metrede 2 tane oyuncu iş yapmaya çalışıyor. Defansı önde kurduğumuz için atılan her top pozisyon olmadı, orta saha anormal boş kaldığı için adamlar elini kolunu sallaya sallaya çok rahat top attılar. Öndeki adamları da at gibi koşuyor zaten, rakibi gram analiz etmemiş bu belli. Topu alan defans oyuncusuna en yakın oyuncu 20 metre, adamlar rakiple boğuşuyorlar zaten, onu geçtim topu alıyorlar pas atacak adamları yok. Ozan'ın bugün bacağına kramp girdi, stoperin bacağına kramp girer mi anasını satayım. Çok saçma oynattı takımı, tarihi fark gelebilirdi bugün. Şu Eren'e de ayrı geleceğim, adam çıktı vallahi takımdaki herkes nefes aldı. Hiçbir vasfı yok, rakipte adamı tutmuyor bile. Çok daha önce çıkması lazımdı, sakatlanmasa onu da çıkarmayacaktı.

Yav tamam kadro leşte rakip yada lig farketmeksizin oynadigimiz leş futbolu nasil aciklicaz
Erzurum sivas akhisardan kotu mu kadromuz var.

Sizin öneriniz ne merak ettim ?

Terim'i kovalım yerine başkasını getirelim ondan sıkılınca Terim gel bizi kurtar diyelim ?

Bıkmadınız mı bu döngüden daha iyisi yok işte..

CL hayalim fln diyor da gidis umutsuz vaka onumuzdeki seneleri hayal edecek olursak

ub.msji

Ömer ve Muğdat Tarık Camdalin bu sezon kazandığı paradan daha az paraya geldiler

Şimdi bunların ŞLde oynaması hocaya mi yazılır. Yoksa televizyona çıkıp milleti salak yerine koyan başkan mi suçlanması gerekir

Olm tek yorumu ben yaptım zaten kıçından sallamadan önce maçı izle bence. Ben kadro kötü değil demedim, hoca gitsin de demedim. Kadronun saçma dizilişini eleştirdiğim için bu lafı dedim. Bursa maçında da aynısı oldu, 4 adam ilerde bekliyor, 4 adam geride bekliyor orta sahada 40 metrede 2 tane oyuncu iş yapmaya çalışıyor. Defansı önde kurduğumuz için atılan her top pozisyon olmadı, orta saha anormal boş kaldığı için adamlar elini kolunu sallaya sallaya çok rahat top attılar. Öndeki adamları da at gibi koşuyor zaten, rakibi gram analiz etmemiş bu belli. Topu alan defans oyuncusuna en yakın oyuncu 20 metre, adamlar rakiple boğuşuyorlar zaten, onu geçtim topu alıyorlar pas atacak adamları yok. Ozan'ın bugün bacağına kramp girdi, stoperin bacağına kramp girer mi anasını satayım. Çok saçma oynattı takımı, tarihi fark gelebilirdi bugün. Şu Eren'e de ayrı geleceğim, adam çıktı vallahi takımdaki herkes nefes aldı. Hiçbir vasfı yok, rakipte adamı tutmuyor bile. Çok daha önce çıkması lazımdı, sakatlanmasa onu da çıkarmayacaktı.

Sana dediğimi nerden çıkartıyorsun ki ?

Maç başlığında bir çok gereksiz kişilikler gördüm onlara ithafen yazdım.Sakatlık vs eleştirilere saygım var bence de haklı bir eleştiri

Şu takım özelinde Fatih Terim 'e sallamak haksızlık olur şu dar kadroda üzerine şu kadar sakatlıklarla bu maça çıkıp üzerine Eren-Nagatomo filan da bir daha sakatlandı şu durum Şenol 'un filan elinde olsaydı ağlaya ağlaya bitiremezdi adam çıktı Schalke karşısında korkmadan oynattı takımını ha oldu olmadı orası ayrı

Sizin öneriniz ne merak ettim ?

Terim'i kovalım yerine başkasını getirelim ondan sıkılınca Terim gel bizi kurtar diyelim ?

Bıkmadınız mı bu döngüden daha iyisi yok işte..

Ya of oynama artik tribunlere terim gitsin mi diyoruz
Rezalet bir top oynuyoruz bunun sorumlusu da terim tabi ki elestirilecek biraz tahammulun olsun yav

hadi kadro sıkıntısı vs. anladık da ama oyunun sonunda mariano gibi tecrübeli bir adam dururken sumocu ömer'i alması tam bir skandaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt