- 12 Ocak 2013
- 50.728
- 60.036
- 4.323
Bugun buyuk gun terimciler terime laf etmemek icin musleradan vazgececekler
Seni muslera konusuna davet ediyorum abi
Bunlardan her şey beklenir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun buyuk gun terimciler terime laf etmemek icin musleradan vazgececekler
Seni muslera konusuna davet ediyorum abi

Kalamazdı çünkü evet fatih terimin özel kredisi var..Kastettigim su , tt de fb den 0-4 sonuc alsak , chelsea den 5 , madridden 6 vs yesek tudor , mancini veya riekerink kalir miydi
Daha sifir km td ler geldiginde ilk kotu gidiste sutluyoruz
Eger terim de 4 yediginde sutlansaydi 1996 da , terim diye bir adam olacak miydi GS de ?
Kalamazdı çünkü evet fatih terimin özel kredisi var..
0-4 fener maçında da gidiyordu ayrıca. O maçı ayrı bir kenera koyalım. Tudorun 0-5 İbb maçından sonra veyahut bjk eziyeti yaşattığı maçtan sonra nasıl kovulmadıysa.
Madrid takımından 6 yemekte okadar anormal değil. O takım gitti 3 kere arka arkaya şampiyonlar ligi şampiyonu oldu hatırlar isen.
ligte 7 maçbu nasıl masal ya
tudorla ilk haftalar iyidik sonra kayboluyorduk ligte diyor
deplasmanda derbileri kaybettik diye uydurulan yalana bak hele, bi bakın terim ne kadar deplasman maçı kaybettirdi takıma
Çünkü 7 şampiyonluk yaşati, seni iki kere sattı ama yinedeIki paragrafina da katiliyorum , gec kovuldu tudor zaten
Ama ilk cumlene muhalifim iste ... neden abi
Maçta hocanın hatası vardı evet. Fakat bugün adam gibi bir forvet olsa o saçma sapan goller kaçmazdı.. samimi olsan forvetsizlikten dolayı Nizipliye de birkaç kelam ederdin. Ama bakıyorum koşa koşa hocanın başlığına gelmişsin.Dunle bugun cok farkli benim icin hem oyunculara hem yonetime hem hocaya karsi
Cunku sampiyonlar liginde bu hali kabullenemem . L
Soyledim yav onceden birkac alamancidan rahatsizim
Fatih sukru
Ferguson örneğinden yolla çık o vakit anlarsın nedenini.Iki paragrafina da katiliyorum , gec kovuldu tudor zaten
Ama ilk cumlene muhalifim iste ... neden abi
Kimden mamaliymisim? Ne zaman ban yemişsin? Götünden olmayan şeyleri uydurma. Mal Gibi konu açarsan kaparım. Gene aç gene kaparim.
Maçta hocanın hatası vardı evet. Fakat bugün adam gibi bir forvet olsa o saçma sapan goller kaçmazdı.. samimi olsan forvetsizlikten dolayı Nizipliye de birkaç kelam ederdin. Ama bakıyorum koşa koşa hocanın başlığına gelmişsin.
Bu arada o patrona selam söyle, hoca giderse onun da ömrü pek kısa olacak haberi olsun.