- 3 Temmuz 2012
- 139.187
- 87.708
- 5.338
Korkma böyle giderse kendıne yenı takım bulur ıtalyalardan falanOnu ancak ıslak rüyalarınızda görürsünüz.. ölene kadar bizimle İMPARATOR..
Daha ÇOOK koyacağız kuşlara ve sexylere..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkma böyle giderse kendıne yenı takım bulur ıtalyalardan falanOnu ancak ıslak rüyalarınızda görürsünüz.. ölene kadar bizimle İMPARATOR..
Daha ÇOOK koyacağız kuşlara ve sexylere..
Kes ulan sinsi. Hocaya giydirmek icin cukurda pusuda bekleyip galatasarayin puan kayiplarinda kina yakiyosunuz. Gecen seneki sampiyonlukta utanmadan sevinmeyi biliyordun ama.Lan biraz durun mac unutulsun ondan sonra damlarsınız. Savunacak argümanınız bile yok bu takımın ne oynadıgını bana acıkla
Hocaya giydirmek icin pusuda beklemeye gerek yokki sezon başından beri takım kötü oynuyor hatta hazırlık maclarından beri. Gecen sene tudor sayesinde sampiyon olduKes ulan sinsi. Hocaya giydirmek icin cukurda pusuda bekleyip galatasarayin puan kayiplarinda kina yakiyosunuz. Gecen seneki sampiyonlukta utanmadan sevinmeyi biliyordun ama.
Geçen haftaki değişikliklerin hepsini hatırlıyorum, komedi gibiydi. Elleriyle maçı verdi. Sakatlık değil olay. Dediğim gibi 1 haftanın patlaması değil bu. Hatalarına devam etmekte ısrar ediyor adam. Deplasmanlardan 4-3-2 gol yiyip geliyoruz. Nasıl bir büyük takım her dep. maçını yenilgiyle kapatacağız kafasını yaşıyor?Anlamadim ki haftalardir kotu oynamamiza mi isyan ediyorsun
Takim darbogazda, FFP var, hamle yapamiyoruz, kadro belli, baska hangi hoca gelse daha iyi oluruz ki?
Terim gitsin demek yerine herhangi biri gelse daha iyi oluruz demektir
Nasip. İnşallah senin dediğin gibi olur, yazdıklarım temenni değil tahmindi sadece. Hocanın silkelenmesini istiyorum ama o havayı alamıyorum ne yazık ki. Reaksiyon gösterecek gücü ve azmi yok gibi geldi bana. Neyse bekleyelim görelim.
Ben de ama artık mecbur silkelenecek ve takımı da silkeleyecek.Fb maçını bir şekilde alsak bile bir yerde fena patlayacakmışız.İlerde olacağına şimdi olması iyidir,belki züğürt tesellisi gibi olacak ama.Schalke maçı ŞL falan zaten pek umrumda değildi de,şu an hiç değil.İlk yarı sonuna kadar ne kadar maç varsa çıkacaklar alacaklar hepsini.Şu maç zor 1 puan şuradan kaybetmeyelim devri bugün itibarıyla bitti.Ya hep ya hiç yol ayrımına geldik,hocanın yönetimin hamleleri hangisini seçeceğimizi belirleyecek.
Recep bak kalbini kıracağım, ağır küfür yiyeceksin. Şu ağzını kapatıp defolup git şurdanHocaya giydirmek icin pusuda beklemeye gerek yokki sezon başından beri takım kötü oynuyor hatta hazırlık maclarından beri. Gecen sene tudor sayesinde sampiyon oldu
Recep bak kalbini kıracağım, ağır küfür yiyeceksin. Şu ağzını kapatıp defolup git şurdan
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Edit.Sen yanmazsam, ben yanmazsam, biz yanmazsak nasıl cıkar karanlıklar aydınlıga hüseyin bey
Hocayla aynı uslubEdit.
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sinan iyiydiHocaya su macla ilgilli sadece uc sorum var.
Maca iyi baslatik tamam iyi hazirlamisin takimi, taktik ve mental olarak evet. Taktik maktik anlamaz demiyorum.
1) Neden Sinani israrla 90 dk oynattin?
2) Selcuku neden Garrynin yerine soktun 2-2den sonra? Bu mantigi anlamiyorum.
3) Maiconu niye soktun fena oynamayan Oneykuru yerine? Antalyaspordaki taktigin aynisi bu mactada uygulamaya kalktinda iki tane kule var defasin gobeginde bunu nasil gormezsin?