Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre akbaba yerine iki forvet kiralasaydı bizim yönetim. Ah ah. Hocam şimdi hem ligde hem şampiyonlar ligi'nde rahattı.

Hani işler hiç mi iyi gitmez? Adamın göğsüne top çarpıyor, ciğeri iniyor en iyi sol bek kaç hafta yok.

Emre akbaba yerine iki forvet kiralasaydı bizim yönetim. Ah ah. Hocam şimdi hem ligde hem şampiyonlar ligi'nde rahattı.

Hani işler hiç mi iyi gitmez? Adamın göğsüne top çarpıyor, ciğeri iniyor en iyi sol bek kaç hafta yok.
Sorun FT ve teknik heyette.. antrenmanlarda yeterince göğüs bölgesine top darbesi çalıştırmıyorlar demek ki.. ; )

İmparatorsun Fatih Terim
_20181027_224507.webp

Her hafta geriye gidiyoruz takım nasıl calıstıysa topcu kalmadı revire döndük

Hoca umarım maç sonu detaylı bir açıklama yapacaktır. Yoksa tanıdığımız Terim böyle bir değişiklik yapmazdı. Allah allah çok ilginç. Art niyetli düşünmek istemiyorum.

Istifa da bir hizmettir. Yetti artik.

Hocaya ne zaman sallasam gol atıyoruz hadi bakalım

mugdatı neden aldırdın neden oynatmıyon

Ozan Kabak’ı schalke ye karşı 11’e sürecek cesaret hanginizde vardı?
Oynatmıyorsa yeterli değildir..
ahmet mi yeterliydi? adam basta güvendi defans kurgusunu bozdu sirf donku orta sahaya cekmek icin, ahmet denen yetersiz girincede golü yedik. orta sahaya genc bir oyuncu alsa en azindan gol yedirmezdi

Ahmet'i oyuna aldığında hoca hariç hepimiz gol yedireceğinden emindik bu da enteresan.

Gençleri oynat hocam gerçekten bari. Takım zaten ölmüş bari tercübe kazansınlar ve bakarsın ciddi katkısı olur maçta yunusun Atalay'ın ve saire.

Selçuk ölüsü Ahmet gibi amatör küme futbolcusunu oynamaktansa iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt