Olm tek yorumu ben yaptım zaten kıçından sallamadan önce maçı izle bence. Ben kadro kötü değil demedim, hoca gitsin de demedim. Kadronun saçma dizilişini eleştirdiğim için bu lafı dedim. Bursa maçında da aynısı oldu, 4 adam ilerde bekliyor, 4 adam geride bekliyor orta sahada 40 metrede 2 tane oyuncu iş yapmaya çalışıyor. Defansı önde kurduğumuz için atılan her top pozisyon olmadı, orta saha anormal boş kaldığı için adamlar elini kolunu sallaya sallaya çok rahat top attılar. Öndeki adamları da at gibi koşuyor zaten, rakibi gram analiz etmemiş bu belli. Topu alan defans oyuncusuna en yakın oyuncu 20 metre, adamlar rakiple boğuşuyorlar zaten, onu geçtim topu alıyorlar pas atacak adamları yok. Ozan'ın bugün bacağına kramp girdi, stoperin bacağına kramp girer mi anasını satayım. Çok saçma oynattı takımı, tarihi fark gelebilirdi bugün. Şu Eren'e de ayrı geleceğim, adam çıktı vallahi takımdaki herkes nefes aldı. Hiçbir vasfı yok, rakipte adamı tutmuyor bile. Çok daha önce çıkması lazımdı, sakatlanmasa onu da çıkarmayacaktı.