Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haksizlik yapiyor olabilirim belki bilmiyorum ama kendimce cokca fail
Postunuza denk geldigim icin bilincaltima oyle kazinmis artik
Sahin sen fatih sarper

Elestirenlere lafim yok. Hatta oynanan son maçlara göre Terim kesinlikle elestirilmeli. Lafim her kötü maçtan sonra buraya gelip Terime saatlerce hakaret edenlere, veya olmayan seyleri olmus gibi anlatanlara

Muslera

Linnes denayer serdar nagatomo

Fernando donk

Feghouli belhanda rodriguez

Gomis

Yukarıda geçen seneyi şampiyon bitiren ama herkesin şampiyonlar ligini birak lig için bile yetersiz olduğunu düşündüğü takım var.

işte bu sene o takımın en iyi stoperi gitti yerine adam alınmadi,forveti gitti yerine adam alınmadi.Bakin iyi ya da kötü herhangi biri bile alınmadi yerlerine.Sadece orta sahaya donk düzeyinde vasat n'diaye ve emre akbaba alındı ki o da 1 aydır sakat.Sampiyonlar ligine giden vasat kadrondaki as oyuncuları gönderip yerine adam almamak nasıl bir kafadır allah aşkına.. Üstüne fernando ve nagatomo do sakat.Bir tek feghouli niye oynamayı denebilir ki o da geçen sene en çok sovulen adamlardan biriydi.Terim'in tabii ki hataları var ama bu durum açık ara yönetime yazar.

Ayni tudor takimi cok calistiriyor oyuncular ondan sakatlaniyor paok da 25 oyuncu o yuzden sakatlandi deniyordu bu seferde rikerink suan tudor gibi konuşuluyordu. Rikerink varkende birden bire hamza degerli oldu. hamza varkende yalan yok bende diyordum prandelli kondisyonuyla sampiyon oldu diyorduk.
Sonsuz bi döngü. Rijkaard feldkamp luce skibbe hepsi ya kaz cobaniydi yada takimi calistiramiyolardi. Ama hepside gidince kiymete bindi kendilerinden sonrakini gorunce.
Bi toplu halde huzura kavusamadik

Hayır Prandelli madem o kadar iyiydi niye ekmeği kendi yemedi de Hamza yedi?Birinin ekmeğini yemek kadar saçma söylem yok.

Mamalanma vs demis , ne cirkin sozler bunlar ya , bu tip laflarin soylenmesi atilmak icin zaten yeterli olmali

Ama bu sozler sadece adminlere karsi edilince degil , her halukarda ayni yaptirima tabi olmali

Sinan a dikkat edin paranizi yurutebilir hesabinizdan soylemini kullanan arkadasa , emrah denen arkadas 1 gun dahi ceza vermeyip "bizim onu uyarmadigimizi nereden biliyorsun" demisti unutmuyorum

Kendisine "sana ayni soylemde bulunsa boyle nazik mi karsilayacaktin" demistim, tatmin edici bir cevap alamamistim

Saygisizligin insana yapilip yapilmamasi esastir , kisinin mod yonetici olmasina gore degil , benzer bir hadiseyi bir mod yapmisti

Yine emrahla konusmustum , verdigi cevap o terbiyesizligi yapan arkadasi uyardigini "adamini bana yedirmeyecegi" seklinde aciklamisti

Demek ki yonetim katinda kisilerin bazisina karsi yapilan saygisizliklar mubah goruluyor

Son dönemde forumdaki tarzını beğendiğimi belirterek başlayayım. Eski Sinan a dönersek tahrik edici hassas noktalara deginiyordun sende kabul edersin bunu diye düşünüyorum. . Tahrik olan kesim de fazla olduğundan sana karşı ekstra bir onyargi oluşuyordu. Bu o yargıdan oluşan hakaretvari kelimeleri pas gecmemisizdir. İşlemler uygulanmış çifte standart yapılmamıştır. Uyarı uzaklaştırma vs.
Bu konuya gelirsek yukarıda da belirttiğim. Gibi arkadaş saçma sapan bir konuyla forumada bulunmuş. Konusunun kapanması üzerine de özelden yukarıda geçen kelimelerden bi kolaj göndermiştir, Forumu da içine katarak. Sesimi çıkarmadım. Ben herkesin kalması taraftarıyım. Yeterki ipe sapa varsin düşünceleri. Hem bunu beceremeyip hemde foruma bok atan adamın yeri yok burda. O yüzden gereken yapılmış bulunmakta.
Çok uzatmayalım konu dağılmasın. Sonra uzun uzun konuşuruz.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın sinirini de çözdüm şimdi konuşmasında.

Fenerbahçe'nin deklerasyonunda kendisinin hedef alınmasına sinirlenmiş. Ali Koç'a iyi salladı şu an.

Sadece bizim için veya Terim için demiyorum ama aynen senin dediğin gibi bu ligde yabancı hoca başarılı olmaz, genç hoca başarılı olmaz, genç oyuncu oynamaz vb. muhabettler tamamen rantın kesilmesi, 3-5 hocanın sürekli ligde iş bulmasına yönelik medya, menajer, teknik direktörler ve hatta yönetimler arası bir tür çıkar çeteleşmesinin pompaladığı bir şeydir. Hayır gören de zannedecek ki bu ligdeki hocalar başarılı oluyor da gidip Avrupa'da estiriyorlar.

Yabancı hocalar için bilhassa köpekler serbest bütün taşlar bağlanmış durumu var. Adamları yerli oyuncular, medya, menajerler iki dakikada harcıyorlar, 18 takımın 17'si yerliyle çalışıyor sonra da yerliler daha başarılı oluyor masalı anlatılıyor. Özellikle eski futbolcuların medyada daha çok yer bulmasıyla iyice artan bir yalan bu. Onlar da kendilerine alan açıyorlar. 2 ay tvde gündem oluşturup ondan sonra hop bir takıma hoca ya da antrenör oluyorlar. Sumudica, Ertuğrul'dan daha mı kötüydü? yerliler başarılı ise Denizli neden başaramadı? Ya da 18 takımın hocası yerli iken 17'si başarısız değil mi?

Bu yerli hocaların oyuna da bir katkıları yok. En ufak taktik yaratıcılık, istisnalar dışında oyuncu geliştirme filan da yok. Oyunu kör dövüşüne çevirdiler, hakemler de buna ayak uydurdu sonra buraya gelip az buçuk taknik teknik diyen tıkanıp kalıyor.

rant büyük ,hasbel kader yabancı serbestliği geldi ligde oynanan oyun değişdi ama sonra fırtınalar kopdu lakin bu rantı çalışmadan,emek sarf etmeden yemeye alışmış büyük bir gürüh var . Galatasaray kurtulmak istiyorsa,hedefi avrupa ise artık bu sistemden kopmalı,yeni bir devrim yapmalıdır aksi halde bir süperlig şampiyonluğu sonra kayıp bir kaç yıl ve milyonlarca euro zarar .,bu işin sonu batakdır,kapıya kilid vurulmadır ,basit örnek anderlecht takımınıın yaş ortalaması 24 ,bütün kadro maliyeti bizim 3-4 oyuncuyu geçmez ,bizim lige getir direk kafaya oynar ,bir kaç yıl içindede futbolcu satışından en az 40-50 milyon euro getirisi olur ...

Hayır Prandelli madem o kadar iyiydi niye ekmeği kendi yemedi de Hamza yedi?Birinin ekmeğini yemek kadar saçma söylem yok.
Ya diyorum ya sonsuz bi dongu iste biri gidiyor hemen ardindan gelen basarili olunca deniyor sonra o da basarisiz olup gidince ayni sey bu defa onun icin deniyor mantığı yok bu olayin zaman zaman ufak hesaplar icin hepimiz dahil oluyoruz maalesef.
En acayibi luce nin gelip ceyrek final oynattigi yildi. Adam gidene kadar terimin mirasini yedi dendi sonra terim geldi lucenin mirasini yiyor muhabbeti donmeye basladi :asd: acayip bi durum

Hocam şu selçuğu ne amaçla oynattığını bir anlasam iki maçtır aynı dakikalarda aynı skorda oyuna alıyorsun maç uyku moduna geçiyor

Hoca şu takımı artık ayağa kaldır. Falakaya mı yatırırsın topuklarına mı sıkarsın ne yaparsan yap ama şu ruhsuzları kendine getir

yapabileceği en doğru şey bir Alman yardımcı antrenör getirmesi olur, sezon sonunda yerini ona bırakmak üzere. Bu getireceği kişi altyapı hocası kökeni olmalı, genç olmalı ve takımı koşturabilecek bir adam olmalı. Sezon sonunda Terim yerini o kişiye bırakıp kenara çekilmeli.

ayrıca kebap ve pasta partilerine derhal son verilmeli. Sayelerinde kebap ve pastadan tiksinti geliyor artık.

Tabiki yine 1 Allah kulu taktik, teknik, oyuncu performansı, Feghouli&Maicon sorularını soramadan bir basın toplantısı daha sona erdi.

Tabiki yine 1 Allah kulu taktik, teknik, oyuncu performansı, Feghouli&Maicon sorularını soramadan bir basın toplantısı daha sona erdi.

Sonra da neden yabancılar başarılı değil, okadar türkun arkasında hep medya ve yazarlar var, hiç biri de adil değil.
Herkes fatih terim den korkuyor, bir yanlış soru ve bir daha o adam yasak yiyor.

Yani bu gözler az rezalet görmedi, Rijkaard geldiğinde vay büyük hoca 5 hafta sonra demedik lafları kalmadı çünkü Program dan ayrıldığı için... Bu ülkede reyting yapan Ahmet Çakar var ya, o dProgram da ne futbol var ne başka...

Feghouli neyse de Maiconun oynatilmamasi gayet normal. Adam açık alan futbolda yetersiz olduğunu defalarca gösterdi. Muslera ve Omerin yedirdi goller yetmezmiş gibi bir de Maiconun sıçıp batırdığı anlar yüzünden muhakkak gol yerdik ...

Muhtemelen yönetim, teknik heyet ve bu futbolcuların arasında şöyle bir olay gerçekleşti. Fatih Terim Gomis kalsın, Feghouli ve Maicon gitsin dedi. Sezon başı kampında Ozan ve Yunus'u -her ne kadar Yunus henüz çıkış yapmamış olsa da- görünce böyle bir karar almış olabilir. Feghouli gitmek istemedi, Maicon'un transferinde son anda pürüz çıktı. Şimdi ikisi de kadro planlamasında alternatif oyuncular ve yüksek de maaş alıyor.

muazzam konusmussun hocam.linnes sakat değilse cıkmamalıydı ama hoca sag ayaklı solbek sevmiyo işte.biliyoruz.öte yandan formsuz rodriguesin ceza alması hayırlı oldu.ndiaye de kötü.bu sayede gencleri görebiliriz.lütfen sinan ve ömerden vazgec hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt