Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan biraz durun mac unutulsun ondan sonra damlarsınız. Savunacak argümanınız bile yok bu takımın ne oynadıgını bana acıkla
Kes ulan sinsi. Hocaya giydirmek icin cukurda pusuda bekleyip galatasarayin puan kayiplarinda kina yakiyosunuz. Gecen seneki sampiyonlukta utanmadan sevinmeyi biliyordun ama.

Kes ulan sinsi. Hocaya giydirmek icin cukurda pusuda bekleyip galatasarayin puan kayiplarinda kina yakiyosunuz. Gecen seneki sampiyonlukta utanmadan sevinmeyi biliyordun ama.
Hocaya giydirmek icin pusuda beklemeye gerek yokki sezon başından beri takım kötü oynuyor hatta hazırlık maclarından beri. Gecen sene tudor sayesinde sampiyon oldu

Anlamadim ki haftalardir kotu oynamamiza mi isyan ediyorsun

Takim darbogazda, FFP var, hamle yapamiyoruz, kadro belli, baska hangi hoca gelse daha iyi oluruz ki?

Terim gitsin demek yerine herhangi biri gelse daha iyi oluruz demektir
Geçen haftaki değişikliklerin hepsini hatırlıyorum, komedi gibiydi. Elleriyle maçı verdi. Sakatlık değil olay. Dediğim gibi 1 haftanın patlaması değil bu. Hatalarına devam etmekte ısrar ediyor adam. Deplasmanlardan 4-3-2 gol yiyip geliyoruz. Nasıl bir büyük takım her dep. maçını yenilgiyle kapatacağız kafasını yaşıyor?

maca iyi basladik sonra fb bi 15 dk oynadi sonra duran toptan golü bulduk ikiyi kacirdik derken devre oldu. ikiyi bulduk. seyirci lay lay lom demeye basladi. oyundan düstük sonra iste. onyekuru ve sinanda golleri kacirdi. cikarken ilk yari baya top kaybettik. topu kanatlara aktarip yara yara gitmeyi bir akil edemediler. linnes onyekuru hasan alinin tarafini delik desik etti ilk yari. ikinci yari birden isla misla oynamaya basladi. bunda bir problem var iste. 2-0i bulmusun kanatlar garry onyekuru, hizli elemanlar. en kötü orta sahayi kalabalik tutup dengeli oynar kontra ararsin. valbuenanin 10 dakikalik pili kalmisti, en azindan 5 dakikasini atlatsaydik cikmadan maci almistik.

Nasip. İnşallah senin dediğin gibi olur, yazdıklarım temenni değil tahmindi sadece. Hocanın silkelenmesini istiyorum ama o havayı alamıyorum ne yazık ki. Reaksiyon gösterecek gücü ve azmi yok gibi geldi bana. Neyse bekleyelim görelim.

Ben de ama artık mecbur silkelenecek ve takımı da silkeleyecek.Fb maçını bir şekilde alsak bile bir yerde fena patlayacakmışız.İlerde olacağına şimdi olması iyidir,belki züğürt tesellisi gibi olacak ama.Schalke maçı ŞL falan zaten pek umrumda değildi de,şu an hiç değil.İlk yarı sonuna kadar ne kadar maç varsa çıkacaklar alacaklar hepsini.Şu maç zor 1 puan şuradan kaybetmeyelim devri bugün itibarıyla bitti.Ya hep ya hiç yol ayrımına geldik,hocanın yönetimin hamleleri hangisini seçeceğimizi belirleyecek.

Ekimden itabaren baya puan kaybetmişiz. Kac tane deplasman maci kazandik? 4-5ten fazla olmaz.

Ben de ama artık mecbur silkelenecek ve takımı da silkeleyecek.Fb maçını bir şekilde alsak bile bir yerde fena patlayacakmışız.İlerde olacağına şimdi olması iyidir,belki züğürt tesellisi gibi olacak ama.Schalke maçı ŞL falan zaten pek umrumda değildi de,şu an hiç değil.İlk yarı sonuna kadar ne kadar maç varsa çıkacaklar alacaklar hepsini.Şu maç zor 1 puan şuradan kaybetmeyelim devri bugün itibarıyla bitti.Ya hep ya hiç yol ayrımına geldik,hocanın yönetimin hamleleri hangisini seçeceğimizi belirleyecek.

Kac yerde patlicaz yav
Alenen irzimiza mi gecmeleri gerekiyor patlamis olmamiz icin
Akhisardan 3 ye tsden 4ye malatya şov yapsin
evinde yuzyilin en rezil fbsine karsi 50k 3.golu yememek icin dualar etsin
Nerde patlicaz sarper nerde?
patladik poset olduk poset

Maça rakibi ortak eden gerizekalı taraftardir hoca degil. 50. Dk da oleye başlarsan olacağı bu. Ömer ve belhanda nin bireysel hatalarıta tüy dikti. Ömer aptalı topu ayağıyla değilde kafasıyla uzaklaştırsa üzerine bide rakibi kacirmasa penaltı olmayacak.
2.golde belhanda karaktersizi yerden kalksa gene gol olmayacak. Bunu görmeyecek kadar skor taraftarı bunu görmeyecek kadar antiterimci olmuşsunuz. Geçmişi çabuk unuttuğunuz gibi ipe sapa gelmez yorumlarla da karalamalar yapiyosunuz. Ne desek boş size. Allah akıl fikir versin.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maç için roman yazılır.

Hoca faturayı hakeme ve VAR a kesti. Eyvallah onlar suclu, ama sen orada bostan korkuluğu musun hoca?

Hocaya su macla ilgilli sadece uc sorum var.
Maca iyi baslatik tamam iyi hazirlamisin takimi, taktik ve mental olarak evet. Taktik maktik anlamaz demiyorum.

1) Neden Sinani israrla 90 dk oynattin?
2) Selcuku neden Garrynin yerine soktun 2-2den sonra? Bu mantigi anlamiyorum.
3) Maiconu niye soktun fena oynamayan Oneykuru yerine? Antalyaspordaki taktigin aynisi bu mactada uygulamaya kalktinda iki tane kule var defasin gobeginde bunu nasil gormezsin?

Şu maci 2 3 yenilsek nasil vereceksin hesabini
Kime bok atacaktin yine
Abi anlamiyorum oz elestiri bu kadar zor mu yav kendine gel hoca kendine

Hocaya su macla ilgilli sadece uc sorum var.
Maca iyi baslatik tamam iyi hazirlamisin takimi, taktik ve mental olarak evet. Taktik maktik anlamaz demiyorum.

1) Neden Sinani israrla 90 dk oynattin?
2) Selcuku neden Garrynin yerine soktun 2-2den sonra? Bu mantigi anlamiyorum.
3) Maiconu niye soktun fena oynamayan Oneykuru yerine? Antalyaspordaki taktigin aynisi bu mactada uygulamaya kalktinda iki tane kule var defasin gobeginde bunu nasil gormezsin?
Sinan iyiydi
Selcuk kimin yerine girerse girsin hataydı.
2 pas yapamaz hale gelen ve sürenin kısıtlı olduğu zamanda uzun top denedi olmadi da. Kısacası buda yanlıştı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt