Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kastettigim su , tt de fb den 0-4 sonuc alsak , chelsea den 5 , madridden 6 vs yesek tudor , mancini veya riekerink kalir miydi

Daha sifir km td ler geldiginde ilk kotu gidiste sutluyoruz

Eger terim de 4 yediginde sutlansaydi 1996 da , terim diye bir adam olacak miydi GS de ?
Kalamazdı çünkü evet fatih terimin özel kredisi var..

0-4 fener maçında da gidiyordu ayrıca. O maçı ayrı bir kenera koyalım. Tudorun 0-5 İbb maçından sonra veyahut bjk eziyeti yaşattığı maçtan sonra nasıl kovulmadıysa.

Madrid takımından 6 yemekte okadar anormal değil. O takım gitti 3 kere arka arkaya şampiyonlar ligi şampiyonu oldu hatırlar isen.

bu nasıl masal ya

tudorla ilk haftalar iyidik sonra kayboluyorduk ligte diyor

deplasmanda derbileri kaybettik diye uydurulan yalana bak hele, bi bakın terim ne kadar deplasman maçı kaybettirdi takıma

Kalamazdı çünkü evet fatih terimin özel kredisi var..

0-4 fener maçında da gidiyordu ayrıca. O maçı ayrı bir kenera koyalım. Tudorun 0-5 İbb maçından sonra veyahut bjk eziyeti yaşattığı maçtan sonra nasıl kovulmadıysa.

Madrid takımından 6 yemekte okadar anormal değil. O takım gitti 3 kere arka arkaya şampiyonlar ligi şampiyonu oldu hatırlar isen.

Iki paragrafina da katiliyorum , gec kovuldu tudor zaten

Ama ilk cumlene muhalifim iste ... neden abi

Fatih hocayı eleştirince default olarak Tudor'u övmek mi gerekiyor ? Bu sene hoca gayet formsuz, yanlış işler yapıyor evet. Aynı zamanda Tudor da manyağın tekiydi, kalsaydı 3. 4. falan olurduk. Herif kafadan kırıktı.

Yav hoca bırakacaksa da yumuşak geçiş olmalı. Şuanda bırakıp giderse 5 sene kendimize gelemeyiz. İtirazı olan bıraktıktan sonra başımıza gelenlere bakabilir. Alttan gelebilecek 3-5 genç adamın da önüne de set çekilir. FFP varken bu adam bu takımın başında olmalı. Sonrasında da zaten kendisi bırakır. Bıraktığı an minimum 5 sene toparlanamayız. Ortalık toz duman yapılarak değil, daha makul şartlarda değişim olmalı

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dunle bugun cok farkli benim icin hem oyunculara hem yonetime hem hocaya karsi

Cunku sampiyonlar liginde bu hali kabullenemem . L
Maçta hocanın hatası vardı evet. Fakat bugün adam gibi bir forvet olsa o saçma sapan goller kaçmazdı.. samimi olsan forvetsizlikten dolayı Nizipliye de birkaç kelam ederdin. Ama bakıyorum koşa koşa hocanın başlığına gelmişsin.
Bu arada o patrona selam söyle, hoca giderse onun da ömrü pek kısa olacak haberi olsun.

Hoca kalmalı ya bence nereye gidiyor, yerine kim gelecek hiç gerek yok maceraya. Bizim ihtiyacımız olan şey adam gibi bir yönetim. Hocanın bazı alanlarda törpülenmesi gerekiyor, iyi bir yönetimle dengelenmeli yoksa gidişat iyi değil.

Iki paragrafina da katiliyorum , gec kovuldu tudor zaten

Ama ilk cumlene muhalifim iste ... neden abi
Ferguson örneğinden yolla çık o vakit anlarsın nedenini.

Bir kulübün kimyasını uygun bir hoca bir kişi artık Herneyse bulursan tutunacaksın sonuna kadar. Bir iki sene başarısız olsada tutacaksın. Totalde başarı oranına bakın birazda yahu.

8 senede 7 Şampiyonluk... 7...yazıyla yedi arkadaş.

Dört dörtlük mü oynattığı oyun? Kesinlikle hayır ama adam seni başarıya götürüyor 88% verisi ile yahu.

Bu başarıyı kulübün ile sağlayan adamı sevmesinizde af edersiniz kulübe asıl olan ihanettir. Veriler ortada. Bir iki günlük veriler de değil ki bunlar

4 haftadir mac kazanamiyoruz

Sadece 3 gol atmişiz

RE-ZA-LET

Maçta hocanın hatası vardı evet. Fakat bugün adam gibi bir forvet olsa o saçma sapan goller kaçmazdı.. samimi olsan forvetsizlikten dolayı Nizipliye de birkaç kelam ederdin. Ama bakıyorum koşa koşa hocanın başlığına gelmişsin.
Bu arada o patrona selam söyle, hoca giderse onun da ömrü pek kısa olacak haberi olsun.

Tamam benim hatam oysa , o zaman sen de madem hatayi paylastiriyorsun , yonetime soylediklerinin yuzde kacini terime soyledin

Soyle anlasalim , yonetim hocayi kovsun basarisizliktan , sonra da diger faturayi kendine kesip istifa etsin

Nasil buldun bu fikri , bence mantikli ve adil

hoca gitmemeli evet ama karşısına biri çıkıp egosu yüzünden elinden gelen her küfür edip yanlışlarını bir kere yüzüne vurmalıki uyansın

o kadar muhabirler bi sinan feghouli olayını soramıyor

Ayni tudor takimi cok calistiriyor oyuncular ondan sakatlaniyor paok da 25 oyuncu o yuzden sakatlandi deniyordu bu seferde rikerink suan tudor gibi konuşuluyordu. Rikerink varkende birden bire hamza degerli oldu. hamza varkende yalan yok bende diyordum prandelli kondisyonuyla sampiyon oldu diyorduk.
Sonsuz bi döngü. Rijkaard feldkamp luce skibbe hepsi ya kaz cobaniydi yada takimi calistiramiyolardi. Ama hepside gidince kiymete bindi kendilerinden sonrakini gorunce.
Bi toplu halde huzura kavusamadik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt