Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ben hatırlamıyorum bile önemi yok. bu gece farklı ortak sevgimiz Galatasaray doğrandı aleni olarak 30 yıldır böyle kıyım görmedim her yanım acıyor ve en kötüsü hiçbişey yapmıyoruz yazmaktan okumaktan başka. Somut birşey yapılmalı eli kolu bağlı olmayalım. Bu nasıl başkan ölümlü dünyada neden susar neden Konuşmaz yemişim cezasını de.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan maşkan hikaye.. lig tv ler iptal, Koç ve Demirören ürünlerine boykot.. bunları yapmayan Galatasaraylıyım demesin!

Başkan olsam bu gece ölürdüm utancımdan. Abi senin sülalene ceza verdiler ezdiler seni sonra yetmezmiş gibi ilk fırsatta yine doğradılar. Çık 3 kelime et bu ligte bizi istemiyorlar ne kadar ligtv abonesi taraftarımız varsa iptal etsinler adaletin olmadığı yerde anarşi başlar de

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hukuki olarak mümkünatı var mı bilmiyorum ama şu andan itibaren yapacağı en önemli hamlesi başakşehir standındaki ismini kaldırmak için savcılığa başvurması olacaktır.Bundan daha iyi mesaj veremez kimse

çok kötü durumdayız, önümüzdeki ilk maçı kazanamazsak istifa et git artık
senin egonla uğraşamayız

Ömer'in oynadığı her maç, ordan en az 5 pozisyon veriyoruz.
Selçuk'un oynadığı her maç ortasaha lokum oluyor ama sen bunu bir türlü görmüyorsun yada başka bir amacın var!

Korkaklığin yüzünden kendi sahamızda konya gibi bir takıma 7 savunmacı ile çıkıp fark yemekten şansa kurtulduk.

Takımda disiplinsizlik diz boyu.
GALATASARAY'li oyuncu 2 puan için hakeme veya rakibe saldırmaz.

Bizim tarihimize ne senin nede vasat oyuncularının bu lekeyi sürmeye hakkı yok.

Sayende avrupadaki haberlerde bizi vahşi gibi gösterip dalga geçiyorlar.
Böyle takım böyle oyuncumu olur.

Egonu ve inadını bir kenara bırak ve gerçek bir GALATASARAY'li gibi bize daha fazla zarar vermeden istifa et.
Kaldığım her gün başka bir rezalet yaşanıyor ve bunlar hakemle filan açıklanamaz.

Şu şarlatanı şu konudan atmak için daha ne kadar bekleyeceksiniz ?

Paraları cukkaladı gerisi önemli değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer'in oynadığı her maç, ordan en az 5 pozisyon veriyoruz.
Selçuk'un oynadığı her maç ortasaha lokum oluyor ama sen bunu bir türlü görmüyorsun yada başka bir amacın var!

Korkaklığin yüzünden kendi sahamızda konya gibi bir takıma 7 savunmacı ile çıkıp fark yemekten şansa kurtulduk.

Takımda disiplinsizlik diz boyu.
GALATASARAY'li oyuncu 2 puan için hakeme veya rakibe saldırmaz.

Bizim tarihimize ne senin nede vasat oyuncularının bu lekeyi sürmeye hakkı yok.

Sayende avrupadaki haberlerde bizi vahşi gibi gösterip dalga geçiyorlar.
Böyle takım böyle oyuncumu olur.

Egonu ve inadını bir kenara bırak ve gerçek bir GALATASARAY'li gibi bize daha fazla zarar vermeden istifa et.
Kaldığım her gün başka bir rezalet yaşanıyor ve bunlar hakemle filan açıklanamaz.

aleni şekilde takımımıza operasyon çekiliyor ve hala bu şahsiyet şu yorumu yapıyor..hala kalkmış fatih terime saldırıyor..ancak tüpçü ve ona biat eden uşaklar böyle bir yorum yapar..böyle adamları tutmayın bu forumda yeter artık..aleni şekilde insanları tahrik ediyor.

Ftnin pavalı değnekçileri de gelmiş hayırlı olsun. Herifte para bok gibi her yerde kendini savunacak adamı rahatça tutuyor o da haklı. Ben de 8tl kur dan sözleşme yapsam ben de tutardım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumun en cok ftor hocama yaradigini da kabul edelim. Sezon basindan beri oynanan rezil futbol, yanlis/kotu calisma nedeniyle olan bir ton sakatlik unutuldu ve tekrardan kahramanimiz oldu. Zaten cope gidecek olan sezon icin bahanemiz oldu. Neyse en azindan belki Turk futbolunda bir seyler degisirse tesellimiz o olur.

Bu durumun en cok ftor hocama yaradigini da kabul edelim. Sezon basindan beri oynanan rezil futbol, yanlis/kotu calisma nedeniyle olan bir ton sakatlik unutuldu ve tekrardan kahramanimiz oldu. Zaten cope gidecek olan sezon icin bahanemiz oldu. Neyse en azindan belki Turk futbolunda bir seyler degisirse tesellimiz o olur.

yav he he hala boş konuşmalar devam sezon başından beri şampiyon olmayalım diye neler yapıldı ve devam ediyor hala oyun diyorsunuz yahu yavşaklar kırmızı yemeyen topçuya 6 maç ceza veriyor , 2 iç saha maçında 4 puanımızı çalıyor , sözde başkan takım başarısız olsun diye sezona forvetsiz başlatıyor takımı ft şöyle hala böyle devam edin siz olayları okumayı hiç bilmiyorsunuz.

yav he he hala boş konuşmalar devam sezon başından beri şampiyon olmayalım diye neler yapıldı ve devam ediyor hala oyun diyorsunuz yahu yavşaklar kırmızı yemeyen topçuya 6 maç ceza veriyor , 2 iç saha maçında 4 puanımızı çalıyor , sözde başkan takım başarısız olsun diye sezona forvetsiz başlatıyor takımı ft şöyle hala böyle devam edin siz olayları okumayı hiç bilmiyorsunuz.
Olaylari cok iyi okuyoruz merak etme. Sizler ise elmayla armutu ayiramiyorsunuz. Federasyonun yaptigi serefsizlikler bizim ilk mactan beri bok gibi oynayisimizi ve sakatliklari aciklamaz. Okudugunuzu anlayin once.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt