Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun son bir hamle ile terim i basa getirdi , sonra da kendi acikladigi secimde devrildi ... cengiz in sportif konularda ,mali konularda terim ile hic bir anlasmazligi yok , dahasini soyleyim , artik neredeyse floryayi birak tum kulubu terim yonetiyor .. bu yapiyi elestire de bilirsiniz ,ben de elestiriyorum ama durum bu ... hocanin sistemi bu

dolayisiyla da olan bitenden en cok hocayi sorumlu tutuyorum . ne gomis in kontrati terim izin vermese sonlandirilirdi , ne de elde avucta kalan 4,5 milyon euro emre ile omer bayrama verilirdi .. bu paraya bonservisi ile bir forvet alinamasa da janssen gibi premier ligden bir adam senelik kiralanirdi , daha ilk 10 haftada da parasini oderdi geriye ,bu puanda da olmazdik .. ama bunun sorumlusu yonetim degildir , cunku terim emreyi degil niasse yi alin derse , yonetim gider onu alir (alabilecek maddi imkan varsa)

haliyle takim yapilanmasiyla , transferle ilgili sorunlarda asla yonetimi suclamam , terim varsa , o ne derse o olur ... onun ne derse olmadigi versiyonu unal aysal doneminde gorduk , terim cift basliligi kabul etmez , baskan bile terim in altindadir GS de calistigi surece

en buyuk yetki de terimde oldugu icin en buyuk sorumluluk onundur

ucuncu parcaya geciyorum

baskanin basinda mali olarak asiri buyuk bir yuk var , bu yuk borc yuku gibi gorunse de , o zamanla , projelerle ,gelirler ve dogru yonetimle eritilebilir bir sey , eritilebilir olmasa bile gecmisten gelen bir sey

ama baskanin basinda bir uefa sorunu var , kulup en kotu ihtimalle ,kirmizi kar yagsa ligi ilk 4 te bitirecegine gore , baskan kulubu oyle ya da boyle avrupaya gonderemeyen baskan olarak anilmak istemiyor , kabahat kendisinde olmasa da ...

bu yuzden yonetim su an butun eforunu , gunluk mesaisini uefa isini halletmeye harciyor durumda , steve jobs un bir lafi vardir , konusur konusur , sonunda "...everything is secondary" der . su an uefa dan ote bir mevzu yok kulupte .. bu mesele bir sekilde nihayetlenirse , transferden hakemlere , stadin dis cephesinden sponsorlara , her konuya egilinecek , resmen kulupteki calisanlar "tesbihte hata olmaz" ,ekran refresh etmekten parmak nasirlastiriyorlar uefa dan bir haber geldi mi geliyor mu diye

yonetim mevzusu bu , terim e olan son donemki asiri elestirime de son bolumde giriyorum bir sonraki mesajda

Hocanın yüzünde son maçlardan sonra açık şekilde çaresizlik var maalesef
Herkes tutturmuş vay efendim hoca masaya yumruğunu vurdu takım reaksiyon verecek adamın elinde geçmiş donemdeki gibi reaksiyon verecek karakter ve disiplinde oyuncular olmadığı için hocanın yüzünde çaresizlik var ligin devre arasına kadar kupalardan tamamen elenirsek ve puan farkı çok acilmazsa ufakta olsa umut olur yoksa
Polyanna olmanın anlamı yok

Terim haftalarca forvet ve stoper istiyorum dedi, hatta adam söyle bir aciklama bile yapti.

"Stoperde santrfor kadar ısrarcı olmayabilirim. Ocak ayına kadar Donk'u oraya kaydırabilirim. Ancak 2 forvet istiyoruz.

Demek herkesin önünde böyle bir aciklama yapan adam, kulübü yönettigi halde gidip Emre ve Ömer transferlerini yapti, tüm parayi oraya harcadi ama ne hikmetse haftalarca dile getirdigi eksikligi o kadar güclü olmasina kulübü yönetmesine ragmen gidermedi.

ucretleri ,maliyetleri hatali olmasina ragmen bu takima gecen sene 7 tane adam alindi ve revizyon yapildi , ve dendi ki ,artik bu capta bir yenileme yapamayiz , kucuk rutuslarla devam edecegiz , zaten mali durumumuz da fazlasina izin vermiyor

bu sene gomis gitti (kontrati vardi ,yonetim veya teknik ekip istemeseydi kalmak zorundaydi ,ama kisiligi kastirip o arap kulubunden alacagi 21 milyona takildi ,haklidir bir sey diyemem) , ama ndiaye nin geri gelmesi ile 7 adamin 6 si kadroda su an

uzerine gayet tutan ve herkesin alinsin dedigi nagatomo alindi , onyekuru rodri yi yedekler diye kiralandi ve 2-3 tane de mugdat, omer gibi bence gereksiz , olsa da olur olmasa da olur adam alindi

peki gecen sene herkesin ilk 11 e yazdigi maicon , feghouli , rodriguez ve mariano gibi adamlarin bu seneki hallerinden kim sorumlu ? paralari odenmese yonetim sorumlu derdik degil mi ? e peki kardesim teknik ekip degilse kimdir bu dususun sebebi ?

neredeyse 6 tane banko adamin hepsi ya sakat, ya formsuz , ya da isteksiz ... eren in , omerin , sinan in hallerine bakin ... ben bunlari terime yazarim kimse kusura bakmasin , yonetimin burada nasil bir sorumlulugu olabilir , azizsilin leri mi ornek alacagiz terim takimin basinda iken

nerede gecen seneki mariano , nerede ilk 11 in degismezi maicon , fernando aylardir dususte , hele rodriguez in bu hali ne ? feghouliyi bu hale yonetim mi , taraftar mi getirdi ?

alternatifleri varken bile bir kere yunus denenmez her mac belhanda mi oynar , mugdat sinandan kat be kat kotu oyuncu mu ?

hepsini gectim ligdeki 18 takimda fizik dayaniklilik olarak son 5 teyizdir , devamlilik sifir , milletin 60 tan sonra 3 ledigi fb bizi 70 ten sonra 4 leyecek pozisyonlari buluyor

bu hale bu takim nasil geldi ? terimden ve ekibinden baska kimi suclayacagiz ? sifir oz elestiri , yanindaki o hasan denen kisi her kavgada bas rolde , 60 inci dakikada oyuna giren adam selcuk , dalga gecer gibi son 5 dk da feghouli ...

kimse kusura bakmasin , yonetim ile terim arasinda elestiri paylastiracaksam bunca seyin uzerine buyuk pay terimdedir ...

karsi argumanlari dinler yanitlarim yanlissam

Terim her geldiği dönemde yaninda çok iyi bir fizik hocası getirmişti ve bunun onemini bizzat kendisi söylüyordu ama bu sefer hoca filan getirmedi Ergen'in birine bıraktı işi bu halleder dedi bunun sebebide muhtemelen iyi fizik hocası için ekstra para vermek istemediler ve sonuçta takımın hali ortada

hadi gol noktasinda eksikligi ,ben kabul etmiyorum ama diyelim yonetime fatura edelim (onlara fatura edilecek bir modeste olayi var , onu unuttum ,tam bir yonetim fiyaskosudur) , cunku belki terime modeste isi garanti dendi , adam da modeste kesinse emreyi kacirmayalim dedi , o kadar derinini bilmeden de tum sucu terime yuklemek de haksizlik olur

konuya donersek , zorlu maraton basladi baslayali , bursa macindaki halimiz , schalke macindaki mucize beraberligi , deplasmandaki malatya macindaki sifir reaksiyonu kalkip forvet yokluguna mi baglayacagiz ? oralardaki eksikler , fb gibi bir takima rizesi ,ankaragucu 3 er 3 er sallarken 2-0 i bulmus takimin 2-2 ye gelmesini yonetime mi baglayalim ?

yahut forvet var denilen gomisli , podolskli son 3 sezonda ic saha fb maclari 0-0 , 0-1 , 0-0 bitmis , golumuz yok 1 tane bile ... bu macta 2-0 one gectik mac 2-2 bitti , bu macin ardindan forvet mi konusulur allah askina

Tek bir karsi argümanim var, bir iki hafta önce neden elestirenlere bu adam senelerdir bu isin icinde, siz daha mi iyi bileceksiniz saygi duyup susmayi da bilmelisiniz diyordun? Bu yüzden senin Fatih hocayi elestirme hakkin falan yok, bu hakki sana tanimayan da ben degilim bizzat belirttigim gibi kendinsin.

Ayrica kulüp calisanlari refresh yapiyor nedir yahu?
UEFA nasil bir kurum ise kapidan giren herhangi birine bilgi veriyor, bir kulüp hakkinda aldigi bir karari muhatabi olan kulübe teblig etmeden sitesinden yayinliyor ve kulüp bu karari bu yol ile ögreniyor falan.

8 de 7 sampiyonluk oraniyla kimilerine gore ego,bana gore ise fazla kendine guvenmislik bununla beraber de forma ve ben ,sahaya ciktikmi 34 hafta sonunda buyuk oranda sampiyonuz kafasina girmis iyice.

Kendini yenileyemiyor gibi geliyor bana.Bos mucadele eden takim ,ilginc organizasyon denemeleri yapamayan oyuncular ,mental dususler,dislileri hepten bozan topcular,sonuc kabiz ligde kabiz futbol

Sureklilik yok,oyuncu yetistirme yok,dunya da tek taraftar kitlesi olarak muhasebeci bir taraftar kitlesi barindiran lig.

Deli gibi taraftari olan arkadaslarim var barca ve madridin,adamlar kim ne kazaniyor bilmez mesela.

Ama alt yapidan kim geliyor ,potonsiyyeli olyuncu kim var az cok bilirler.

Bizim ulkede ki futbol anlayisi bile basli basina farkli,hangisi dogru o zaman ? Sonuclar gosteriyor

Joder!!

Ashampoo_Snap_2018.11.05_10h26m41s_013_.webp

Ashampoo_Snap_2018.11.05_10h26m57s_014_.webp

Bu iki mesaji ve benzer baska mesajlar da yazan kisi bugün kalkmis Fatih Terimi elestiriyor.

Her iki mesajta biat kültürüne uygun davranan adamin yazdigi mesaj da anca böyle yüzsüzce bir mesaj olurdu.
Sana bulasma niyetim falan yoktu, yok say listesine bile aldim ama mobil üzerinden girince tüm mesajlar yok sayilmadigi icin iki de bir adimi kullandigini gördüm yüzsüz herif.
Sorsalar Sinan böyle seyler yapmaz dersin yüzsüz.
Bu yüzden ne kadar yüzsüz biri oldugunu yüzüne vurmam gerekiyordu.
Deminden beri hata üzerine hata yapan yönetimi yalayan, Fatih Terimi elestirenlere yönelik o iki mesaji ve benzer baska mesajlari yazan biri biat etmekten bahsediyor.
Ama güzel oluyor, yüzsüzlügünü yüzüne vurunca her seferinde hic de öyle sakin biri olmadigini gösteriyorsun yüzsüz herif.

tamam uzatma git evinde makarna dogra senle ugrasamam , basladin yine salca olmaya 1 hafta sabredip

ya da git bir hami bul secdeye var yaradilanin onunde , seversin

Ulan yüzsüz, adimi defalarca diline dolayan sensin.
Bir kez daha foyani ortaya cikardim utanmayi bil de sus.
Uzatip uzatip pislige basvuran kendinsin.
Deminden beri Mustafa Cengizi yalayan da bizzat sensin, kisilere secde edip edip burada kendi yaptigini baskalarina yakistirma.
Yok say listemdesin, öyle kalmasini ve seninle ugrasilmasini istemiyorsan ismimi diline dolayip durmayacaksin.
Bunu yapip da dersini verince de terbiyesizlesmeyeceksin.

Bunu söyleyen, kendisine karsi tek kelime hakaret veya küfür olmadigi halde yazanlari özelden veya bazen ulu orta konularda mention atarak adminlere sikayet eden, kendisine yönelik yazilanlar hosuna gitmeyince ayni su an da oldugu gibi bel altina kadar inen terbiyesiz yüzsüzün biri. Adami iste böyle kendi yazdiklari ile rezil edip kudurturlar.
Hadi git simdi sikayet et özelden adminlere veya yorulma buradan mention at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt