Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Başarda nasıl övülüyosa başarısızlıktada eleştirilir ne var Bunda akp secmeni gibisiniz iyi olunca tayyipten kötü olunca dış gücler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammed Yusuf Keltoş ?
mehmet abi sakin ol
Ustad gerginligin gectiyse yenilmeyiz diyordun konusalim mi bu hususu?Muhammed Yusuf Keltoş ?
*Kuş eksikMuhammed Yusuf Keltoş ?
Kuş ha.
Çok mantıklıydı analizim tutmaması beni şaşkına çevirdi, sadece burada olsa iyi pek çok kişiyle iddialaştım telefonu kapadım açmam iki üç gün.Ustad gerginligin gectiyse yenilmeyiz diyordun konusalim mi bu hususu?
Kina yak demeseydin keske
*Kuş eksik
Isim soyisim dogru
Abi bu video hakkindaki goruslerini ogrenmek isterim
Kesinlikle yapmıyor.Merak ettiğim tek birşey var hoca acaba oyuncuların tel tel dökülmesinden dolayı hiç özeleştiri yapıyor mu kendince.
sent via GSC
Like işi bitti şimdi sıra moderatörlüğe gelmiş anlaşılan o bitince sıraya ne gelecek acaba site tarafından torpilim olup olmadığı sorusu mu ?
Moderatörlük birşeyin arkasına sığındığım bir yer değil sadece siteye gönüllü destek verdiğim bir yer, mod olmadan da bu yorumları yapıyordum.
Belki şimdi senin deyiminle ''populizme'' başvurduğum için yorumum dikkat çekmiştir. Biriyle konuşurken şöyle davran dediğin kısmı sanada tavsiye ederim. Yorumu okumadığını söylediğini göre tartışma bitmiştir.
Torpilli oldugun belli zaten onu neden sorayim sana hakaret bile etmedim ama hem ezik oldum hem got acisi cekiyorum.
Yorumu okumadim degil, anlamadim dedim.
Hamza sen bari yapma allah aşkına aynı ortamda bulunduk ne torpili gördün, göt acısını sana yazmadım.
Bu nasıl Türkçe lan böyle, Ukraynalı hatunların önce duş demesi gibi.@Alper Altun baslıgı 1 sure muherleyelım