Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT nin maç sonu roportajını bekliyorum; Bu sefer ihale kime kalacak acaba?

Hakem mi, oyuncular mı, yonetim mi, taraftar mı, hava durumu mu, kıl mı, tüy mü??

La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi

Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun

Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak

Bari dogru argumanla savunun ya

8 sene calisti

Sampiyon olmadigi bir sene var ondan sonra da gonderildi zaten

Burada Tudor'u 0 oldugu icin suclamiyorum, kredi ve efsanelik konseptini vura vura kafaniza sokuyorum

bu taraftara her şey müstahak hocam
seninleyiz
sıkıntı yok :)

La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi

Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun

Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak

Bari dogru argumanla savunun ya
Rezalet ötesi bir post olmuş.

Fatih Terim 8 senede 7 Şampiyonluk ve Avrupa şampiyonası kazanmış bir hoca.

Hangi sabırdan söz ediyorsun? İkinci döneminde ikinci senesini doldurmadan gitmek zorunda kaldı. Sabır?

Fatih Hoca maç sonu kimseyi suçlamasın.

1. Bu karaktersiz futbolu
2. Bu organizasyonsuluğu
3. Bu kondüsyonsuzluğu açıklasın.

Bunlar golcü yok diye mi oldu? Takım haftalardır rakip ceza alanına giremiyor orta saha ve defansta yana pas yapmaktan bıkmadılar. Organize atak yapamıyoruz. Bu maçta yediğimiz ikinci goldeki adam paylaşımına dikkat edin. Bu hep böyle. Bu rezil defans da forvetsizlikten mi oldu?

Ben Sami Yen’de Chelsea’den 5 yediğimiz günleri de hatırlıyorum. Tribünde takımı alkışlamıştık mücadeleden ötürü.

2-0 geriye düştükten sonra bırakın şutu, pres var mı? Rakip sahaya saldırmak var mı? Yana geri top yapıyoruz daha fazla yememek için. Sanki biz 2-0 öndeyiz. Ayıp. İğrenç bir futbol.

Ben bu akşamki takımdan tiksindim. Bu takımın karakteri yok. Kusura bakmayın. Yoksa bizim gibi bir takım için zaten Avrupa deplasmanlarında puan ya da puanlar hep çok düşük ihtimal olmuştur. Ama çoğunlukla ortaya bir mücadele bir karakter koymuşuzdur ve yenilirsek kalitesizliğimizden yenilmişizdir.

FT ve ekibiyle artık maalesef ileri gidilemeyecegi gorulmustur. 65 yasında bir adam için bu oyun fazlasıyla degisti ve degisimin hızı artıyor. sabredilebilecek ve yeni oyunu bu ulkeye getirebilecek bir ekip gerekiyor tıpkı DERWALLin yaptıgı gibi

Bugun buyuk gun terimciler terime laf etmemek icin musleradan vazgececekler
Seni muslera konusuna davet ediyorum abi
O da vazgeçilmeyecek gibi dğeil yav bugün yaptığı neydi öyle. Futbolcuların evlendikten sonra performansı artar bunun düştü ne alakaysa.

Rezalet ötesi bir post olmuş.

Fatih Terim 8 senede 7 Şampiyonluk ve Avrupa şampiyonası kazanmış bir hoca.

Hangi sabırdan söz ediyorsun? İkinci döneminde ikinci senesini doldurmadan gitmek zorunda kaldı. Sabır?

Kastettigim su , tt de fb den 0-4 sonuc alsak , chelsea den 5 , madridden 6 vs yesek tudor , mancini veya riekerink kalir miydi

Daha sifir km td ler geldiginde ilk kotu gidiste sutluyoruz

Eger terim de 4 yediginde sutlansaydi 1996 da , terim diye bir adam olacak miydi GS de ?

Tamam tudor a sezonu bitirmesi icin tahammul edildi mi ? Peki terim ilk yari sonunda tudordan daha dusuk puanda olursa o da gonderilecek mi

Esit degil iste , kabul edin bunu , adalet yok
Tudor takımı hem mental hem fiziksel olarak tüketmişti.. sezon başı kampında aşırı yüklemeden dolayı ilk haftalarda iyiydi takım, sonrasını hepimiz hatırlıyoruz. Gitmeseydi ligin ortalarını boyluyorduk.
Bu arada senin Nizipli patron hocadan vazgeçti galiba.. dün böyle konuşmuyordun : )

Büyük Dahinin savunucularına soruyorum, tamam büyük dahiyi yapılmayan transferler,sakatlıklar ve içimizdeki irlandalılar falan filan çarezi bırakdı lakin süper ligde büyük dahi lig sonundaki takımlara bile madara oluyor ,yahu mevcut kadro o maclarıdamı alamaz???

Tudor takımı hem mental hem fiziksel olarak tüketmişti.. sezon başı kampında aşırı yüklemeden dolayı ilk haftalarda iyiydi takım, sonrasını hepimiz hatırlıyoruz. Gitmeseydi ligin ortalarını boyluyorduk.
Bu arada senin Nizipli patron hocadan vazgeçti galiba.. dün böyle konuşmuyordun : )

Dunle bugun cok farkli benim icin hem oyunculara hem yonetime hem hocaya karsi

Cunku sampiyonlar liginde bu hali kabullenemem . L

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt