Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin izin vermemesi yonetim acisindan gomis i gondermeme iradesi saglardi bu dogru ama adamin kendisi gitmek istedikten sonra ne yonetimi ne terimi dinler , adama 3 sene icin 21 milyon euro verdiler

Burada ben terimi de yonetimi de suclamiyorum , adam kendi gitmek istedikten sonra kimseyi zorla tutup performans alamazsin

Orada kast ettigim , yonetim satmak istiyor dahi olsa eger terim istemese gomis gonderilmezdi . Ama kendisi gitmeyi kafaya koydugu icin gitti

Gelelim nagatomo ve emre ye . Bu iki adami yonetim zorla aldi , terim "alinmasa da olur forvet oncelikli" demesine ragmen ise , o zaman tum kabahat yonetimdedir

Fakat gecmis 25 seneye ve terim in Gs de kapladigi yere ve anlayisa bakarsak , terim oncelikle forvet istedi ise bu iki adam terime ragmen alinamaz .

Tahminen durum suydu , ki soyleyecegimin icinde yonetim elestirisi de var , gomis parasi ile terim mutlaka emre ve nagatomoyu istedi , yonetim de aldi

Ama terim bunu isterken bedelsiz gelecegi ongorulen modestenin "zaten cepte" oldugunu dusundu , yonetim bir turlu bu konuyla ilgili netlestirme yapamayan avukatlar yuzunden son dakikada "tuh olmuyormus" deyince , elde de para kalmayinca son dk da 1-2 bedelsiz adama bakildi , fakat o durumunuzu bilenler de normalde bedel istemeyecekleri adamlara 1 milyon 2 milyon demeye basladilar

Elde ise son 400 bin euro kalmisti , gidip onu da omer e gomduler

Yonetimi sucladigim ve terim i taca cikaran konu bence modeste konusudur
Hiç saptırmayalım, soru basit: Hoca bastırsaydı ve Gomis satılmasaydı, Emre ve Nagatomo nun parası nasıl karşılanacaktı?

Kulupten yapilan resmi aciklamalardan daha once anlasmalarin coktan yapildigi anlasiliyor , soruna boyle cevap verebilirim

Ayrica yönetimi israr ile bütce üzerinden savunanlar su detayi neden atliyor.

Nagatomo 30.06 tarihinde KAP´a bildirildi.
Emre Akbaba transferi 18.08 tarihinde KAP´a bildirildi.
Gomis transferi 23.08 veya 24.08 tarihinde KAP´a bildirildi.
Ndiaye transferi 28.08 tarihinde KAP´a bildirildi.

Hadi Ndiaye transferini bir kenara birakalim 750000 EUR bedel ile geldi.
Gomis transferinin büyük kismi Nagatomo ve daha da büyük bir kismi Emre transferine gitti diyorsunuz kabul.
Yani 23 veya 24 Agustos günü, Gomis´in satisinin resmilestigi gün bütcenin büyük bir kisminin gittigini hepimiz biliyorduk da, koca kulübü yönettigi iddia edilen Fatih Terim mi bilmiyordu?

Kac senenin Teknik Direktörü ve bu kulübün icinde olan adam bu kadar basit bir hesabi yapamiyor mu da 28 Agustos günü su aciklamasi ortaya cikiyor.

"Transfer için 4 günleri olduğunu söyleyen Terim, "Stoperde santrfor kadar ısrarcı olmayabilirim. Ocak ayına kadar Donk'u oraya kaydırabilirim."

Okul cocugu bile bu hesabi yapabilir yahu, koca kulübü yönettigini iddia ettiginiz Fatih Terim mi yapamayacak bu hesabi?
Bu adam mi bu kadar aptal yoksa bu rezalete sebep olan yönetimi savunanlar mi bu kadar akilli ben cözemedim dogrusu.
Adam böyle basit bir hesabin ortaya ciktigi günden 3-4 gün sonra hala daha forvet istiyorum demis, üstelik stoper talebimden bile feragat ederim yeter ki forvet alinsin demis ama hala daha yönetim degil Fatih Terim suclu deniliyor.

@Burak Yildirim

Degildi de , onu suna benzetiyorum , bazen kibrista 10 bin kaybetmisizdir , son elde 3 tane 100 luk fis kalmistir , saat de ilerlemistir , gider 300 dolari siyaha basariz gelirse gelir diye

Omer bayram transferi de oyleydi , o kadar kota kalmisti , biri alinsin bari nagatomonun da yedegi yok diye alindi

Hocaya gore ligin en iyi ortacisiymis , bursa macindan sonra oyle dediydi , bana kalirsa sabriyi yollamazdim demek gibi bir seydi , hamzanin umut ile sozlesme uzatma konusmasina da benziyordu .. hep ayni terane

Yetersiz yerlilere evlat muamelesi , sonuc , tum ortalar arka bahce

Mustafa Cengiz ile nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama.. Hocaya forvet sözü verip son dakikada “pardon hocam hesaplarda hata yapmışız” diyen basiretsiz bir yönetimi savunarak kendinize yazık etmeyin bence.. tabi eğer tüm bunları karşılıksız yapıyorsanız!
sinani yaba'lamis

Hocama laf mı ediliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derbide bile konsantrasyon sorunu yasayan bir takimi oldugu icin hocayi elbette suclayacagiz. 2-0 olmus, ayni sekilde bozmadan devam etsek 3'e 5'e gidecek bir müsabakadan 1 puani zor kurtardik. Skrtel veya Elmas golü atsa kendi sahamizda iyice rezil olacaktik. 8-10 mactir Feneri yenemedigimizi gectim, Türkiye Ligi'nde kendi sahanda 2-0'dan nasil maci verirsin? Fatih Terim sucludur, öyle Jailson serefsizinin saldirisiyla birlikte cikan hirgürden sonra unutacak degiliz bu maci.

Konuyla alakası yok ama biri bana yardımcı olur mu, acaba?

Yazılan bir mesajı begenince teyit istiyor. Begenmek istediğinizden emin misiniz, gibi.. Bu herkeste oluyor mu? Eskiden yoktu boyle birsey. Ayarlarla mı ilgili??

su an hocaya bok atanlar, tudor zamaninda f.t. gelsin diye nöbetden eksilmiyorlardi, ne garip bir taraftariz! size fatih terim fazla lüks!

Scott Piri'nin devre arasında ekibe katılması gerekiyor. Takım kondisyon sıkıntısı çekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt