Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi
Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun
Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak
Bari dogru argumanla savunun ya
Hoca nasıl eleştirilmiyor yav gayet eleştiriliyor. Ana avrat küfür mü etmek lazım yani anlamadım ki nedir eksik olan.
Rezalet ötesi bir post olmuş.La birader aklimizla alay etme yahu , terim kac sene calisti sabredildi de 7 sampiyonluk aldi
Tudor toplamda 1 sene calisti , adam sezonu mu bitirdi de 0 diyorsun
Tudor un 11 mactaki puanina bak , simdiki puana bak
Bari dogru argumanla savunun ya
O da vazgeçilmeyecek gibi dğeil yav bugün yaptığı neydi öyle. Futbolcuların evlendikten sonra performansı artar bunun düştü ne alakaysa.Bugun buyuk gun terimciler terime laf etmemek icin musleradan vazgececekler
Seni muslera konusuna davet ediyorum abi
Hoca nasıl eleştirilmiyor yav gayet eleştiriliyor. Ana avrat küfür mü etmek lazım yani anlamadım ki nedir eksik olan.
Isim ver renkdas ironi yaptigini sanip karin agrisi ceken korkak zibidi gibi ustun koru gecme.*Terimci diye niteledigim isimler kendilerini biliyor
Rezalet ötesi bir post olmuş.
Fatih Terim 8 senede 7 Şampiyonluk ve Avrupa şampiyonası kazanmış bir hoca.
Hangi sabırdan söz ediyorsun? İkinci döneminde ikinci senesini doldurmadan gitmek zorunda kaldı. Sabır?
Tudor takımı hem mental hem fiziksel olarak tüketmişti.. sezon başı kampında aşırı yüklemeden dolayı ilk haftalarda iyiydi takım, sonrasını hepimiz hatırlıyoruz. Gitmeseydi ligin ortalarını boyluyorduk.Tamam tudor a sezonu bitirmesi icin tahammul edildi mi ? Peki terim ilk yari sonunda tudordan daha dusuk puanda olursa o da gonderilecek mi
Esit degil iste , kabul edin bunu , adalet yok
Hicap duydum. Senin gibi genç yaşına rağmen haza İstanbul beyefendisi olan bir adama yakışmadı bu söylem.evet bence bu olabilir
Isim ver renkdas ironi yaptigini sanip karin agrisi ceken korkak zibidi gibi ustun koru gecme.
Tudor takımı hem mental hem fiziksel olarak tüketmişti.. sezon başı kampında aşırı yüklemeden dolayı ilk haftalarda iyiydi takım, sonrasını hepimiz hatırlıyoruz. Gitmeseydi ligin ortalarını boyluyorduk.
Bu arada senin Nizipli patron hocadan vazgeçti galiba.. dün böyle konuşmuyordun : )