Salih Yaba
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2013
- 1.607
- 959
- 983
Hiç saptırmayalım, soru basit: Hoca bastırsaydı ve Gomis satılmasaydı, Emre ve Nagatomo nun parası nasıl karşılanacaktı?Hocanin izin vermemesi yonetim acisindan gomis i gondermeme iradesi saglardi bu dogru ama adamin kendisi gitmek istedikten sonra ne yonetimi ne terimi dinler , adama 3 sene icin 21 milyon euro verdiler
Burada ben terimi de yonetimi de suclamiyorum , adam kendi gitmek istedikten sonra kimseyi zorla tutup performans alamazsin
Orada kast ettigim , yonetim satmak istiyor dahi olsa eger terim istemese gomis gonderilmezdi . Ama kendisi gitmeyi kafaya koydugu icin gitti
Gelelim nagatomo ve emre ye . Bu iki adami yonetim zorla aldi , terim "alinmasa da olur forvet oncelikli" demesine ragmen ise , o zaman tum kabahat yonetimdedir
Fakat gecmis 25 seneye ve terim in Gs de kapladigi yere ve anlayisa bakarsak , terim oncelikle forvet istedi ise bu iki adam terime ragmen alinamaz .
Tahminen durum suydu , ki soyleyecegimin icinde yonetim elestirisi de var , gomis parasi ile terim mutlaka emre ve nagatomoyu istedi , yonetim de aldi
Ama terim bunu isterken bedelsiz gelecegi ongorulen modestenin "zaten cepte" oldugunu dusundu , yonetim bir turlu bu konuyla ilgili netlestirme yapamayan avukatlar yuzunden son dakikada "tuh olmuyormus" deyince , elde de para kalmayinca son dk da 1-2 bedelsiz adama bakildi , fakat o durumunuzu bilenler de normalde bedel istemeyecekleri adamlara 1 milyon 2 milyon demeye basladilar
Elde ise son 400 bin euro kalmisti , gidip onu da omer e gomduler
Yonetimi sucladigim ve terim i taca cikaran konu bence modeste konusudur