Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne anlatıyonuz

Hocanın oynatmamak için heves ettiği Mariano ve Feg sayesinde maç aldık diye hocayı mı övmemiz gerekiyor bu akşam.

Galatasarayı Terimspor haline getirmeyin rica ediyorum herkes eleştirilebilir.

Celil ve Yunusu oynattığı için övebiliriz. Feghouliyi oynatmamanın hata olduğunu anlamıştır umarım

''Hoca tribündeyken takım daha rahat oynuyor, hoca kenardayken futbolcular strese giriyor. '' Yorumunu ilk hangi TV yorumcusu yapacak büyük merak içindeyim.

Fatih Terim'in isminin yanında kim bu adamlar ? Feghouli ve Maicon'u geçen yıldan beri izliyoruz. Rakip Kayserispor, geçiniz bu işleri.

Ben o isimlerle Terim'i mi kıyaslamışım mesajda? Toz kondurmayacağız kaygısıyla gözlerinize perde mi iniyor anlamıyorum ki.

Kayserispor'dan daha kötü rakiplere neler yaşadığımız ortada geçen haftalarda hoca bu adamları oynatmıyorken. Ligin en zayıf takımlarından biri olan Erzurum'u bile içerde yenemeyecektik nerdeyse.

Feghouli konusunda net hatali, bunu kabullenmek lazim. Hem kendisi kabullenmeli hem de Terim'e hic bir sekilde toz kondurmayanlar kabullenmeli.

Oyuncu gitmiyorsa ne yapacaksin küsecek misin adama. Belhanda ya da teklfiler gelmis diyorlar o da gitmedi ama onu her mac ilk 11 oynatiyorsun.

Feghouli su takimdaki en kaliteli futbolcu, yanlis anlamayin en formda futbolcu demiyorum futbolcu olarak takim icindeki net en kaliteli adam. Haftalardir berbat oynayan Sinan'a Garry ye falan tahammül ediyorsun bu adami bir cirpida siliyorsun, cezalar falan olmasa yine kullanmayacakti muhtemelen.

Sampiyonlar Liginde takim bok gibi oynuyor top falan tutamiyor ileri bile cikamiyoruz ama oyuna girenler Selcuk ve Mugdat.

Feghouli şu takımın en kaliteli futbolcusuysa durumun vahametini varın siz düşünün. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Şu saatten sonra Feghouli'den de Maicon'dan da kurtulmaya bakmak lazım.

Haklı eleştirenleri tenzih ediyorum, bugün bile çıkardığı kadro için eleştirilebilir.

Benim değinmek istediğim nokta son dönem yapılan Tudor kıyaslaması. Bugün takımı üçlü savunma ile oynattı ve bana göre çok iyi olmasa bile fena olmayan kabul edilebilir bir deplasman oyunu oynadık.

Hiç bir başarısı olmayan, hadi bunu pek de yeni bir teknik direktör olmasa bile hoş görelim ama daha da önemlisi kendi kurduğu kadro ile alabora olan bir teknik direktör ile kıyaslanmasını bir türlü anlayamıyorum.

Bugün Tudor'un kaç maç deneyip de alabora ettiği takım çıktı üçlü defans ile fena olmayan, bana göre deplasman da oynanması gereken bir oyun ile maçı kazandı. Üstelik böyle bir kadro ile.

Cikciklere lafim ercan. Eleştiri yapanlara degil. Kin kusmak icin frsat bekleyenler vardi terimli veya terimsiz olmamiz onemli degildi onlar icin.
Kimseye yararı yok bunun görmezden gel sen böyle yaptıkça kaybolacaklar terim ne kadar formsuz olsa da ondan başkası yalan

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ayrıca maç konusunda da yazdım, herşey bir forvet yüzünden mi deniyor sık sık. Evet değil, bir çok sıkıntı var takım ile alakalı ama bugün Sinan forvet eksikliğinin bu sıkıntılar içinde en ön sıralarda geldiğini gösterdi.

Ben forvete sadece gol olarak bakmıyorum, bu yüzden bu eksiğin takımın kısmen ikinci, özellikle üçüncü bölgede ki oyununa etki ettiğini düşünüyorum.

Bu etkinin de herşey forvet eksiği yüzünden mi gibi basit bir ifade ile geçiştirilecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bugün bir Feghouli bile aklı ile oyuna neler kattı.

Ben Fatih Terim'i mesela bu sezon bazı oyunu tercihlerinde hatalı bulduğum oluyor ama Tudor ile kıyasladığım tek nokta, geçen sene Tudor ile sezona hazırlanan takım kondisyon olarak gayet iyiyken bu sezon Fatih Terim'in takımı neden bu kadar güçsüz.

Zaten takım az daha güçlü olsaydı muhtemelen bu kadar sakatlık ve problem de olmayacaktı, neyse...

Ben Fatih Terim'i mesela bu sezon bazı oyunu tercihlerinde hatalı bulduğum oluyor ama Tudor ile kıyasladığım tek nokta, geçen sene Tudor ile sezona hazırlanan takım kondisyon olarak gayet iyiyken bu sezon Fatih Terim'in takımı neden bu kadar güçsüz.

Zaten takım az daha güçlü olsaydı muhtemelen bu kadar sakatlık ve problem de olmayacaktı, neyse...
Evet bu gayet haklı ve yerinde bir eleştiri. Ama işte geçen sezon, sezonu erken açmamız ile elde ettiğimiz fizik avantajı kaybolduktan sonra neler olduğunu da hep birlikte izledik.

Ben o isimlerle Terim'i mi kıyaslamışım mesajda? Toz kondurmayacağız kaygısıyla gözlerinize perde mi iniyor anlamıyorum ki.

Kayserispor'dan daha kötü rakiplere neler yaşadığımız ortada geçen haftalarda hoca bu adamları oynatmıyorken. Ligin en zayıf takımlarından biri olan Erzurum'u bile içerde yenemeyecektik nerdeyse.

Eleştiri noktasında sıkıntı yok. Kıytırık Kayseri deplasmanında iki tane isabetli pas attı diye takımın en çok para kazanan oyuncusu Feghouli'yi göklere çıkarıp, Fatih Terim'i yererek itibarsızlaştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Feghouli kim kardeşim ? Rakibin ne kadar kötü oynadığını görmüyor musunuz ? Ayakta duramayan Selçuk bile asist yaptı, oyun kurmaya çalıştı. Ömer Bayram'ın bile kötü oynamadığı ve hatta skora katkı sağladı bir maç sonrası şu eleştirileri yapmak kusura bakmayın art niyetliliktir. Keşke sene başında Feghoulİ, Belhanda ve Maicon üçlüsünden kurtulsaydık. Kanserli hücre gibi bu adamlar. Takımın mali yükü hafiflerdi en azından.

yunus daha fazla süre bulmalı.net.sinan vs yeter artık.yunus forvette de oynayabilir ayrıca.2000lileri sen topladın hocam,bu cocukların mevkisini bilmiyo musun?yunus yıllarca forvet oynadı..

son olarak ''feghouli hocaya iyi koymuş '' gibi yorumlar normalmiş.fatih hocaya yalakalık demek oluyomuş bu tarz yorumları eleştirince...

''Hoca tribündeyken takım daha rahat oynuyor, hoca kenardayken futbolcular strese giriyor. '' Yorumunu ilk hangi TV yorumcusu yapacak büyük merak içindeyim.

980A22D7-C5AC-4165-9269-789C241D5620.webp
:red:

Hocanın cezası iyi oldu dedıgımde sallıyordunuz bakın tribündeyken daha iyiymişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt